Fredag

Solen skiner fortfarande, vilket härligt väder denna månad bjudit på:) Underbart!

Jag fick iväg och klippa och färga håret i går, blev mkt bra! Tack sigge för det! Sen blev det till att strosa lite på stan med sara:)

Idag ska jag ännu en gång besöka staden men jag tar med mig susanna idag ;) mkt trevligt det med! Ska till att börja med att äta frukost och göra mig i ordning sedan får vi se vad staden bjuder på, något skojj kanske! :)

Henke fick sin nya telefon i går och började med att slå sin pinkod tre gånger så mobilen låste sig, lite irriterad han var när jag kom hem från stan ska ni veta :) Men han hade gett upp och valt att se på film efter ett tag då han insåg att han inte kunde lösa problemet! haha! Under kvällen lyckades vi ändå få tag på en PUK kod och nu fungerar henkes nya telefon, jag fattar dock inte så mkt av den men det är ju henkes och inte min så det gör ju inte något :)


Nej frukost är det dags för nu ja! Pusspuss

Soliga onsdag

Ännu en dag med sol ute. Det har verkligen varit en härlig April månad men ack så fort den gått bara några få dagar kvar till 1 maj, maj den härliga månaden innan sommaren :)

Gårdagen spenderades med Susanna mestadels ute i birsta, mkt trevligt! Sedan kollade jag när grabbarna spelade basket, testade även min nya stol, "fotbollsstolen" den funkade även att se på basket i:) mkt bra!

Idag ska vi försöka läsa igenom lite kurslitteratur, tror vi tar med oss böckerna och åker ut till Svartvik så vi kan sitta ute i solen och njuta samtidigt :)

Om vår lille bebis mot förmodan tänkt komma tidigare än vad vi alla tror så ska jag berätta för er att då kommer den i natt eller i morgon bitti, för jag ska klippa mig då ( imorgon bitti alltså ;) ). Det är väl det enda "viktiga" som jag har inplanerat och hemskt gärna inte vill missa innan bebis tittar ut. Bara så ni vet :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se när vi orkar rulla ut över njurunda och börja pluggandet !

Kram Kram

Just nu ser det ut så här :)

 Uppdaterad


Sara-3 maj tjej 50 cm 3870g

Tommy- 4 maj kille 51cm 4000g

Nina- 5 maj tjej 51 cm 3990 g

Mona- 5maj flicka 3440 49 cm

Henke- 5 maj kille 49cm 4200g

Lina- 6 maj tjej 50 cm 3600g

Viktor-  6 maj, pojke,  51 cm, 3840 gram

Erika- 6 maj tjej 50cm 3200g

Susanna- 7 maj tjej 51 cm 3650g

Gunnar-7 maj pojke 52 cm 3150g

Simone -8 maj flicka 50cm 3500g

My- 8 maj flicka 3670g

Britt- 9 maj flicka 49 cm 3850 g

Malin- 10 maj Pojke 52 cm 3900g

Linnéa-10 maj, Pojke 3520 g & 52 cm

Oskar 11 maj Pojke 54 cm 4210g

Anders 12 maj Flicka 49 cm 3890g


Glad Påsk

Idag är det Påsk för mig. Normalt brukar vi vara hos mormor och morfar, ta en tur i Ullådalen och sedan ha en sedvanlig påskmiddag på granitstigen! I år beger vi oss ut mot skärsätt för firande med Henkes familj och  släkt. Solen skiner och det är riktigt härligt väder. Våren är verkligen här!

Nu är det bara att göra sig iordning det sista sen ska vi ut och äta påsklunch. Sen måste jag in till stan och hämta bror på tåget, och det fanns krav och packhjälp också, för att sedan åter åka ut till skärsätt, ett himla farande med det blir nog en trevlig dag, kväll :)

Mindre än 10 dagar kvar nu, ev plus 14 dagar till men ändå:) Det går som inte att undvika att Sigge snart är här. Spännande är det ju. Vill man så får man gissa när vår lille bebis tänker titta ut, och om det är en Sigge eller "sigga" ;)

Glad Påsk alla! nu måste jag snabba mig!

Onsdag

Vi orkade inte vara kvar på skolan hela dagen i dag heller så vi i studiegruppen jobbade på under lunchen och fick faktiskt riktigt mkt gjort må jag nog påstå. Skönt att vi fick komma hem till 2 istället för 6 en viss skillnad :)

Är otroligt jobbigt att sitta ner då benen trots stödstrumpor blir så sjukt svullna. I morgon har vi "bättre" skola på det vis att vi har en lektion drama, en musik och en bild. Dvs  inte sitta still i samma position och få vatten fulla benen! Sen är skolan klar för denna vecka, och vi går på lite påskledigt fram till tisdagen i alla fall. Man vill ju inte överdriva plugget. Tisdag - fredag nästa vecka ska vi väl  lyckas läsa en bok men det borde inte vara några problem kan jag tycka!

Nej usch och fy trots tre timmars sova på em så är jag riktigt trött nu och det är väl bara kissa och gå och lägga sig nu!

