Lova 2 år



Igår blev vår lilla stortjej hela 2 år! Vi började dagen med, Ja må hon leva och paket i sängen. Lova vaknade direkt och började genast öppna alla paket. En liten busig brud som verkligen njöt av paketen och mysstunden med mamma och pappa. På förmiddagen var vi hemma och städade och förberedde för kalas på em. Vid ett tiden började gästerna komma och oj så många paket Lova fick. Hon hade inte alls ro att öppna alla paket utan ville gärna (öppna allt, exempelvis kundvagnen med all mat och grillen) och leka med det hon fick. Liam ansåg att Lova öppnade paket alldeles för långsamt! Solen valde att visa sig och vi kunde tack och lov vara ute, trots lite väl kalla vindar. 
Vi hade en väldigt nöjd tjej här hemma igår kväll och idag har hon lekt förfullt med sina nya saker. Vår lilla tjej är nu en stor 2 åring full med bus, glädje och bråk ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: My

Fick hon en gungställning i det stora paketet? :)

Svar: Japp det fick hon av mormor och morfar och farmor och farfar. Så nu kan hon gunga på gården! Hon fick även en rutschkana som hon älskade, av Henkes morbror. Så nu saknas bara en sandlåda, det får bli nästa månads investering för föräldrarna ;)
Lina

2013-05-05 @ 21:15:10
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/mmys

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0