Semester Lova Åker Tåg



Att ha en 2 åring är jobbigt. Men det är också mycket roligt. Full fart hela tiden och den lilla människan blir bara större och större för var dag som går. Jag eller ja VI har nu mer en stor tjej hemma som hittar på bus, vill mysa, hittar på mer bus, gör sin mamma gråhårig om dagarna med trots och mer bus. Hon hjälper till och "förstör" och gränsen mellan gråt och skratt är ofta hårfin.
 
I tisdags tog jag och Lova tåget med Lovas farmor till Umeå. Att åka tåg är ju spännande. Men att man inte får springa hur som helst och klättra vart man vill är ju kanske inte lika roligt om man är två år. Tur vi var två vuxna det behövs. Dagen och kvällen spenderades hos henkes kusin med familj, samt Lovas tremänning tro jag det blir Svea som snart är 1 månad.
 
Igår onsdag var jag och Lova kvar i huset medan de andra var i väg på olika ärenden och vi spelade fotboll läste bok, gick till lekparken och myste. Eftermiddagen bjöd på fika på stan i Umeå och en tågresa hem, med en superspidad liten tjej och två trötta vuxna. Men hon är duktig den där Lova, så tågresan hem var inte heller några större problem. Omgivningen kanske tyckte det var lite väl mycket sång hopp och bus men vadå, man är ju bara två år en gång i livet. Lika bra att man får göra det bästa av livet just då! <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

Hon är verklligen ett barn nu! Ser inte alls ut som en liten bebis längre ;)

och klart man måste passa på att sjunga och hoppa på tåget medan det är accepterat av omgivningen.. skulle inte bli så poppis om en annan gjorde det ;)

Svar: Nä hon har vuxit på sig och blivit storadamen nu =) Tiden bara rusar förbi. Man blir lite lätt gråhårig själv men det är massor med skoj också.
Lina

2013-06-23 @ 21:26:18
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/mmys

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0