En helg i Umeå å Vännäs



Efter en lång bilresa så var det massor med bus i denna lilla kropp. Hon skötte sig som vanligt alldeles utmärkt på resan upp sov nästan hela vägen till övik där tog vi lunch stopp sen var hon vaken och lekte i bilen resten av vägen! Väl i Ume träffade vi älskning Erika för en liten runda på stan, blev varmchoklad fika på Waynes. Kul att få ses om än bara en liten stund! Lova fick en superfin rosa nalle av Erika. Den var helt otroligt fin och gosig tack tack igen för den!
Fredagskvällen spenderades med härliga samtal och tacos till middag!
På lördagen tog vi och drog till Vännäs för att titta på Morbror som spelade match det blev vinst med 6-3 mkt bra. Dock spelade de uselt, men en vinst är alltid en vinst! Efter det åkte vi till Hampus och kollade in hans lilla lya. Därefter var vi bjudna till hampus svärmor på middag. Det var en trevlig kväll, vi lämnade hampus i buschen hos Elina vid 8 och for tillbaka in till Ume. Där hamnade vi i soffan framför tvn. Lagom ansträngande!
Söndagen började bra dvs Lova sov hela natten utan mat.. :) mkt bra vaknade halv 8! Skönt ansåg jag nog! Sen tog vi oss en promenad ut Lova hade sovit i vagnen innan så hon var lite svårflörtat men hon är ju söt ändå.
Efter prommis och lunch för Lova packade vi ihop oss och for till Vännäs för hockey igen! Denna gång blev det inte lika bra resultat men matchen var bättre. Bättre spel och tempo och otroligt spännande slut!
Lyckades fånga bror som håller på att ramla men han lyckades hitta balansen igen. Svart spelare röda vantar. Lätt att hitta på planen. Så snälla byt inte hanskar:D
Efter hockey och kramar med Bror min satt vi oss i bilen och for hem till Sundsvall igen!
Borta bra men Lovas hus är nog bäst!

Kommentarer
Postat av: SARA

Ni verkar ha haft en minst sagt mysig helg i Umeå!

2012-02-27 @ 21:38:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0