Midsommarbilder


Måndag

Ny vecka, andra arbetsveckan för henke mannen! Idag har vi inga planer jag och Lova och jag känner mig uttråkad, Farmor var här en sväng och hämtade henkes penga pung som matilda skulle låna men det är väl allt som hänt.
Förutom duschen och en stund i solen på balkongen med en bok i knät.
Nu ska vi ta och gå på en prommis och skicka in skattepapprena så ungen får ett namn på riktigt!
Njut av en härlig dag i solen ni som kan!

Onsdag

Ännu en bra dag. Lilltösen låg kvar och sov till kvart i halv tio så jag han både fika och göra mig i ordning innan hon vaknade. Sen låg hon och prata och skratta en bra stund innan hon fick sig lite käk.
Efter det for vi iväg på mamma/bebis träff där vi blev kvar hela dagen. Lagom så vi kunde hämta henke efter jobbet! Super kul att träffa alla mammor och bebisar. Alla hade så snälla bebisar så vi kunde surra på och både fika och äta lunch, det lär ju blir svårare för varje gång, då barnen inte kommer ligga stilla sen ;) Men då får vi väl fika i omgångar helt enkelt! ;)
Lova var verkligen en stor tjej, längst av allihopa men hon är ju näst äldst också så det är ju inte så konstigt :) den minsta är bara två veckor, och Lova är ju faktiskt hela 7 veckor idag. Tänk att hon snart varit hos oss i två månader, tiden verkligen springer förbi. :) Bara passa på att njuta av varje sekund och det gör vi verkligen!
Här har vi dem i storleksordning Melvin och Lova är lika gamla. Sen har vi Elvira, "Sigge" (om mamman får bestämma) och minstingen Amy.
Just nu sitter jag här och regnet står som spö i backen men det har varit härligt väder ute idag! Synd att Henke just nu är ute och städar stranden i bredsand, mysigt i spöregn ;)  Lova sitter och sover i bilstolen fortfarande hon borde dock vakna snart har hon sovit i tre timmar.
Tjohejs

Tisdag

Vi har fullt upp här hemma. Idag var vi helt själva på morgonen tog och klev upp vid halv nio tiden. Busade lite i babysittern och i soffan. Sen blev det bestämt att vi skulle gå ner till stan med Sara så vi gjorde oss ordning för avfärd. Sen var vi på stan till tre då vi tog bussen hem. Lova var grinig och ville inte ligga i vagnen så hon fick sitta i mitt knä och hur roligt var inte det då. Tjejen som älskar att åka bli gillar helt klart att åka buss också om man får sitta i knät och titta på allt spännande som händer.
Väl hemma igen somnade Lova i babysittern och jag förberedde för mat och läste lite bok, sen kom henke hem och vi åt middag. Sen for vi iväg på match.
Lämnade dock henke på samling och tog sedan en sväng ner till kvissle för att släppa av sara. Så vi gick in och hälsade på Signe, mkt trevligt. när vi kommer dit så springer buspojkarna fram och skriker Bebis Lova. Super glada att träffa Lova igen :)  Efter besöket i kvissle for vi tillbaka till svartvik för att titta på lite fotboll. Idag tyckte Lova det var tråkigt och bara skrek och skrek, men sen kom farmor och då somnade hon tillslut.
Blev i alla fall lika i matchen, helt okej kan man ju tycka :)
Nu sitter vi här hemma i soffan och ska väl strax bege oss till sängen. Lova är helt klart övertrött och jag börjar känna mig rätt trött jag med.
Sov gott!

Pappas flicka!


Måndag

Idag har Kussepuss varit här hela dagen, 06.30 var hon på plats och åkte väl hem vid 16.30:) En hel arbetsdag. Hon har plockat och donat här hemma och varit super snäll och hjälpsam en klippa! Lova har gosat en massa med Erika också såklart. Dagen har varit bra vi har inte gjort så mkt men har hunnit med att duscha, färga och noppa bryna. Tvättat kört en diskmaskin, fått undan tvätten. Kollat på tv, busat med Lova, och lockat håret. Baka gjorde jag ju också. Det var ju en hel del kan jag märka.
På kvällen har vi varit på kalas hos Lovisa som fyller 18 år idag. GRATTIS!  Passade på att äta pannkisar på svartvik innan kalaset också så slapp vi laga middag, (dock har jag lagat mat precis till henke i morgon), han fick gosa med Lova medan, inte direkt så vi såg röken av henne när vi var på kalas fanns för mycket folk som ville gosa. Hoppas du inte blir vettskrämd Lova då får du skrika åt dem för då brukar du få komma tillbaka till mamma och pappa!
Vi provade en mössa och ett par tofflor idag också, lite väl stora ännu men snart kanske :)

Söndag

Pappas sista lediga dag i morgon börjar han och jobba. :( Så vad har vi gjort vi började med att sova till halv elva, sen tog vi oss i kragen och åkte ut till skärsätt, där vi träffade kjell och anna, gosade med båda två och tjuvfikade lite inför kalaset i morgon (Lovisa som blir 18 :) ) Vi gick på en kort liten prommenad för att fiska lite men det kom ingen fisk så vi gick tillbaka igen och satt ute i solen och njöt. Jag läste bok, Lova sov och Henke spelande spel på mobilen. :P
Sen for henke mann på träning och jag och Lova till Svartvik för att få oss lite middag. Nu har vi varit hemma ett tag och Lova har badat, och suttit i sin babysitter. Jag har försökt plockat undan lite och lagt över bilder på datorn!
Snart kommer Sara över för lite kvällsmys och alldeles nyss kom henke mannen hem! Det har varit en bra dag, men solsken trots att det varit kalla vindar!
Snygga kläder hade vi ju idag med :)
Jag provade fiska det gick inte direkt bra :P

Paket från Mormor

Igår fick Lova paket från mormor, första sittningen och andra sittningen ska ni få se på bild nu :D
Första sittningen igår ;) Lite skeptisk...
Idag efter badet, super kul :D
Tack säger vi till mormor!

