blev inget av

nej precis blev inga bilder inlaggda, fastnade på msn och sedan blev det en massa bloggläsning, helt sjukt hur fast man blir i andra människors historier, och vad hemska saker som händer i världen!

Jag har även delat en hemlis med en älskad vän! är alltid kul att berätta sin hemlis för någon så man är två som kan prata om det! :)

Nej nu ska jag gå till sara och borsta tänderna!


sov gott

Stekarna


Min vän är åter tillbaka

Äntligen kan man säga! Nu är min lilla dator tillbaka i lägenheten på kubikenborgsgatan! Känns mkt bra!

När en dator pajjar så där och man lämnar in den tänker man, fan jobbigt utan dator, sedan kommer paniken, Fan alla bilder allt annat sparat är borta! Man hamnar i en kort depri period, och inser sedan att det var väl inte hela världen!

Men nu ska jag komma till det possitiva, när jah startar min lilla älskling, så är det första jag ser en pussande studentbild, Lina och henke som bakgrund! Alla grejer är kvar i datorn! härligt! man blir ju lite lycklig! så nu ska jag lägga in lite mer bilder i datorn som har tillkommit i kameran sedan vi sist såg min lilla acer!

Nu ska jag äta popcorn!

min blåsa i munnen försvinner aldrig

suck alltså jag blir verkligen galen, denna elaka lilla sak som gör så fruktansvärt ont, man blir verkligen deppri! Hoppas den är påväg att lägga sig för det är verkligen inge kul med blåssor i munnen de svider och gör ju så himlans ont! Har verklgien försökt allt för att den ska lämna mig men den vägrar!

Mitt liv ligger väl lite i obalans just för tillfället och det lär ju knappast bli bättre, blåssorna kanske är mina nya vänner! I så fall kan man ju undra vad jag gjorde för fel i mitt förra liv! Vi hoppas på ett fortsatt liv i bättre balans utan blåssor och inte tvärt om!

en måndag

I dag hade jag sovmorgon, henke med för den delen! började tolv båda två, mkt skönt! dock slutade vi inte förens åtta men det hör ju till vanligheten i vår vardag! Det var en relativt lugn arbetsdag, inte allt för mkt arbete men ack så ont i fötterna jag fick, märks att det är fem dagar sedan jag stod på det där dumma stengolvet!

Efter avslutat arbete gick vi hem till vår käre vän och satt där ett tag, dvs nästan två timmar och nu är vi då hemma i vår egen lilla bostad, eller ja liten och liten men pga bygge så använder vi vardagsrum och sovrum just nu!

Klockan börjar väl dra iväg och bli mkt, något den brukar ha en förmåga att göra när man jobbar sent!

En sak som är ytterst störande är när folk inte svara i mobilen! Att man inte svara direkt eller första gången som någon ringer är okej, men när man ringer med mellanrum och man verkligen försöker få tag på en person är det grymt störande att inte få svar! Det kan ju faktiskt vara något ytterst viktigt! Oftast inte men ändå, det KAN ju var adet!

Annars har väl inte dagen bjudit på så mkt, vi har börjat smida lite planer jag och min käre sambo och dessa ska bli verklighet, får vi väl se! Vore ju trevligt, men tiden får nog utvisa resultatet i våra planer och tankar!Blevade kvar här dådå

Ja trots blåsten har vi överlevt denna dag! Dock med lite problem dvs, kyla! städade undan lite hemma medan henke var på dagis som vi hade kommit överrens om! Mkt bra! såg på andra avenyn, och sedan bar det av till Pizzan, jag och  henke åt frukost kl 2 typ :) mkt bra!

Sedan har vi kikat på fotboll och ätit mat! mkt trevligt! Har även hjälpt matilda med läxan, mkt roligt att räkna matte! och hon är nog redo inför provet nu :P jag menar med mina och henkes expert råd;) haha!

Nej nu ska jag nog sova, som sagt vi blir kvar här över natten så slipper bygg gubbarna väcka oss i morgon bitti!

