2011-08-31

Sista dagen i augusti. Sista dagen Erika är i Sundsvall för denna sommar. Första dagen för pappsen i skolan.
Idag har vi varit på bvc och vägt Lova 200g hade hon gått upp sen förra veckan.. Stortjejen. Vi mötte upp Melvin och Amie med mammor där uppe och tog oss en prommenad på 1.5 timme. Massa surr och till en början sovande bebisar. =)
Väl hemma låg Lova och lekte på golvet i köket medan jag stekte pannkakor, sen kom Erika och hjälpte mig att äta dem :) Därefter en snabb tur ner på stan innan babysim. Erika skulle ha byxor jag behövde en sport topp.
Babysimmet gick kanon denna gång med även fast det var Erika och inte pappan som var med! Lova älskar vatten!
Efter babysim blev det direkt upp till bvc för träff med föräldragruppen. Det var trevligt men efter en timme lämnade jag Lova och Henke där och for iväg och tränade med Nina och Lina. Det var helt okej kul, men rätt jobbigt och träningsvärk lär jag ju ha i morgon. Men då ska vi på mamma barn gympa här uppe, hur nu de ska gå med min träningsvärk som troligtvis har infunnit sig :)
En helt klart intensiv dag har vi haft. Vi har tagit vara på den sista dagen denna månad och utnyttjat den till max. Imorgon ska vi ha vovve på besök också vi hoppas det går bra men han brukar ju vara snäll av sig så det blir nog inga problem..
Erika och Lova
Puss Puss

2011-08-29

Lova sitter med vid frukosten.
Romantiska som vi är passar vi på att byta ringar till frukosten ;)
Måste jag ha tutte mamma?
För att fira lite blev det plankstek till middag!
Nu är ringarna på de tog bara 9 år innan vi var säker nog ... <3

2011-08-28

Lovis gymmar lite! Hon gillar det!

2011-08-25

Lova sov så gott i soffan, det kändes jobbigt att väcka henne för att åka iväg. Men hon somnade om i bilstolen turligt för att strax därpå vakna och skrika hela vägen till klockis.... Men vi skulle ju hämta hem en tripptrapp medan pappsen tränade!
Sötlova:)

Ny klippt och färgad!

Super usel bild men vadå :) man måste ju bjuda på sig själv lite!
Sen även en bild på familjen just nu :)



Vi har varit på Löran idag och ätit lunch mkt gott! Ikväll blir det middag på Saffran med Susanna och Crille. En dag i matens tecken!

Lova sitter och fikar...

förra veckan på charm. Fika med Susanna. Lova gillar att sitta upp och vara med så nu har vi hämtat hem tripptrappen, och ska fixa iordning den i morgon så kan hon få sitta med vid matbordet hon med. Fika på stan fixar hon ju redan. :) Snart dags att börja smaka lite annat än bröstmjölk också, men det får bli här framöver, undra just vad vi ska bjuda på. Potatis kanske? :)

Bilder från tisdags!


Igår

Var vi på picknick med pontus och erika. Vi gick inte så långt men vi hade ju gott fika med oss och satt ute i solen en timme i alla fall :) Mysigt var det. Har faktiskt bilder men jag orkar inte gå och hämta kameran och lägga in dem just nu så får göra det en annan dag helt enkelt.
Erika blev kvar hos oss hela dagen och på kvällen åkte vi på bio.
Jag Erika och Sissi såg Jag saknar dig. En bra men sorglig film, tyvärr förstörde tjejerna ovanför stämningen lite men det får man tyvärr räkna med på bio.. Henke var hemma med bebis Lova som gett pappan en jobbig första timme, men sen somnat på pappas bröst och låg och sov där när mamman kom hem igen! :)
Undra just om bebislova kan undvika bebispappans lockiga hår.
Tveksamt då mamman också har en del kurvor i håret :)

Idag

Har vi varit på Babysim. Lova gav det 5/5 en super glad tjej som verkligen gillar att bada. Roligt att hon trivs i vattnet och det var riktigt mysigt att vara och bada alla tre tillsammans! Snygg var hon ju i baddräkten också, dock hade vi ingen kamera med oss in på badet, det får bli en bild nästa vecka på badtjejen helt enkelt. :)
Det var alldeles lagom också en halvtimmes bad sen ska man ju lyckas med proceduren i duschen också, men min Lova är ju som vanligt super snäll. Satt henne i en "mat"stol brevid duschen medan jag tvättade håret. Lova satt och tittade och skratta och pratade med mig medan. Sen blev det till att tvätta Lova och att duscha var ju ingen konst gick bra det med. Hoppas det går lika bra i fortsättningen också, då blir det ju bara skoj med "simskola" :)
Tror ändå det var tur att hon hade sovit 1.5 timme innan badet för trött blir man ju av att bada så det var ju tur hon var utvilad innan. Hon somnade direkt i bilden påväg därifrån också!
Annars har vi varit på BVC en sväng i dag och mätt och vägt lilltjejen som bara blir större och större.
Läng: 64 cm
Vikt: 6420g
Och vi hann med en sväng på birsta också, men vi kom billigt undan skulle kolla på lampor kom hem med en löpare för 39 kr... dåligt av oss alltså! Fördel vi måste kanske åka fler gånger ;)
Nu på kvällen har vi varit på en prommis och nu sover Lova i soffan och vi äter morotar med dips och lite godis ;)

