Tekniska problem

Lina har just nu stött på tekniska problem gällande blogg.se därför kommer hon blogga i sin föredetta blogg medan dessa problem, förhoppningsvis fixar sig.

Så hädanefter hittar ni henne här: 890526.bloggagratis.se


Och bara för att måste jag få bjuda på en himla rolig bild jag hittade från 2006 albumet. Det är mest Linas blick som vi fastnat för haha.


mån tis

måndags med sara och nina , liam hos signe i kvissle! Mkt trevligt, sedan blev det städning på dagis, stan en sväng och sedan fotboll. Väl hemma blidde det lite tv och sedan sängen !

Idag har jag varit på dagis jobbat lite städat lite gått hem lite! Väl hemma diskat och lagat mat, nu andra aveny!
I morgon, är jag helledig får väl se vad som blir av dagen då :)
nu åter till tvn

idag

har vi haft en supermysig dag, bara legat och dega! sett film och bara myst, blev till och med pizza till mat :) till henkes lycka! Det var ju som sagt snöstorm vem vill gå och handla på ica närmare till pizzan! Vi tog bussen till tåget i dag, gick in på hemmakväll köpte lite hgodis, så efter att ha vinkat av henke sitter jag här n u framför tvn ser gossip girl! Nu ska jag återgå till tvn!

Pusshejs

igår :)

Ja trots rätt mkt opepp så lyckades jag göra mig färdig för saras fest :) en trevlig liten tillställning, dock undrar man hur tanken var då det var körsbärssmak i välkomstdrinken ?! vem gillar det egentligen ? haha jaja, vi satt och pratade, sjöng singstar, lips och tillsist spelade vi även melodifestivalen till kattis stora glädje :)

Dock ville inte min mage var med mig så jag var tvungen att lämna tillställningen då det var dags att åka ner på staden! Tror jag lyckades få feber också, aja låg och kallsvettades i sängen, vid ett kom henke hem han hade inte heller kommit på krogen då en av hans kära vänner mådde ytterst dåligt och av andra anledningar än jag hade! men men ingen större skada skedd, alla pojkar verkar må bra i dag!


Nu ska ni få gårdagens partybild:)


tjoho

Henke har fått för sig att man ska knäppa kort när det är dags för mat:) så jag ska ge er ett otroligt fint kort eller nått från igår, vi åt pasta och fläskfile sås :) mkt gott, jag är en exemplarisk kock, som idag hade en assistent i köket :)


Som ni ser har vi ett otroligt orginellt golv :)

så känns det


typiskt

det var tyst ett pyttelitet tag, trodde musiken skulle tystna för kvällen men icke! Visst sånt man får ta när man bor i lägenhet, men det är en dock störande med så fruktansvärd hög musik så golvet och soffan skakar här uppe hos lilla mig! Någon gång ibland får man väl räkna med men ofta är det flera kvällar irad.Dock var det ett tag sedan det var så här högt satt man hör musiken mer än tv. men men!

SKa gå och ta en dusch nu, sen försöka sova, ska ju vara tyst efter tio så vem vet det kanske finns en gud :)


gävle

sitter på universitetet i gävle nu, mamma är och jobbar någonstans här får väl se hur lång tid det tar två timmar drygt trodde hon eller nått! Jag har bukrat upp med att ha datorn med och internet två filmer och en bok så borde inte bli rastlös, har redan suttit här i dryga halvtimmen som jag lyckats ffördriva på internet! funderar på om jag ska se en film nu! men ljudet på datorn har pappat lyckats paja så måste försöka klura ut en lösning på det!

