Till mammsen

Nu har jag sökt skola och program, du får resultatet i augusti :*) Kram Kram

väder

Visst är det knepigt hur mkt vädret kan påverka ens humör?
Förra helgen var det bar mark ute, solen sken jag och henke gick till stan tre gånger tror jag.
Allt kändes så hoppfullt ändå och solen och asfalten gjorde mig så glad. Nu är det snö ute igen,
trist med snö igen men det är inte överraskande heller. Men det är knepigt hur nedstämd man blir när inte solen skiner.
Vad mkt hopp och glädje lite sol kan ge, så är det konstigt att jag bara älskar att åka utomlands, nej inte direkt :) men ändå! Hoppas att solen kan titta fram en eller två dagar till veckan i alla fall. Lite glädje måste vi väl få här i sundsvall eller är det för mkt begärt ?


drömmer mig bort



Vad vore bättre än en vecka på varmare breddgrader just nu?


Dålig uppdatering

Jobbade tisdag och onsdag förra veckan, som ni vet var det lite magsjuka där, så i natt var det dags för mig.mår bra nu så det är ingen fara. Jag och henke har bara legat i dag, sett på tv, skidskytte, spännande :P Mitt stora feta grekiska bröllop, rätt kul och sen lite annat nyhetsmorgon, lagom ansträngande lixom. :)

Men nu har han åkt tillbaka igen!

Fredags var jag på klockis, åt middag sedan hem till henke! Lördag var vi på birsta med mamma och frida, mamma köpte paket till hampus och frida tjatade om massa saker som hon borde få. SEn for vi och handlade mamma tyckte inte vi storhandlade men vadå vi fick med allt vi behöver nu är det bara färskvarorna som saknas :P
Dock bröt vi redan i dag matlistan då jag inte orkade laga mat, så henke köpte kebab istället.
Hedberg var här i går kväll han och henke drack öl och vi såg robinsson och fotbollen sedan åkte de ner på krogen, jag stannade hemma eftersom jag mådde lite illa tyckte jag.

Ja nu ser jag på one tree hill, så i kväll blir det tv hela kvällen för mig.

tänk..

vad glad man kan bli bara av ett oväntat samtal... <3

Tisdag

Ja klockan sex i morse vaknade jag, kunde inte sova. Var dock trött tur att jag ändå skulle kliva upp en dryg halvtimme senare ändå=) och i dag var det ju helt klart fint väder när jag drog upp och kollade ut, dock var temperaturen ute lite väl låg men vadå det var ju sol i alla fall :D

TRevlig dag på dagis, dock en tjej som fick magsjuka. Pepparpeppar hoppas jah inte åker dit bara! Men tror det är lugnt!
Ska jobba i morgon också några timmar känns bra! är så hilma roligt att jobba på dagis trivs som fisken i vattnet helt klart :)

Väl hemma idag blev det handling och middagsgörning. kanske inte kan skriva så men sak samma :D blev korvstrogarnoff och ris helt okej lite varm var det bara. Sen somnade jag på soffan en timme så är lite seg nu.

Såg att man kunde logga in på skatteverket och kolla deklarationen, min såg mkt bra ut. Dock var det lite fel på henkes lite struligt men det kanske är fixat snart, annars får vi börja klura lite på det :D

känner att jag kanske ska ta lite luft är så trött men balkongen kanske räcker :D haha är så mörkt ute nu ju.

nej linda rosing på  tvn inte direkt bra men något måste det ju vara i bakgrunden, klockan nio blir det andra aveny i alla fall!


Någon gång måste ni ju få ett inlägg från hjärtat

Det är trist att vara ensam, att vakna ensam på morgonen, att det är alldels tyst i lägenheten, ingen att störa sig på, ingen att klaga på heller för den delen, ingen att vara glad på, ingen att kolla på, ingen att krypa upp och mysa med i soffan.
Ingen att prata med, och veckor som denna blir verkligen tråkiga. Känns som att tiden går så långsamt, även om dagarna är händelserika och roliga så kommer alltid kvällen och natten då allt känns 100 gånger värre. att försöka ser ljus på saken går ju bra enda tills man börjar fundera inte ens halva tiden har gått och jag är rätt less på detta liv. Men man ska väl vara glad med det lilla. Jag menar 46 timmar i veckan är väl tillräckligt, inte för att jag räknar ;)
Komentaren: men han kommer ju hem varje helg. är inte direkt upplyftande direkt. Men samtidigt vet jag att jag är själv finns ingen som kan förstå mig just nu, inte sätta sig in i min situation eftersom vi alla är olika och reagerar och har olika förutsättningar för alla händelser i livet.
Vi tänker känner och tycker olika om allt. Du kan aldrig riktigt veta hur en annan människa känner eller tänker, man kan bara försöka jämföra erfarenheter. Försöka sätta sig in.
Tråkigt och ensamt att vara själv, och även om jag har folk omkring mig känner jag mig ändå ensam för jag vet att när jag kommer hem på kvällen är det bara jag.

Visst fan låter det deprimerande, men vad gör man jag väntar på maj kanske kan skramla i sparbössan ha råd med en resa, och sen hoppas på en bra sommar med jobb. Med lite tur kanske jag kan skramla igen i augusti och sen är september här och då är det dags för livet att börja igen, då är uppehållet som började den 27 oktober slut och vi är på rätt spår igen.