Sov gott!

Tisdag

Då har vi klarat av två dagar i skolan, även om vi då bara varit där 6 timmar totalt så har vi ju ändå varit där och det är tisdag em dvs bara onsdag och torsdag kvar i skolan :) Nästa vecka är inte fören i början av juni och varar bara i 3 dagar! Härligt :) Snart har vi lyckats gå två år på universitet, och ja lite smartare har vi väl kanske blivit, men som sagt det är nog marginellt ;)

Igår kväll kom Erika och Tommy förbi mkt trevligt, pratade och såg på tv! Ikväll ska vi åka till dem och bli bjudna på middag så här mitt i veckan härligt :)


Annars  har jag varit hos BM i dag, order om att ta det lugnt och försöka vila mkt framöver  var väl det enda. Men det såg bra ut. Har högre blodtryck än jag haft tidigare men ligger fortfarande under gränsen för att ha högt så det var ingen fara med det heller :)

Nu ska jag försöka få henke att sluta spela TV-spel. Tacka gudarna för att viktor kommer hem på fredag och förhoppningsvis vill ha tillbaka x-boxet. börjar bli lite less på det :) För övrigt så ringde viktor idag och det var ju trevligt att prata med honom var ju som 3 månader sedan sist nästan. :)


Ha en fortsatt trevlig tisdag!

Kramkram

Söndag

Då var denna vecka också slut. Två veckor med hemma studier har vi nu avklarat. Vi behöver inte tala om hur mkt tid vi egentligen har pluggat på men det är väl inte så noga. Inte att förglömma så klarade både jag och min karl första tentan, mkt bra gjort av oss! Får hämta ut dem i veckan när vi ska på skolan igen.

Just nu sitter vi i soffan och ser bb.

Dagen har spenderats ute i solen i Skärsätt! Sen blev grillat på svartvik, mkt gott!

Nu har vi en vecka med skola att se fram emot. mån-tors i härnösand så det känns som en bra idé för lille Sigge att stanna kvar i magen en vecka till i alla fall, hoppas H*n lyssnar på oss.
För vi har då inte planerat för ankomst förens efter den 1 maj, och om du vill titta ut tidigare så har jag fått strikta order från din farbror att knipa tills på fredag då han kommer hem från sin långresa! :)

Ja som sagt idag är det söndag och 14 dagar kvar till 1 maj, tiden har gått sjukt fort och nu är det verkligen max en månad kvar innan graviditeten är över och vi blir tre här hemma. :) Spännande!

God natt och Sov gott!

Lördag

Kan det bli bättre en dag i April, det är 17 grader i skuggan, och nästan olidligt varmt att sitta i solen på ballisen :) Man kan inte annat än att längta efter sommaren.

Har varit med kussepuss på staden och sedan har vi njutit av solen här hemma på ballisen med massa surr. Men nu skulle hon vidare mot klockis :) (uträtta samma ärenden som vi gjorde igår, byta däck på bilen och äta middag ;) ) Henke står och lagar lite mat här så ska man väl få sig lite i alla fall. Sen ska väl han iväg på samling och jag får väl se vad jag göra innan det är dags att åka ner och kika på matchen i stan!

Nej nu ska jag fortsätta och njuta av dagen!

Kramar



Magen v38(37+3)

För övrigt

tiden går sjukt fort verkas som att vi är ner under 20 dagar kvar nu innan det är tänkt att lille sigge ska titta ut.. :) Jag är i nionde månaden var har som tiden tagit vägen. Spännande är det ju men vi har fortfarande en hel del kvar att göra innan du kommer lille sigge så vänta gärna minst till 1 maj i alla fall :)

Puss puss


Hemtenta

Vi fick den igår den ska skickas in om två timmar. Jag håller på med andra frågan ja den sista var bara två.
Jag känner ingen panik ännu men jag kommer som inte vidare. Jag vet inte hur jag ska skriva med källor och vad det egentligen är jag ska få ner på pappret, snart borde jag ju få en snilleblixt och skriva klart är väl egentligen bara en halv sida kvar att skriva men man måste ju få det att låta bra också :)
det här med att skriva är ju så himla knepigt för effektiv tid så går det ju sjukt fort att få ner lite text på papper, men man måste ju tänka och klura så mkt imellan och göra andra saker innan man kommer till den där slutgiltiga stressa ner allt på pappret fasen. Ibland vore det skönt om man kunde göra klar grejerna i tid dvs göra klart direkt när man får dem och inte chilla i början. Fast då skulle väl man inte få samma resultat, jag är nog en tänkare jag behöver den där tiden att filosofera lite och klura på uppgiften innan jag kan sätta mig ner och göra den, och med tidspressen på det så går det alltid fort när jag väl ska sätta mig och göra klart.

Henke är i alla fall klar han jobbade på bra igår medan jag skrev en annan uppgift på tre sidor, så det är skönt. Annars hade väl han suttit här och svurit nu är han och tränar i stället mkt bättre och jag kan sitta här i lugn och ro och se klockan gå och blogga :) Utan någon större stress.