Lördag

I lördags var jag iväg från Lova på "riktigt" för första gången, eller egentligen andra gången men den första gången var ju henke hemma med henne så det räknas inte riktigt.
Jag och min kära karl var iväg på 100års-fest :) Mkt trevligt, roligt att få göra sig i ordning och gå iväg. Hade lagom mycket ångest typ en vecka innan och så, men när vi väl lämnat lägenheten så kändes allt bra och jag kände mig väldigt trygg med att lämna Lova hemma med Farmor. (nästa gång blir det mormor som får barnvakta :) ) Inte alls så där som jag trodde det skulle bli, så där one tree hill aktigt utan jag kunde verkligen koppla av och bara vara jag.
Satt brevid Matilda och hade en mycket trevlig kväll vi skrattade och surrade massa strunt, jag med mitt alkoholfria vin som faktiskt smakade riktigt bra de andra i lokalen hade väl högre alkoholhalt i sin dricka men jag är ju en rolig prick så jag passade rätt bra in i sällskapet ändå :)
Vi var väl inte direkt ute hela natten heller för hur som har vi ju en liten bebis hemma, så vid midnatt for vi hem. Hittade en farmor sovandes i soffan och en Lova sovandes i sängen! Perfekt, vår snälla dotter hade skött sig exemplariskt så klart, vad hade vi trott egentligen?!
Vi hade i alla fall en trevlig kväll tillsammans! Lina och Henke-tid något som var mkt uppskattat!
om än jag mest var med matilda och lovisa men ändå! :) En trevlig lördag kväll helt enkelt och jag hoppas vi hittar på fler roliga saker under hösten!
Tyvärr ingen bild som är snygg nog att läggas upp. har bara från mobilen och de är riktigt suddiga, funkade inte så bra inne imörkret!
För att avsluta! Tack Erica för en trevlig fest, tur du bestämde dig att bjuda oss!
Puss puss/ ....och Lina (intern skämt)

Tisdag

Idag har vi varit med Sara hela dagen nästan :) Hon kom på morgonen och ja vi släppte av henne på vår parkering (hon fick gå hem) vid strax efter fyra. Vi har hunnit med en klippning, en tur på birsta. Lunch i bilen. Lite chansning på vilken väg vi skulle åka. Ett mysigt besök i Indal hos Vilja och Pernilla, och hämtat pappan på jobbet.
Lova 3 mån+12 dagar                        Vilja 10 mån+ 6dagar
Kvällen har vi spenderat på svartvik, och tittat på Pappsens match blev förlust dock. Stackars farmor fick väl ont i ryggen också för Lova skulle självklart vara vaken och se matchen, trots trötthet så ligga i vagnen var det inte tal om. Men i Farmors famn om hon gick omkring var perfekt bästa platsen tyckte Lova:)
Väl hemma för kvällen tog hon och åt lite somnade nästa i min famn, väl i sängen är hon dock klarvaken igen. Kollar på mig med stora ögon som säger typ: Mamma tror du jag tänker sova eller? Jag släcker lampan och går därifrån Lova ligger säger i en kvart och pratar en massa med kaninen innan hon slocknar. Nu sover hon som en prinsessa i sängen sen en halvtimme tillbaka! Det är dags för en annan att sova också, ska pumpa ur ena bröstet bara har en inflamation på g som vi vill motverka.
God Natt Sov Sött!

Så här kan det se ut

när man ligger på soffan hos mormor.. :)

Söndag på Galtström

Go fika blev det också!
Räksmörgås och glass, mumsigt!

Fredags snygging!

Så här kan man se ut innan fredags fotboll :) Erika se vad fin jag är i dreggel lappen ;) som du väntat!

Lova 3 månader

tog lite kort på tremånadersdagen.. Det här med kort är min grej..;P
3 mån + 4 dagar var jag:
63cm lång
6110 g tung

Mage till rygg

idag vände sig Lova från mage till rygg för första gången. Gissa vart hon gjorde detta? självklart på en fotbolls match. Tredje matchen för helgen. Annars har vi en förkyld tjej här hemma, just  nu skrikandes hos pappsen. övertrött och ja kanske ont i halsen som mamman hade förra veckan vem vet. Hoppas hon snart kommer till ro så hon slipper vara ledsen. Bilder ska jag försöka hinna med i morgon. En liten snabb uppdatering så vi inte glömmer bort att hon lyckades snurra lite idag :) Även första gången hon ens försökt, annars har det bara varit rumpan upp i luften.
Sov gott!

Just nu hos oss...

sitter vår tremånaders och pratar och biter pappa i fingret och är allmänt lycklig med livet. Vi ska snart störa hennes sysselsättning och bege oss ner och tvätta.. :/ men mkt tvätt är det så det är bara bita i det sura äpplet skönt när det är klart sen :)

En lördag i solen!

äta på händerna är en favorit! kliar skönt på tandköttet...
Pappan och Mamman åt pommes och hamburgare istället för händer..
Det blev också Cola. Lova fick nöja sig med mjölk och händerna..
Efter en härlig lunch på stan åkte vi till Timrå och kollade på hockey.. Det var halvtråkigt tyckte Lova som sov halv matchen om inte mer. Hennes rosa hörselskydd funkade bra i början av matchen men när hon var vaken var dem inte någon hitt :)

En dag på Berga!


En sommarkväll i JULI


Pappas flicka!

Många säger att jag är lik pappa, vad tycker ni ?
Idag har vi varit och handlat paket till Pappan som fyller år i morgon. Hoppas han blir glad, fast det borde han ju bli vi är ju superduktiga på att köpa presenter :)
Annars har vi haft kalas här hemma på kvällen, Jordgubbstårta och lite kakor hade vi att bjuda på tyvärr finns inga kort på tårtan. Men den var god :) Sen gick vi och kollade på Martina som spelade fotbollsmatch, men det blev lite kallt märkte vi temperaturen visade bara 15 grader näär vi kom hem.

Lova förra veckan :)

Vilken god filt..
Yes! jag tog mig upp fin var filten också inte bara god..
Fast den var ju ändå rätt god..
Nu blev jag trött :D

RSS 2.0