hockey

Ja var ju på hockey igår då man verkligen kan konstatera att timrå suger! men men snart vänder det få vi hoppas:)
Annars är det ju alltid kul att gå på hockey, dock så är det lite frusterande när spelarna som har sjukt höga löner inte kan sitt jobb! skulle en vanlig människa göra samma misstag / lika många skulle de knappast ha jobbet kvar! men men! Hockey spelar är väl lite bättre än alla andra eller nått :S

Nej nu ska jag klä på mig och gör någonting av denna dag, sara har bestämt att vi ska ha fredagsmys med halloween tema så det blir nog trevligt :) först stan och sedan dagis!

badrummet

Nu går det verkligen frammåt har även fått golv i badrummet nu, i går när jag kom hem satt en lapp på badrumsdörren.



så vad gör jag joo jag måste ju självklart öppna dörren och tjuvkika lite knäppte lite kort och det ser faktiskt riktigt bra ut, jag är verkligen super bra på att välja badrums kackel :)



Är ju iofs lite grejer som saknas typ en toa dusch och så men det är bara små grejer ju :P

Det är för övrigt en byggubbe inne i mitt hus nu lite läskigt, och sara jag vet inte om han är snygg har inte kikat! sitter så snällt inne i vardagsrummet och försöker hitta inspiration nog för att klä på mig och åka ner på stan, lite ansträngande är det ju :) haha



....

ja vad ska man skriva, känner mig allmänt nere. sitter och kollar på lite tv nu måste vara vaken till tio för ska se tv kl nio greys anatomy mkt bra får vi hoppas! för övrigt är det kallt i lägenheten. ska nog ta och hämta ett täcke så det blir lite mysigare och varmare !

Liam har fått en tand i dag, har dock inte sett det med egna ögon med fick det mmeddelat ändå ! mkt stor killen har blivit alltså :)

badrummet

När jag kom hem efter min otroligt härliga prommenad så går man i i badrummet och kikar, hade hört rycktem om att det var kacklat :P och ja jag säger och skriver kacklat tycker det är lite fränare helt enkelt ;) haha!

Därför tänkte jag nu bjuda på lite bilder på mitt förhoppningsvis snart färdriga badrum!


¨Det börjar arta sig alltså :P dock inte så städat utanför men vadå, smällar man får ta!

snö

Jag har jobbat på dagis i dag, efter att jag slutat så var det bara att börja städa dagiset, ytterst ansträngande vill jag lova! men har bara en dag kvar att städa denna vecka så det är ju bra!

När jag sedan gick hem med stavar så hände något mkt magiskt! Ja det var jobbigt förresten!

Men det som hände var att det började snöa till en början var det väl inte så mkt, men tillslut så spösnöade det! Så himla mysigt! Höll bara på att stupa en gång på hela vägen hem! mkt bra av mig!



ytterst dåliga bilder men man ser snön :) kul kan man ju använda de nyinköpta stövlarna i morgon ! weei

just det

fyller år om sju månader på exakt ! DAgs för er att börja fundera på paket!


ensam

nu är jag ensam, min henrik har åkt iväg! jag hoppas verkligen att du får det underbart kul, och att du lär dig massor! Träffar massa nya vänner och att allt är så bra som det någonsin kan vara utan mig :) Dvs inte så bra med tanke på Vad kan vara bättre än en tillvaro tillsammans med mig? precis ingenting! Men du förtjänar det nästbästa, så jag hoppas att du får det, när du inte kan vara här med mig! Jag ska snart gå och lägga mig, första gången jag sover ensam på ja sedan henke var iväg i augusti då handlade det om två nätter nu handlar det om14. men det ska vi nog klara av! I nödfall bor ju sara nära får väl gå hem till henne och sova!

