Pippi lång



Här hemma är Pippi Lång just nu en favorit. Ungen växer så det knakar och ordförrådet blir bara större och större. Det är en rolig tid, men en härlig brud med humörsvängningar som en tonnåring. Tur att svängen från arg till glad kan vara så snabb. Hon är en brud med mycket vilja och ett jädra annamma. Att gå upp för trappen med en resväska efter sig, visserligen tom, är inga problem för denna brud. Just nu är det mycket klä på sig själv hemma. Läsa böcker är roligt, riva ner duplo torn en favorit, köra med bilar funkar ju alltid. Tittut och kurragömma kan få henne att skratta tills hon storknar. Hon hejjar väldigt ofta på folk nu för tiden, sen vi var och tittade på moster som spelade fotboll. Förra veckan var det hejja frida hejja frida. Den här veckan har det varit Hejja hampus hejja mampus osv. Ibland passar hon på att hejja på oss andra med som tex i morse när vi gick till dagis upp för backen här så satt hon och sa hejja mamma hejja mamma, passande nog. Snö är ingen hitt som vagnföre.
Hon är otroligt duktig på att leka och pyssla på, men tappar också lätt fokus och börjar med något nytt. Hon är väl tjej, många bollar i luften helt enkelt:) Att hjälpa till att städa är roligt och plocka ur diskmaskinen är en hitt, bäst att låta hon vara med och göra det för det lär gå över. Hon vill gärna vara med och laga maten också, tacos är en perfekt hjälpa till mat då hon kan lägga grönsakerna i sina skålar. =)
Blev visst en liten uppdatering om vår lilla stora Lova. =)

Kommentarer
Postat av: Ida

Våra goa bestämda stortjejer! Blir kul att släppa ihop dem, när nu det blir... fast hoppas isåfall Lova kan försvara sig ;-)

Förresten, det är en skum grön prick på Lovas bröd!

2013-02-19 @ 20:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0