Lördag

Hej hopp!

Det är som inte så ofta jag sitter vid datorn nu för tiden och gör jag det så blir det bara korta stunder så jag hinner inte uppdatera, jag ska försöka bättra mig men det finns en del annat att göra :)

En av anldeningarna till lite data tid är nog att jag läst massa böcker eller ja om Edward och Bella, den mysia kärlekshisorien. Är inne på sista boken nu och den är super bra men det känns ju som tråkigt att det snart är slut, kanske får göra som Nina och börja om från början igen :)

Idag har jag och Lova varit och hälsat på Liam och Noel och Nina såklart. Super mysigt, Lova gosade till sig i Ninas famn och stortrivdes verkligen, trots att hon är en böka! Sen kom Pappa Henrik också och buspojkarna blev överlyckliga som fick busa med Henke och Lova var ju vaken så de kunde busa med henne med:)

Just nu sitter vi ute i njurunda blir middag här med mamma "mormor" och frida "moster". Erika och Tommy var precis förbi och tittade till oss, eller ja Lova kanske! :)

Ska se om jag kan lägga in lite bilder när jag kommer hem men det är ingen garanti då jag har min bok där hemma som väntar :)

Puss hejs

Lova 6 veckor

-bild:Lova 5 veckor


BVC igår:
Längd: 57,5cm
Vikt: 4900g
Huvudomfång:39,5cm

Måndag

Efter en lång dag i lördags med besök  sov lilltjejen hela natten från kvart i tolv till halv sex :) Helt otroligt, srn åt hon och sov vidare till nio. Vi har det bra normalt med sömnen hon brukar vakna vid tre fyra sen sova vidare till det är morgon, vi har en duktig liten tjej, än så länge ;P
söndagen spenderades mestadels ute i skärsätt

Lova 1 månad

Klänning och kanin från Liam & Noel m föräldrar ;)

En månad

Idag är lillgumman en månad också :)
Vi har firat med tårta efter middagen här, men svenska jordgubbar och allt! Mycket gott var det ju :)
En månad som bara sprungit förbi, och idag har bruden en klänning  strl 62 som sitter riktigt bra, lite stor bara, snart dags för oss att tvätta upp alla 62 kläder alltså och lägga undan det som är i strl 50. Strl 56 sitter perfekt :)
har inte lagt in dagens bilder i datorn ännu så kan tyvärr inte visa någon bild på en månadstjejen :)

Lördag

hej hopp!
Idag har vi haft besök nästan hela dagen, "mormor" Jenny, morfar, moster Nora och morbror Aron har varit hos oss. Vi har hunnit med lunch fika middag och fika :) de ni. En prommenad ute i solen, och blåsten. Fotboll basket fotboll basket och lite mer fotboll ute.. Sen har vi bara varit, jag och Lova vilade en stund medan middagen tillagades, perfekt tyckte vi.
På morgonen slängde jag och Lova massa skräp också, Lova blev så trött att hon somnade i selen, vilken värme det var ute i morse innan stormen kom. Helt underbart, kortbyxor och linne hela dagen! Klänning för lova :)
Nu får vi se om vi orkar göra något mer av dagen eller om vi blir sittande i soffan, vi har en lite övertrött tjej som inte är helt nöjd med att sitta still nämligen. :)
Fortsatt trevlig lördagkväll allesammans!
31 maj :D

Vår lilltjej :)



I kläder från gammel moster Kicki :)

Hon växer så det knakar. dryga 300g hade hon gått upp från förra veckan ytterligare en cm längre var hon ju, och  och idag är hon hela 4 veckor :) Tänk vad tiden går fort, det är som JUNI i dag det var ju nyss 1 maj.


Ojj ojj, hoppas inte sommaren springer förbi i samma fart. Nu vill vi ha sol och värme tack! :)

sommarlov nästan...

Äntligen är sista dagen i skolan för denna tremin gjord. Har ett skrivarbete kvar som ska in till veckan men det känns ändå lite som att det blev sommarlov idag när vi fick åka hem från härnösand. Det har varit sjukt drygt här på slutet med grupparbete och oförstående människor men nu är det gjort och den sista uppgiften hänger helt och håller bara på mig själv. :)

Vi hämtade tentorna vi gjorde veckan efter Lova föddes idag. Otroligt nog och otroligt skönt så hade vi båda klarat tentan :) Fantastiskt! Denna gång var henke den bättre av oss två, Grattis till det :)

Känns som otroligt skönt just nu. :)

RSS 2.0