Alla <3 dagJag överraskade min man med en dejt första helgen i februari, vi var på himlabadet, middag på Opus och en natt på hotell. Det är bra att ibland bryta vardagen och bara vara. Att lyxa med hotellfrukost och att inte ha ansvar för att leka och busa med barnen direkt på morgonen är allt som behövs för att ladda på batterierna. 
 
Det är mysigt att få vara tillsammans och bara hinna med att prata om allt som man kanske inte hinner med att prata om i vardagenstempo. Att diskutera saker som vi vill göra, att prata om saker vi tycker är intressant och att prata om framtiden, att prata om våra fantastiska barn och ja att bara få umgås.  
 
Så summa summarum, alla hjärtans dag en 14 februari firades inte på något speciellt sätt. Däremot så gjordes de där lilla extra i vardagen som uppskattas. Henke fixade frukost på sängen åt mig och Lova och vi hade en härlig tjejstund med mysfrukost. Kvällen spenderades med vänner och en god middag lite vin och surr. Även mellotittande om än inte det bästa programet så är det alltid något att sitta och prata om och klaga på tillsammans ;) Vi hade en bra lördag helt enkelt <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0