Grattis älskade bror!

Idag är ingen vanlig dag för det är Hampus födelsedag hurra hurra hurra..
Grattis på din dag älskade bror. Välkommen in i "vuxen" världen även om jag är tveksam till om vi kan kalla dig riktigt vuxen än. Hur du har kunnat bli 18 år är ett mysterium, du var ju miniliten nyss :)
 


Påsken 2012

I fjol låg påsken i April och vi var även då en sväng upp till Järpen för firande. Lova fick åka pulka för andra gången efter skidor och fira påsk i Järpen för första gången. Jag som aldrig skulle åka till mormor och morfar när jag blev stor och fick bestämma själv, är nu återigen på plats och redo för längdskidor och påskmat i massor. Jag hoppas på en härlig sol också!
Det är tydligt att saker och ting kan förändras, även om jag inte idag heller är sådär super förtjust i att åka längdskidor så kan jag tycka att de runt omkring väger upp så det är värt att åka en sväng. Jag hoppas Lova kommer trivas i pulkan och att det går bra att ha henne där även i år! Hon är ju tjejen med humöret och man vet ju aldrig hur det blir =) 
 
Just nu lär jag vara ute på fjället och förhoppningsvis njuter jag av ett underbart väder!
Trevlig fredag på er :)
 

Skärtorsdag

Då var påsken här. Så skönt att kunna lämna skolveckan bakom sig och ta en helgs ledighet.
Min dag består av tvättning och packning innan det är dags att sätta sig i bilen och åka mot Järpen för påskfirande!
Solen skiner och det är verkligen härligt väder, synd att det vackra dammet här inne syns så mkt bara!
Nu ska jag ta och röja undan här hemma och förbereda för semestern!
 
 
Dagens lilla påskkärring!
 
 
 

Fredag

Veckans absolut bästa dag. Jag ska dessutom till frissan nu på fm så det känns som att dagen inte kan bli annat än bra! =) I em kommer mina älsklingar ner på stan och vi ska på skoshopping till Lova och pressentshopping till min käre bror som bli 18 år nästa vecka, hur nu detta är möjligt.
 
I morgon ska vi på bröllop så himla roligt. Det är inte varje dag man få gå på sådana tillställningar vilket gör det extra speciellt. Kärlek familj framtid hopp lycka. Allt samlat på samma ställe.
 
Sist var det ju faktiskt vi som gifte oss och det var ju en dag vi sent kommer glömma. Tiden innan också för den delen oj oj massor att göra men samtidigt roligt och spännande med alla förväntningar. Vi hade en helt underbar dag och de hade nog våra gäster också! =) de har de sagt i alla fall men vem vet de kanske luras... ;) 
Jag ser verkligen fram emot morgondagen och tror det kommer bli ett fint bröllop och en mysig tillställning på kvällen. 
 
Hoppas ni får en härlig fredag allesamman och en underbar helg om jag inte tittar in något mer.
 
Tillsammans är vi oslagbara<3
 

Torsdag kväll

Äntligen är Lova frisk och har idag varit sin första dag på dagis på två veckor. Hon hade ju lite sportlov och sedan blev det 1,5 vecka sjukstuga för henne. 
 
Jag har pluggat på en hel del idag och det går ju som framåt. Jag tror vi lämnar det där.
I övrigt så är min förkylning lite sådär upp och ner. Går som i en egen bubbla ibland och vips så hör jag super bra igen utan att ha märkt att jag haft lock för öronen. Det hänger som sagt var i men inte värre än att det går att leva med, blir rätt trött bara.
 
Frågade Lova om det varit roligt på dagis idag. Det är härligt när man får ett högt JA till svar och sen bara massa bus. Hon är för go vår lillastor tjej. Gick bra att lämna henne i morse också trots att hon varit hemma så länge vilkert kändes skönt. Hon drog upp tröjan direkt och visade att hon fått ett födelsemärke på magen, inte visste jag att hon hade sett det men tydligen. =) Hon är en go tjej med ett helt galet humör och krokodiltårar är nog hennes andra namn just nu. Är det någon typ av 2 års utveckling på gång, 2 års trots kanske? Tur humöret snabbt svänger tillbaka!
 
Nu är klockan läggdags!
 
Sov gott!
 
 

Onsdag

Jaha.. Vardagen fortsätter rulla på, jag är halvsjuk, Lova halvsjuk och ja Henke halvsjuk. Henke är hemma och vabbar igår och idag. För jag måste verkligen plugga, synd att man mår som man mår, för det gör inte det lättare och motivationen för studier ligger just nu nere på miuns. Men jag ska göra ett försök idag till att göra så mkt som möjligt så att morgondagen inte blir olidligt stressig. 
 
Men det är det här med att komma igång, jag kan ju som hitta tusen andra saker att göra istället för att sätta igång och skriva det jag ska eller ta fram fakta rättare sagt. Tänkte överlåta själva pp till i morgon, lika så talmanuset. Tänker att det går rätt snabbt bara jag har valt ut vad innehållet ska vara =)
 
Så nu var det dags att ta tag i plugget då. 
 
