En lördag i solen!I Lördags em var vi hos Lovas farmor och farfar. Farmorn och fastern var ute och körde bil, medan de gjorde det passade vi andra på att ta en prommis, en av oss tog sig ett dopp :) Lova provade att åka i sin nya extra vagn som farfar köpte när vi var bortresta:) Den funkade kanon!

Kommentarer
Postat av: My - Mamma till Alma

sv: vagnen är underbar! ÄLSKAR den! :)och jag älskar också tårtan Lova hade på kalaset, en sån hade nog Alma velat ha också! :)

2012-05-16 @ 21:18:10
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Eleni

Periodvis blir jag så där ofta. Ibland går det jätte långt mellan ggr och ibland kommer det ofta. Tror det är något jag reagerar på när jag äter. Men vet inte vad. Får sånna magsmärtor så jag knappt kan gå eller stå och måste lägga/sätta mig för jag håller på svimmar för jag får så ont. Jätte konstigt. Men har haft så där så långt jag kan minnas. Men ibland kan det säkert gå år emellan och ibland händer det flera ggr på någon månad.

2012-05-18 @ 08:49:33
URL: http://elenia.blogg.se/
Postat av: Nina

Tack. Men jag vägde ju mkt mer i början än vad du gör. Fortsätt kämpa på så når du dit! Röra på dig mycket och kanske försöka skippa efterrätter och så. Sista rycket nu till midsommar!

2012-05-25 @ 22:32:33
URL: http://thepioneer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0