Saknar min älskling redan. det är tomt här hemma utan dig! Älskar dig mest av allt henrik!
Tusen miljoner pussar!

glömde nästan!

pappa har varit här hos mig och henke i helgen, vi har väl inte gjort så mkt i fredags gjorde vi middag här hemma och igår var vi ut och åt på kvällen, på dagen var jag och pappa på birsta en sväng han köpte toapapper och hushållspapper till oss från granngården då han tyckte att det är något tråkigt att köpa men som man behöver, och det har han ju rätt i! Så nu har jag toa papper, hade massa sedan tidigare men ändå! det är bara toan som saknas ;P haha!
kul att träffa pappa var ett tag sedan sist! han åkte hem i morse vid elva, då åkte vi ut till henkes mormro och morfar och sedan till hans kusin på kalas!  Blev middag på svartvik , tacos sedan hem och packa!

i morgon

innan jag börjar jobba så ska jag hinna ner på stan en sväng, med sara har inte varit påstan på två veckor de ni! väldigt länge dvs pengarna bränner, dags att kika på en vinterjacka nu känner att kylan är på väg, plus att jag ahr slarvat bort mina jeans så måste ha ett par nya byxor. Får se om vi  hittar något i morgon helt enkelt, Efter jobbet ska jag frida och matilda gå på bio, tror även sara och stina ska gå så det blir nog super mysigt skulle jag väl tro!


för att inte ha något jobb..

så har jag jobbat rätt mkt, i måndags då vi kom hem så var vi ledig eller henke jobbade två timmar på kvällen, jag var med sara i stort sett hela dagen och på kvällen kom erika och tommy och susanna förbi mkt trevligt var det verkligen :) sedan har jag varit på dagis och jobbat resten av veckan, det är verkligen roligt att jobba på dagis, roliga små sötnosar, men man blir ju trött av det vill jag lova! Till veckan dvs i morgon så jobbar jag, jobbar tis ons tors också men ändå! så denna månad blev det ju lite jobb i alla fall! allt som inte löser sig det ordnar sig! eller hur, det är ju bara så!  Börjar väl bli dags för julklappar så det är väl lika bra att man får jobba lite !

rhodos 08

En veckas semster, skönt att komma bort från allt, badrumsrenovering, alla människor, ansvar och ja livet ett tag! Att bara få njuta till fullo i en vecka är verkligen super skönt!
Vi började vår resa på söndag morgon, packade klart och stressade iväg till bussen, allt flöt på bra och väntan på arlanda var inte så farlig då vi åt mat och läste tidningen! Väl på Rhodos hamnade vi på ett fyrstjärnigt hotell i Ixia fyra kilometer från rhodos stad! Alldeles lagom! Super fint ställe, första morgonen sökte vi havet, hittade det ganska fort, var ca 100-200 m från hotellet, dock var det inte en super fin sandstrand utan en stenstrand typ, men det var mysigt ändå man kan ju bada med foppatofflor. Det var ca 25-30 grader alla dagar utom tisdagen tror jag det var, då for vi in till rhodos gamla stad och gick omkring där, mkt trevlligt fint var det ju med! Är som en mur runt. Ja vad ska man mer berätta vi åt mkt god mat, de flesta dagarna, spelade kort läste böcker och bara slappade, Vi vilade upp oss !
Sedan var det mkt bättre att bada i havet då de vattnet var varmare än det i poolen, men vi badade tre dagar i poolen och tre i havet. aja henke fick köpa sin fotbolls tröja i alla fall vilket han var nöjd med och det var enligt han just då anledningen till resan! Jag fick köpa mig ett par nya solglasögon som för mig var en viktig anledning till resan ;:) haha
Nu får det bli lite bilder på det här, vem orkar läsa mer text!




aja får bli fler bilde någon annan dag sidan segar så mkt.


Vi lever bara så ni vet

Men att bl

klockis,skärsätt,klockis,ica,tvättstuga, middag,packa

ja mkt saker alltså! For hem med moppen i morse nu ska den in för vintern, har varit mkt skönt att haft den här man kommer mkt lättare till olika ställen alltså! Men när vi kommer hem igen så kan det ju lika gärna vara snö eller is på backen i allafall! Sedan åkte vi ut till skärsätt gick i skogen en sväng och sedan fixade lite med blommorna, fikade! SEdan for vi på graven en sväng! Till klockis igen hämtade toyen for hem och henke for och städa, jag gick och handlade, plockade ihop tvätten gick till tvättstugan! Sedan började jag med maten, mamma papap hampus kom förbi, skulle hämta bilen. Henke kom hem! familjen åkte, vi hämtade tvätten åt mat och nu ska vi gå till tvättis och hämta sista tvätten! Och sedan ska vi packa, börja bli lite ont om tid alltså, ska även hinna duscha och enligt henke se fotboll också suck alltså :P