Vill inte vill inte....
En sjuk lite tjej, i måndags morse

Veckans instagram


Sjukstuga

Ja det är exakt vad denna vecka inneburit. Lova började me hög feber som övergått i trötthet förkylning med hosta och massa snor. Nu har bacillens hoppat över till mig tror jag för det kliar fruktansvärt i halsen och känner mig slö. Hoppas det inte blir mer än det här och hostan som jag har. För pga sjukstuga denna vecka har jag något så fruktansvärt mycket att försöka lyckas få ihop nästa vecka. Men det som inte dödar de härdar typ.. Det är ju inte dö enkelt att skriva på paddan men det går ju, haha, orkar ju knappast starta datorn och anser nog att det vart lite väl tyst här  inne senaste veckan. 
 
 Kramkram

Dagens inköp

TIDAFORS Hörnsoffa med armstöd höger IKEA Hög rygg ger bra stöd för nacken. 
idag har vi varit ut på Ikea och beställt en ny soffa! Så smidigt att vi får den hemkörd dessutom, den 19 april skulle den troligen anlända. Men nu först skulle den tillverkas. Kändes lite knepigt att inte skicka den till kuben utan till hemmanet. Men det blir ju spännande och helt klart skönt att få bo i hus framförallt i sommar då jag och lova ska vara hemma och mysa bada och busa. Så nu har vi fixat steg ett inför flytten, i helgen kör vi bort lite kartonger och vi är genast ett steg närmare. Kanske dags att göra en adressändring  också. Måste ringa kommunen och kolla hur det går med dagisplats skruttungen också. 

Vecka 10 sportlovsveckan...

Eftersom Henke har sportlov så är ju han hemma och dräller om dagarna nu ;)  Idag skulle han och Gustav iväg för lite pimpling. Solen sken och det verkade just bli en helt underbar dag. Så jag tog med mig mitt plugg och följde med. Tyvärr så tilltog blåsten och det blev typ storm och solen försvann efter två timmar, men jag hann läsa ut min bok alla fall så jag fick ju mitt jobb gjort. Grabbarna misslyckades med sitt pimplande skulle man kunna säga då de inte fick en enda lite fisk. På em har vi myst med en go liten stortjej som är full med bus. Hon har nu lagt sig för kvällen men jag hör att hon ligger och surrar fortfarande, hon har väl en del att fundera på innan hon kan sova =)
Det är lyx att kunna plugga ute i solen och för en stund tro att man har sportlov precis som Henke!
 

Newbie

Märket som alla mammabloggare talar om just nu har kommit ut med kläder i större storlekar. Så jag tog mig en lov på birsta med man och barn och vi hittade följande gobitar som fick följa med hem från stan idag. Hade rabatt kupongerna hemma när vi var på birsta så då skippade vi att köpa, kollade bara in och provade storlek. 
Tröjan fick det bli 98 på då den egentligen bara var lite lång i ärmarna men det går ju och vika upp. Så då kan hon ha den även i höst om hon inte tänker super växa. Byxorna blev i storlek 92 och kommer var galet sköna i sommar, synd det inte fanns i min storlek. 
 

Me and I

 
Här har hon fått tre härliga tunikor/klänningar och ett par sköna mjukisar. När Lova väljer kläder själv på morgonen så vill  hon gärna ha Bussen och i morse blev hon så besviken när hon öppnade garderoben och sa bussen och jag berättade att den hade du ju igår så den är smutsig. Då valde hon istället tunikan med svamparna på. Hon har en vilja av stål denna dam och om hon väljer kläder som jag sedan ändrar lite på så blir hon fly förbannad. Jag gillar det här märket massor, visserligen dyra kläder men de är av bra kvalite och enligt mig håller det mycket högre klass en pop kläder exempelvis som ligger på samma prisklass.

Tisdag

Jaha, av någon anledning så springer dagarna förbi i ett himla högt tempo utan att jag riktigt hinner med att ta för mig av dem. Men det hör väl den här årstiden till på något vis. Plugget känns alltid tungt på våren, visserligen på hösten med, men det finns som så mycket annat kul att se fram emot när det blir ljusare dagar och lite varmare ute. Henke har sportlov denna vecka och jag har sjukt mkt plugg jag borde fixa denna vecka men jag tar lite väl långa pauser som vanligt=) 
 
Nu i em ska vi åka ut till Klockis käre bror är hemma så vi passar på att träffa honom en stund så får Lova mysa med morbror lite och vi med såklart! Frågan är om inte moster kommer vara mer populär där ute ändå, hon brukar ju vara nr 1 för Lova!
 
Har som av en händelse råkat få med mig lite kläder hem från stan till min lilla skönhet också. Kan söka reda på bilder på nätet så ska jag lägga upp de nya inköpen här sen! Nu ska jag ta och packa ihop innan mina älskningar kommer hem och vi drar vidare ut mot njurunda.
 
 

RSS 2.0