Känner mig lite trött och sprutarmen gör faktiskt lite ont kan jag påpeka! Annars går det väl ingen större nöd på mig, om det var någon som undra?! du fick veta nu ändå :)

Känner att jag börjar bli lite hungrig också mamma får bju på¨mat sedan helt klart :)

byebye

Tisdag

Solen skiner ute, minusgraderna är fortfarande rätt många! Var ner på stan en sväng förut, pratade med sanna, bestämde dejt i kväll! Får bli hör och häpna bussen hem till njurunda i kväll då jag ska följa mamma till gävle i morgon!
Har precis tittat lite på alpina vm, tyvärr ingen bra start för de svenska brudarna! men de kan ju bara bli bättre! När vi var i Åre var det ju helt otroligt bra, dock var minusgraderna många då, runt 20 25 minus, men vi stod där och hejjade på ändå :) vilket visade sig ge goda resultat :)

Men men ska se oth nu, sen blir det vårdcentralen, städa på dagis, hem och packa ihop lite grejs, byta om och fika på stan med sanna! :)

Ha en trevlig eftermiddag, har ni möjlighet gå ut i solen och njut av det vackra vädret.

Åre VM 2007

nu är det tid att gå

så nu har jag duschat, städat ur lådorna i köket som jag hade massa skit i, rensat pärmen där vi har räkningar och andra viktiga papper, sorterat de och grejat, Gjort mig lite mat och har ätit, plockay lite i allmänt! nu skajag byta om och börja min promenad till dagis!

Ha en bra eftermiddag..

tråk tråk

Ja vad ska man göra, ska städa på dagis sedan 3 timmars arbete är alltid något, men vad ska jag göra fram till dess!
Finns en hel uppsjö med saker att göra i denna tvåa, på 60,5 kvadrat. konstigt hur mkt skit som sparas och sjuts upp på! men ska jag verkligen ta tag i dessa grejer idag? det är frågan! Sen är det super fint väder ute men vad ska jag göra ute ensam ? knappast kul att gå på prommenad själv, ska ju ändå gå till dagis sedan! tiden bara går och går och dagen blir mer och mer meningslös, måste rycka upp mig och ta tag i något nu på en gång känns det som! Ska och ta spruta i morgon i alla fall, självklart på en tid som gör dagen stressig men men, varför få en tid då man inte ska göra något då man kan få en tid som gör dagen stressig ?:)

Skulle helt klart behöva köpa en bokhylla till vardagsrummet också, men det är dyrt och tråkigt så det struntar vi i ett tag till! nej nu ska jag hoppa in i duschen och ta tag i det lilla som finns kvar av dagen!

Tjohejs

söndag kväll

Fick åka med erika och tommy från svartvik, de följde mig hem en sväng, väl hemma insåg jag att mobilen låg kvar i volvon på svartvik, annika och matilda fick komma in med den, tacksamt! Erika och tommy åt upp resterna från min och henkes middag erika pluggade lite, och vi satt mest och pratade en massa strunt :)

Alltid lika trevligt när ni kikar förbi, som henke sa nyss i telefonen, :varför umgås vi inte mer med dem? haha  ja man kan ju undra alltid lika kul att träffas i alla fall!

Nu är det reklam på beck också suck! Får väl ta en bloggläsnings paus då :)

Pusshejs


lördag

-i går var vi med  mammsen på skidor mkt trevligt. dock en smula kallt kan man tycka :) gunde svan var ute och prommenerade bland oss vanliga döda:) väl hemma blev det varmdusch, och sova middag ett tag !
sedan gick vi bort till susanna köpte pizza. där kikade vi lite på film och spelade lite guitar hero jag förlorade men men :) hjälpt till lite med sannas tvätt också :)vid halv tolv prommenerade vi hem. Väl hemma var det kuddens tur att få sig en kram! dock varade det inte så länge av vissa anledningar och inte förens vid halv tre fick kudden den slutgiltiga kramen och sömnen innefann sig.

ensam igen

Nu sitter jag här ensam igen! en bra helg enligt mig synd att den här dagen blev skit bara! ibland undrar man om vissa personer har något vanligt folkvett överhuvudtaget eller att de bara tänker på sig själva..
ytterst tråkig på en sån bra helg men men! I det stora hela har allt varit bra kan man säga:)

sitter och kollar på beck nu har dock redan sett den är jag rätt övertygad om men men , ändå lite trevligt!

RSS 2.0