LukasLukas har hunnit bli 5 månader snart har alltså ett halvt år gått sedan han kom till oss, den där tiden alltså går fort! Läget är väl som så att han är en otroligt nöjd och glad kille! Rutiner har vi nog inte direkt utan han gör lite som han vill med sovning osv! Nätterna tillbringar han med oss i sängen något annat har inte varit att diskutera med honom 😉 däremot tror jag det kan vara läge att testa igen då han äter mindre på natten nu! 

Annars togs det sprutor i onsdags och det fixade han med bravur skrek till men inget gråt. Var nog tack vare lova som var med som stöd! 7155g vägde han och var 65 cm lång! Lite mindre än syrran men marginellt!

Ligger på golvet snurrar över på mage och kan nu vara nöjd med att ligga så och leka i längre stunder! Han äter på allt klias kanske i munnen! Stoppa i och ur tutten är inga problem!  Han har fått smaka lite av varje gröt flest gånger men även sötpotatis och majs potatis med smör, morot och potatis och katrinplommon med päron, banan och gurka har också provats, smörgåsrån och majskrok gavs också tummen upp! Kommer nog inte bli några problem med mat för denna grabb! Än så länge är ändå mjölk favoriten!

Lova och Lukas har funnit varandra och Lukas blir alltid glad när Lova kommer och myser pratar med honom! 

En liten Lukas uppdatering blev det:) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0