Men men i morgon far vi och det blir kanon det!

fullspäckade dagar alltså

Igår efter jobbet var det hem och storstäda lägenheten! Vi lyckades ganska bra tycker jag nog! Vid sex kom erika och tommy! Jag och Erika fick gå och handla , göra mat ochsedan diska efter maten! killarna låg som döda sillar och såg på james bond! Efter den goda maten "fläskfile och potatisgratäng" spelade vi spel, jag förlorade hela tiden spelade ingen roll vem jag var med ;P men men jag var väl glad för det! Vi plockade fram vindruvor och kex och ost lite godis hittade fram på bordet också! efter att vi spelat spelat tre gånger, så bestämmde vi oss för att spala kort istället! Erika vann och sedan var klockan halv ett och det var dags för kussepuss med sällskap att fara hem! Mkt trevlig kväll alltså!

fick jobba i dag

Så i morse när man låg i sängen och laddade för en städdag , vi har fått itllbaka VATTEN i köket! även en tripp på stan med min käre vän sara !så ringer det från jobbet, kan du komma och jobba heldag! självklart säger jag är inte säker på att jag hinner ut till tio! men det gjorde jag! nu är snart jobbdagen klar och jag får komma hem och städa undan lite tror henke har tjuvstartat ! Ska jobba i morgon med, så nu är det lite stressigt med allt inför resan istället, men allt löser sig bara man har lite struktur i planerna! haha! Nu är det snart stängning så skönt! Pusshejs

en helt vanlig höst söndag


dagen!

har varit med sanna i dag då! mkt trevligt! åkte ner till henne imorse. Passade på att låna duschen! Satt och pratade och slö tittade på vbå! mkt spännande! Sedan bestämde vi oss för att åka vidare och birsta blev det! Vi hade väl inga större shoppingmål med dagen susanna införskaffade lim och något annat som jag inte minns och jag köpte ett par trosor!
Självklart så fikade vi också vilket inte är något som ska glömmas! Var och kollad epå mobiler också då susannas pajade samma dag som min, mkt underligt alltså!

Pappa behövde bilen så körde hem susanna och sedan var det bara att fara ut till njurunda! Mkt trevligt min käre systers kommentar när hon ringde hem och jag svarade: Varför är du hemma för?
Man känner sig otroligt älskad ;) haha! Åkte med pappa tillbaka in till stan och väl hemma tog jag det ytterst lugnt, väntade på att henke skulle komma hem!

Min käre karl fick sluta tidigare så vi bestämmde oss för att åka ner på stan en sväng, Jag köpte en ansiktskräm och henke köpte ett linne! Jag hittade en lite söt klänning som jag köpte också! Verkligen något jag behövde ;P Sedan köpte vi mat på vägen hem, kina mat blev det denna dag!

För övrigt så har våra otroligt sega arbetsgubbar lyckats med lite framsteg i köket, ser att de har bytt rör men inte alla, men man kan verkligen se framsteg vi har troligen vatten innan veckans slut, vatten i köket alltså! det tar väl ca 6 veckor till innan badrummet är färdigt men de har vi ju vetat hela tiden, det är köket som är problemet, men nu är det ju troligtvis snart klart :)

Uscha vilket tråkigt inlägg detta blev men men, har varit hos sara också inte att förglömma! trevligt!

Nu ska vi dra oss mot sängen, ögonen börjar sakta slutas.

God Natt !

Helg

Suck säger jag bara, har inget att skriva! känner mig grymt omottiverad!

Helgen var super bra i alla fall och det är endast sex dagar kvar till utlandet!


kollade lite på bilder

istället för att rycka mig själv till sängen, detta en typisk lina och sara bild haha

var ju lite bruna i alla fall haha

hemma

nu är vi hemma igen, man vill ju knappast gå och lägga sig i tid så jag hamnade här och henke sitter brevid och ser på tv! Vi är så himla trevliga sällskap! Känner mig dock väldigt trött kan jag lova!

