Onsdag



Ännu en bra dag. Lilltösen låg kvar och sov till kvart i halv tio så jag han både fika och göra mig i ordning innan hon vaknade. Sen låg hon och prata och skratta en bra stund innan hon fick sig lite käk.
Efter det for vi iväg på mamma/bebis träff där vi blev kvar hela dagen. Lagom så vi kunde hämta henke efter jobbet! Super kul att träffa alla mammor och bebisar. Alla hade så snälla bebisar så vi kunde surra på och både fika och äta lunch, det lär ju blir svårare för varje gång, då barnen inte kommer ligga stilla sen ;) Men då får vi väl fika i omgångar helt enkelt! ;)
Lova var verkligen en stor tjej, längst av allihopa men hon är ju näst äldst också så det är ju inte så konstigt :) den minsta är bara två veckor, och Lova är ju faktiskt hela 7 veckor idag. Tänk att hon snart varit hos oss i två månader, tiden verkligen springer förbi. :) Bara passa på att njuta av varje sekund och det gör vi verkligen!
Här har vi dem i storleksordning Melvin och Lova är lika gamla. Sen har vi Elvira, "Sigge" (om mamman får bestämma) och minstingen Amy.
Just nu sitter jag här och regnet står som spö i backen men det har varit härligt väder ute idag! Synd att Henke just nu är ute och städar stranden i bredsand, mysigt i spöregn ;)  Lova sitter och sover i bilstolen fortfarande hon borde dock vakna snart har hon sovit i tre timmar.
Tjohejs

Kommentarer
Postat av: SARA

Gud vilken mysig bild! Och roligt att ni mammor fortsätter träffas med dom små. Nästa bild kanske dom inte ligger så fint uppradade på? ;)

2011-06-22 @ 19:19:19
Postat av: Emma

Amy hette hon ju :) nästa gång får Evelin ligga längst till vänster :)

2011-06-22 @ 19:34:52
URL: http://conetti.blogg.se/
Postat av: Alva

2011-06-23 @ 17:36:29
URL: http://www.suitcase.devote.se
Postat av: Alva

Gud vilken fin header! :)

bara ni får fika så är det OK eller? :D



kramis Alva

2011-06-23 @ 17:37:19
URL: http://www.suitcase.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0