Torsdag

Just nu. Sitter på föreläsning. IKT- inte direkt något nytt, man blir trött av att lyssna och ointresserad då nivån är för låg och självklar.

Föreläsningen i morse- samma nivån är för grundläggande, har hört i stort sett allt tidigare under mina år i grundskolan, det är för "självklart" resultat jag blir sjukt trött och less på att sitta still..

Nu ska jag försöka trots min hunger och trötthet lyssna den sista halvtimmen på föreläsningen om IKT.

Ha en bra dag! Imorgon ÄNTLIGEN FREDAG!

Onsdag

Nu ska jag åka till skolan, 8-15 föreläsning... VI hoppas verkligen på bra talare idag annars kan det tänkas att man somnar, det är inte bra att vara uppe för tidigt på dagen helt enkelt :P

Ha en kanon dag i det fina vädret som dock ännu saknar värme..



GRATTIS KÄRE BROR inte att förglömma 16 år i dag! Så att minnas för 16 år sedan var jag ruggit sjuk 40 graders feber och tok förkyld ett bättre välkomnande kunde väl min käre lillebror inte få  än en toksjuk storasyster!

Söndag

Pluggat på fm, tappade en timme. vi glömde visst ställa om klockan men fick en påminnelse vid tio och vips så var klockan elva. :)

känns som att vi båda har en hyffsad koll på vad vi ska skriva i morgon ;) annars får man ju hitta på!  inte så mkt mer med det! Vore bra om vi tog oss i kragen och for och storhandlade men det är ju dumt på en söndag men vad ska man göra då maten är slut och veckan som kommer uppbokad! :)
Sen blir det till att kolla på fotboll i em!

Förstår inte vad blåsten skulle hit och göra, slutar ju aldrig! :)

Ha en bra dag!


Lördag

Vad ska vi göra i dag då?

Fm har innehållit frukost, en dusch och plugg. Bra att vara två som läser samma så man kan prata om de olika frågorna istället för att bara läsa läsa läsa. Man lär sig helt klart mer om man kan föra en diskussion och på så sätt komma fram till svaret. Hoppas dock att jag lär mig det jag ska för jag känner mig lite väl lugn och "orkar" inte plugga så noga utan läser och tycker att jag kan det mesta... frågan är ju om jag kan det eller bara inbillar mig ;) haha!

Men det är ju lördag och då kan man inte hålla på att plugga hela dagen, de håller inte måttet. Så vi måste ju hitta på något annat skojj att göra innan vi ska på middag på klockis, min kära bror har bjudit in men antar att en annan får hjälpa till med maten ändå, brukar bli så :)

Nej nu ska jag byta om från pluggkläderna till hitta på någonting att göra med dagen kläderna och försöka komma på något trevligt att göra, synd att det även idag blåser storm ute..

Ha en härlig Lördag!


Lite sommar och sol hade inte varit helt fel Mallorca maj 2009!

Fredag

Då har denna vecka sprungit förbi.. Men den här veckan anser jag faktiskt att jag har gjort ganska mkt av det jag ska. Jag har faktiskt pluggat en hel del och har hunnit med en del annat roligt också!

Nu på morgonen har vi gjort klar de sista på läs om och om igen pappret/häftet 11 sidor blev det. Men lär jag mig de 11 sidorna så är det ju lugnt sedan! har ju hela dagen på mig ;)

Just nu har vi tvätt på gång också... Sjukt länge sedan vi tvättade vilket resulterar i mkt tvätt, men det passar ju rätt bra när man ändå ska vara hemma och hetts plugga:)

Dock så är det inte så mkt hetts hos mig! :)

Nej nu ska jag kila ner till tvätten! 


Tisdag!

Vilken härlig dag! När vi skulle till att lägga oss igår stod termometern på plus 10. Dvs fönstret fick vara öppet i natt, underbart! När jag vaknade var det 8,7 grader  ute, inte fy skam.

Undrar dock vad våra kära grannar tänkte på då de spelade party musik vid halv 7, men det är säkert helt normalt!
Har avnjutit en frukost med min karl, kollat till skatten ser bra ut ;) Sommaren är helt klart räddad! Nu ska jag sätta mig och plugga lite, för när henke ska iväg och jobba tänkte jag åka och våldgästa susanna som kom hem från utlandet igår ;) Blir till att lägga en snygg sminkning idag så hon inte får glänsa för mkt med sig bränna ;) haha!

Nej nu var det tenta plugg på schemat. Ha en underbar dag!

Pusspuss


Måndag!

Dagen började rätt bra. Klev upp med henke i morse som skulle iväg och jobba åt frukost och var duschad och klar strax efter åtta. Plockade fram lite olika plugg och satt sedan fram till elva men en grej, nästan klar har lite små fix kvar. Anmälde mig och henke till tenta också kom på att det var sista dagen idag ;) !
Sen kollade jag ner på mina fötter som hade blivit som balonger under tiden. Jag måste helt enkelt åka och köpa ett par stödstrumpor skolan till veckan kommer inte funka annars.