Nu ska jag ge mig på hemtentan igen och försöka få till en bra avslutning och hoppas att de jag tycker är bra är precis de lärarna vill att jag ska skriva :)

HA en härlig dag i dimman!

Söndag

Idag är det faktiskt varmare ute. var 10 grader senast jag kollade, men det är grått ingen sol. iofs inte så mkt blåst som i går heller mkt bra alltså :)

Satt mig vid datorn för ganska länge sedan, skulle plugga lite förberedde för det. Men sen kom jag aldrig igång så nu känner jag att jag ska ta mig en dusch i stället, henke ska snart åka på match så vi måste väl till att äta någon lunch innan det!  köttfärssås får det bli.

Nej duscha var det!

Kramkram

Lördag

Dagens plan var att hämta hem barnvagnen och bilstol men det hade blivit lite tokigt i leveransen. Det hade inte kommit någon lastbil igår, så vi får vänta några dagar till. Inte för att det gör så mkt det är ändå rätt länge kvar innan Sigge ska titta ut. Men nu har vi ju inte några planer för dagen....

Tror vi tar oss en sväng ut på birsta i alla fall, titta runt lite inte för att vi har så mkt pengar då bilens besök på verkstan nästan ruinerade två fattiga studenter. Men vad gör man inte för att slippa åka buss ;)

Solen skiner och det är ca 8 grader i skuggan. en perfekt dag för att vara ute. Dock blåser det storm så vi tittar på solen genom fönstret än så länge :)

Ha en bra lördag!

Torsdag

att plugga är ett onödigt ont just nu. det känns i alla fall så. Sakerna som ska göras känns inte givande och motivationen för att göra dem är otroligt svår att hitta. Att det sedan regnar och är grått ute påvekar knappast humöret till det bättre. Dock tycker jag det är ganska mysigt att det regnar då snön får lite hjälp på vägen att försvinna.

Problemet när man hamnar i en finns inget sug alls till att plugga fas är att det egentligen inte är någon ide att plugga för man är inte upplagd för att ta in något nytt. Men frågan är ju när man ska få tillbaka suget.

Dagar som dessa då man inte gör något och inget finns inplanerat vore ju perfekt att plugga på, men det känns bara jobbigt och otroligt mkt energikrävande så jag tror att jag struntar i det i dag med.
Frågan är bara vad jag ska göra istället, för det finns ju knappast någon mening med att inte plugga för att sedan bara sitta rakt upp och ner och göra ingenting.. Ska börja med att äta lite lunch kanske jag får en snilleblixt eller hittar ett sug efter att plugga (knappast troligt men man kan ju hoppas )


Ha en bra dag i regnet!

(förövrigt har det varit dåligt väder på torsdagar de senaste 4-5 veckorna om ni ville veta :) )

Magen under 20 veckor


 v.16                     v.19                          v.25                        v.27


v.32                      v.35                    v.36


Sådär nu kan ni titta och se hur tjock jag blivit under en 20 veckors period. En viss skillnad är det ju!

Tisdag

Började dagen hos tandis, det gick bra!

Tog det lite lugnt hemma åt lunch sen for vi ner på stan en sväng jag och henke:)

Precis varit hos bm det såg bra ut vad vi kunder se :P Huvudet ner och fötterna upp. dock ligger Sigge bara på ena sidan av magen, och använder nog vänster sida som matförråd(som henke sa) bara;) Nu ska vi vila oss ett litet tag sedan blir det middagslagning.

Vid strax efter fem ska vi vara uppe på vårdcentralen igen för näst sista föräldragruppsträffen. Vi skulle öva lite på att andas idag. haha! kan behövas jag och henke har inte riktigt den kordination som behövs:P haha! Kan bli roligt ;)

nej nu ska jag lägga mig ner i soffan och vila :)

Hejdå!

Ny vecka nya tag

Föregående vecka var full med aktiviteter, dvs skola hela dagarna och även uppbokade kvällar..
Den här veckan är det hemma plugg som gäller.
Vi har idag beställt böcker mkt bra. Bytt dörr till toan, brabra! ;) Lämnat in bilen på verkstaden, snart mkt fattiga alltså. Haft pontus och hedberg besök, trevligt! Hämtat nyckel till barnvagns förrådet. Låg för övrigt överst på listan för att få parkering nu, mkt bra! Träffat susanna en kort sväng, två gånger ;) Städat lite. Ja lagat mat och slappat.

Så trots inte allt för mkt plugg har vi hunnit med en del andra saker idag! Hoppas vi får tillbaka bilen innan helgen vore ju skönt, annars går det väl bra ändå! :)

Imorgon tandläkare, tid hos BM, föräldra grupp på kvällen, och vi ska göra en skoluppgift är tanken :) En bra plan! :)

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv, soffan är så sjukt obekväm, och henke är ju och tränar "trots skadad fot" så jag kan lika väl slappa framför tvn:)


Sigge snart är du här vi längtar efter dig! Pusspuss<3

RSS 2.0