Plus att tv spelandet inte gick bra för mig idag, och jag tror jag kollade för mkt utan att blinka för ont i ögona fick jag, kan bero på trötthet även men men! :)

Som man säkert kan lista ut så har vi inte heller fått tillbaka vattnet i köket så tog med en dunk med vatten hemifrån henkes kusin, skönt att ha hemma lixom! Kunna borsta tänderna bara!

Tror egentligen inte att jag har något mer att tillföra denna kväll, känner inte att det finns något mer att berätta!
om jag nu lyckats berätta något överhuvudtaget, känner verkligen hur trött jag är på ögona, men jag menar man skriver ju lite som på räls, allt går som av sig självt! Nu ska jag ta med mig själv till sängen!

Resa

Nu är allt klart, bokat och betalt ! Nästa söndag dvs den 12 /10 far jag och min käre sambo,pojkvän, älskling, henrik, till Rhodos! Ska bli otoligt skönt att få komma bort och bort på riktigt! Dock kan man ju inte ha för höga förväntningar på vädret! men med lite tur slipper vi regn i alla fall! Det ska verkligen bli så himlans skönt! En vecka bara för oss för när vi kommer hem är det bara en vecka kvar innan lumpen drar igång... Nej nu ska vi vara positiva!


Livet känns super just nu!

Imorgon blir det mys med mamma! Och just nu ringde henke vi ska till hans kusiner i kväll! Mycket trevligt lär väl bli skitsnack och wii spel, som vanligt! packar ner lite proviant, dvs chips och dipp och dricka!

Nej nu ska jag packa ihop!

Grekland här kommer vi!

Förlåt nina förstår att du blir avis, men du får ju vara hemma med lille L i alla fall och det är ju super mysigt!

Svara

För att svara till min käre vän oskar, så känner jag mig hedrad att vara din Provdocka, eller hur man ska uttrycka det! Känns bra att du litar på mig och mina erfarenheter och inte dina egna ;) Roligt att du låter mig leva för att veta hur du inte ska göra :) haha

Hoppas du har det bra nere i city , här på kubikenborgsgatan rullar livet på!

Pok

det blir av!

nu har vi bestämt oss bara några små saker som ska klaffa, fixar nog allt i morgon, jag kan verkligen inte vänta! Nu är jag glad igen! Trots att mobilen jag köpte igår inte är någon hit, men men! thats life!

Jag är så lycklig!

dålig dag

en ytterst sugig dag har detta varit, suck alltså!
Började med att henke hade hosta i natt så man inte fick sova! sedan var jag dö trött imorse tog mig hem till sara som vägrade öppna haspen! suck alltså! Sedan kollade jag lite på tv och fikade ochs å hos sara, tillslut tog jag mig till duschen. När jag kommer ut ur duschen ochs ka gå och kolla om någon sökt mig på mobilen, då funkar itne mobilen längre! Jaha då var det kört då! Min tanke var ju att den skullle hålla till jul så jag kunde önska mig en då, men icke!

Fick låna storbilen av pappsen tog med mig sara ut på birsta skulle köpa en telefon visste inte vad jag ville ha, mkt ansträngade! blev tillslut en sony ericsson W203 , nu när jag väl kommit in i den känner jag mig inte riktigt ett med den, hoppas vi kan bygga en relation tillsammans ändå! Känns tungt att inte få ett värdigt avslut med den andra mobilen, men ,men det är väl så livet 'är, en sak tillbaka en bort! Fick ju datorn igår så det var väl som skrivet att mobilen skulle paja idag!


Sedan har man ju tok längrat efter greys, självklart hade jag redan sätt avsnittet då jag missade de sista förra säsongen pga student och dylikt såg jag ju på datorn, men jag hade sett lite för långt! suck mkt störande då jag längtat efter en fortsättning!

För er som är intreserad så funkar fortfarande inte vattnet i köket, i morgon var det en vecka sedan vi hade vatten i köket, vi har heller ingen toa! Visst låter det mysigt! Suck alltså vad allt ska vara jobbigt idag! bästa att borsta tänderna och gå och lägga sig hoppas på en bättre dag i morgon.

RSS 2.0