Jag har aldrig varit så glad över "våren" som jag var ihelgen, känns som att livet trots all skit är påväg åt rätt håll.

Som du kanske förstår så älskar jag henrik, och gillar inte att vara ensam!


En liten bild på Olle



En liten olle, han har blivit större nu :)

Måndag

Vaknade halv 8 av ett sms från älskling. Sen var det ju ingen ide att sova vidare, var ju alldeles för ljust i sovrummet ändå så dum som jag var trodde jag att det var fint väder. När jag tillslut tittar ut ser jag till min besvikelse snön som faller ner, hallå snö på min vår dåligt :/ men som tur var var blåhimeln och solen framme på em en stund innan de nu återigen återgick till snöande.

Susanna och olle kom vid halv tio kanske, jag plockade ihop tvätten och gjorde färdigt för att gå till tvättstugan. Tvättade fem maskiner och nu ahr jag tre ikea påsar att packa in i garderoben, men det får vänta det måste ligga in sig lite först tror jag  ;)

Efter tvättandet frukosten tv tittandet busandet med olle gick vi till hem till sanna, köpte med oss fika på vägen. Såg på rally brudar där och ja bara myste i soffan. och vipps så hade denna dagen blivit kväll. Vi gjorde middag när C kom hem och sen for han på träning. Vid åtta var det dags att promenera hem fick sällskap till konsum eller ja coop som det nu mera heter tror jag väl.

En lagomt ansträngade dag. Nu sitter jag och ser på ER på trean mkt bra. Funderar på att platta håret också, ser lite tokigt ut då jag ahft toffs.

små tråkigt

Trodde verkligen inte att jag hade sett alla beckfilmer men även denna film har jag lyckats sett tidigare, så det är lite halvsvårt att veta om jag ska se den ändå eller om jag ska se filmen på trean. (som jag för övrigt också har sett förut)


haha dock är filmen på trean mkt rolig just nu..men blir nog till att byta tillbaka till fyran ändå.

Så nu är jag tillbaka på fyran och det är precis ett snack med grannen. Dock ett sorgligt sådant. Kanske en stänkare kan ordna problemet för grannen.

Är något speciellt med oss helt enkelt :D



För visst tusan är vi söta ;D ?

Söndag

Ja då var det söndag igen. I dag har vi knappast gjort många knop. diskade gjorde henke på förmiddagen. Jag tvättade en duk plockade lite och bara var.  Sen tog vi lite chips och dipp till lunch satt oss framför tvn och blev kvar där halvsovandes till tre typ. ¨Då tog vi oss ut på en halvtimmes promenad och lite middagsinköp. Sen försvann tiden och vips så var det dags att gå till tåget. Ja vi gick faktiskt är så härligt ute nu så man blir lycklig av vädret helt klart.

Efter att ha vinkat av henke promenerade jag hem igen. Nu har jag duschat och sitter bänkad framför tv här blir jag nog kvar resten av kvällen.

I morgon ska jag tvätta, sanna och olle kommer nog förbi skulle behöva fixa ett pass också. Tänkte att du kunde betala mamma :D

Annars är det väl som en vanlig söndag skit alltså! men det blir väl fredag nästa vecka med :)

Lördag

Vaknade mkt tidigt denna morgon blir faktiskt lite galen på att det är så himla ljust i sovrummet vid sex på morgonen. men men kunde halvsova lite till med vid åtta så klev jag upp :)

Henke vaknade han med tillslut. Vi bestämde efter mkt långt tänkade att vi skulle gå ner på staden, så då blev det så.

Synd att solen inte ville titta fram under promenaden men men en liten minut var den framme (hade solglasögonen ändå för säkerhetsens skull lixom). Vi bytte nu till abonnemang på mobilen både jag och henke blir nog kanon det! Billigare om inte annat, köpte paket till bror som fyller om dryga veckan, om du glömt mamma. ;) Sen tog vi super tojjen tankade den och for till birsta vi var mest på ica maxi handlade middag och så.

Nu här hemma har henke diskat undan jag har planterat om lite blommor, och ja nu ska jag snart hämta pappa på jobbet. Hanblir nog inte så glad om han får promenera till klockis.

Ikväll blir det bio, en shoppaholics bekännelser har läst alla tre böcker som kommit på svenska finns fler på utlänska men varför anstränga sig de kommer ju säkert på svenska snart :) haha! Mkt roliga böcker i alla fall så hoppas på en kul film! Erika och Tommy ska med också mkt trevligt!

Det var allt för nu!

Hejsvejs

Tjenare

Nu har jag och ja med hjälp av sara på något sett lyckas fixa så min blogg funkar igen, alltså det är min dator som är totalt knepig men vi har lyckas får se hur länge det funkar! men kul kul!
Saknar ju lite grann den här bloggen så nu är det dags att byta tillbaka igen! Speciellt nu när det är dags att bli tvåfalldig kompismoster :D

Henke är hemma nu i alla fall! Mkt mysigt :) Kladdkakan står i ugnen snart dax för fika :)

Trevlig helg om jag inte hör av mig mer !

mu

testing

RSS 2.0