Puss hejs


På fotboll jag och gobbe, (i maj, dagen efter balen) vem är vem ?


blåst, städning, fotboll

DEt blåster verkligen storm ute, träden håller nästan på att vika sig på mitten, ser ut så i alla fall! Henke har åkt på dagis och städat, så jag ska snart börja städa undan här hemma! känns dock lite surt och städa ett hem där bygggubbarna stökar ner redan i morgon, men lite damm kan man väl ta bort i allafall! Kan ju vara skönt att få lite struktur! Betalade räkningarna nyss också, så nu är det gjort inga räkningar kvar att betala denna månad mkt skönt!

nej nu ska jag verkligen ta och rycka upp mig och plocka iordning här hemma:) blir nog kanon detta! blir väl fotboll i kväll antagligen! Kl fyra på svartvik! Bäst att skynda!

min älsklingsgubbe:)


lördag

Vaknade och henke for på arbetet! :) Sedan for jag med sara till ica:) gick in till henne för att borsta tänderna då jag och henke inte har något vatten!

Sedan tog jag super toyen , hem till klockis! hämtade mamma och frida, sedan for vi in tillbirsta super duper mkt folk! fick några ljus lyktor av mamma och köpte själv lite ljus till henkes mormor!  väl hemma pllockade jag lite! Sedan kom henke hem vi gick till sara och duschade och gjorde oss klara! tog bussen ner till staden, och middag och susanna och crille!

Vi fick super god mat, trevligt sällskap och en lagomt ansträngande kväll! fick åka med crilles syster hem så vi slapp ju ta bussen, mkt skönt! väl hemma blev det direkt ner i sängen och drömmarnas värld!

En mkt trevlig dag!

äntligen en dator

dock inte min dator men det gör inte direkt så himla super duper mkt!
himla mkt har hänt och livet är en stor kaos för tillfället då det är stambyte i vårt badrum.  Ytterst ansträngande!
Igår var jag och henke hemma hos sara och åt tacos dvs, vi köpte med oss det mesta gick dit och åt, för vi har ju självklart inget vatten i köket heller nu... Mkt trevligt dock så är henke inte så duktig med kni´ven så det första han gjorde var aatt högga sig i tummen och bloda ner hela saras kök då han stod och viftade med tummen sedan.. herregud alltså! tillslut fick sara hjälpa han med plåstret men nu sitter det där och blödningen är stoppad!

Vi hade även den ytterst  stora äran att ha tvättstugan igår, så då var vi och tvättade en massa , märkte att det är mkt längre hemifrån sara till vår tvättstugan än hemmifrån oss. Men tvätten blev ju tvättad ändå! Nästa lördag klockan tio är det dags igen! Fårse hur den tiden passar oss när det väl är dags :) men man kan ju byta!

Kan dock inte komma på något speciellt att skriva, känner lixomatt jag tappat det här nu när jag inte har haft en dator på fyra veckor, men det kanske ordnadr upp sig tillslut!

Har iallafall fått min inbjudan nu och troligen kan även min Karl följa med om det är okej vill säga :)

Nu ska jag göra mig klar, försöka få tag på sara och åka hem sedan! för en dag på birsta med mamma och frida.

Ha det bra så länge

Fortfarande ingen dator

Datorn är på lagning nu hoppas jag, man får inte stå vid datorn på arbetet det är inte bra. där av inga inlägg! mkt har väl hänt i mitt liv, ja det borde det ha gjort  i allafall! har spenderat mina pengar på diverse säkert ytterst onödiga saker, arbetat, sovit kollat på tv och saknat min dator.

Plus att mobilen min är sönder typ så nu måste det nog införskaffas en ny innann den 27 oktober i alla fall, inte nog med det så är vi ju två i min familj och båda behöver ny telefon vilket betyder mkt pengar suck! man blir ju deppri. Hade inte varit för dem hade jag köpt en ny dator, hade uinte varit fel att ha en dator hemma så grymt tråkigt utan!

Kaffe latte med kanel är dagens efterlunchen fika! mkt gott må jag säga!

Tvättade igår kväll, bra bra. ska göra fyra matlådor i dag så jagoch henke har mat mån tis på jobbet suck alltså! på onsdag ska vi till sthlm i alla fall! blir nog trevligt!

Har spanat in lite saker här hemma som jag vill ha som jag kan köpa i sthlm så jag får köpa något när jag är där, man brukar ju inte hitta något i sthlm. samma skit som hem ma! 

nu måste jag jobba

puss hejs / L


RSS 2.0