Jag fick flytta mig till soffan med fötterna i högläge och har legat/suttit där och sammanställt lite grejer från praktiken. Har en del kvar att göra men det får bli en annan dag tror jag. eller kanske i eftermiddag. Ska försöka börja läsa på lite till tentan som jag har om en vecka också.. Kan vara bra att vara lite förberedd ;)

Ja just nu lagar jag exotisk lunch, fiskpinnar :) Men det blir ju gott de med:)

Nej nu måste jag färdigställa lunchen och sätta mig och äta! Kramkram


Tisdag

Det har varit fullt upp hela dagen, från skola till möte, till föräldragrupp, till plugg hemma. Att sitta så mkt på en och samma dag är inget jag och sigge tycker om har vi märkt idag men det är bara att härda ut.
Nu är det dags att dra sig mot sängen och sova kan behövas efter denna dag. :)

Dock har det varit mkt lärorika och intressanta saker som det pratas om idag vilket gjort det hela till en bra dag..=)



Sov gott!


Söndag

Solen skiner även idag. Så underbart härligt!

Just nu sitter vi i soffan och kollar på tv, och klurar ut vad vi ska hitta på för något idag. Man borde väl ta sig ut en sväng i det härliga vädret men vad och vart vi beger oss är ännu inte bestämt.

Gårdagen spenderades mest med min mor. Först stan, sedan lite skidskytte. Därefter en sväng ut till svärmor i buschen för korvgrillning, då anlände även Henrik. Sen blev det en em/kväll på klockis men plugg middag och schlager. Helt klart en mysig lördag! :)

Såg för övrigt att vi har hamnat under 50 dagars sträcket, så nu är det max två månader kvar innan lille sigge tittar ut. men vi hoppas på att han stannar de 49 dagar som är kvar och sen får han väl titta ut när han vill :)

Tror vi får börja dagen med en liten tur på byn innan det blir skidskytte. Efter det får vi se vad dagen har att erbjuda. 

Henke säger Bajs hejdå. Otroligt mogen kille :) Ha en bra dag, hejsvejs!

today

dagen började bra, tog det bara lugnt och myste på här hemma. Eftermiddagen blev väl inte som jag tänkt mig och humöret följde väl med någonstans på vägen.

Hoppas kvällens upptåg kan göra så att dagen ändå känns meningsfull. Jag hatar när man känner varför gjorde jag inte det här, eller de där för. Inte direkt att jag gjorde något annat nödvändigt med dagen..
Men det är väl inget att gräma sig över.

Snart middag sen ska vi iväg. Hoppas kvällen blir trevlig som sagt.

I morgon kommer en ny dag och jag får väl jobba på med allt som jag hade kunna gjort idag då istället...


7 mars 2011

Hej hopp!

Nu är vi inne i vecka 10, sportlovsvecka, och även detta år har jag och henke praktik som ligger runt detta lov dvs vi får vara lediga (ja om man bortser från de plugg vi måste göra). Den här dagen har vi tagit det rätt lugnt, hade sovmorgon till kvart i nio, inte illa. Sen blev det väl frukost vid tiotiden. Åkte ut och hämtade bror i ängom, där blev vi bjuden på kaffe så blev nog där en timme innan vi for vidare mot staden där bror skulle shoppa.

Jag fick med mig två tröjor hem jag med, :) Mkt bra har dock inte provat dem än men ändå;) Hampus lyckades väl köpa tre tröjor i alla fall och sedan har han provat och pekat och sagt, Lina visa den här för mamma så kan ju hon köpa till mig..  Blandat med : Tror du verkligen mamma köper en så här dyr jacka.. ;)

Ja sen gick vi på apoteket jag skulle hämta ut någon järngrejsimojs som jag ska ta på vårdcentralen så jag blir pigg. När man står där i kassan så får man ju chock när man ser att det kostar 1400 spänn inte direkt vad jag väntat mig, tur jag hade fyllt på kortet... Men har doktorn sagt att jag ska ha det så är det ju bara att se glad ut och betala. Så imorgon ska jag gå upp med mina superdyra mirakelkur till vårdcentralen och hoppas att jag blir super pigg och glad sedan! :)

För övrigt så är det ny vecka i magen också idag går vi in i vecka 33. Tiden går som himla fort helt enkelt. Sigger sparkar  och slåss väldigt mkt, som tur är gör det faktiskt inte ont. Det ser mest roligt ut när magen byter form med jämna mellanrum..

Det var allt för mig just nu..

Hejsvejs



Magen



Magen 32(31+2)


Magen för ca en månad sedan 28(27+5)

Så det verkar växa magen har helt klart blivit rundare... :)


Samma här den till v är idag den till h är för en månad sedan!

Nu har ni fått lite maguppdatering.
60 dagar kvar 78,6% gjorda!


Hej :)

Dåligt med uppdateringar på detta ställe kan man märka :)
Jag har praktik och hosta på dagarna, under kvällarna mest bara hosta :/ Har ändå hunnit med en myskväll hos sara i måndags, en sväng på allstar med fotboll och hockey igår, men ikväll blir det till att vila i soffan!
Har varit hos bm idag också, det såg bra ut med lilla SIGGE, som börjar bli stor.  Allt var bra han chillade med huvudet ner och fötterna upp, något jag faktiskt misstänkt då jag tycker att jag känt av fötterna ganska långt upp på magen.

Annars då, har kollat på skidorna idag, damerna var ju himla duktiga, herrarna med men de var helt enkelt inte tillräckligt bra idag!

Igår eller kanske var det i måndags satt jag och henke upp väggorden jag fick av Sara i julas blev mkt fint. Har till och med bildbevis på resultatet som jag tänkte dela med mig av :)

RSS 2.0