uppdatering

Vad har vi gjort egentligen sen jul?

Ja en massa saker och ingenting kan man ju säga, jag har vart på stan varje dag denna vecka, olika dejter varje dag, en sväng på birsta med kamera inköp, middagsgäster. Igår var det monopol spel här på kuben men inte i vårt hus, jag kom trea av fem. I mitten helt enkelt, klockan 1 i natt bestämde vi som åkt ut att spelet fick vara slut trots att vi inte fått en vinnare ännu.
Henke har just nu åkt iväg för att åka lite skridskor med grabbarna och jag har en känsla av att det inte kommer sluta bra, men har redan förvarnat att jag inte följer med på sjukhuset..

Nu ska jag göra klar plankorna och sen ska jag försöka plugga lite faktiskt, ja det är sant:) haha

Hejsvejs...
Kanske att jag göra en årsuppdatering lite senare när jag har tråkigt.

Puss pussSå här trevliga var grabbarna när tommy och erika var på middag....

Nu så,

God morgon MammaMormor och Frida! :)

Nu Börjar vi bli klar här hemma, ska betala räkningarna sen beger vi oss mot östersund! Tänkte försöka åka därifrån senast ett så ni vet hur vår plan ser ut :)


Hoppas Alla hade en kanon dag i går, hade ni inte det så, Alla dagar är som sagt var inte bra! Du kommer igen i dag!


Tack för alla julklappar, undra vad jag får av mormor, spännande :)


Här kommer ett av mina bästa paket på bild!


Ett nyckelband från sara så passande!:)


Nu är det jul om 30 min!

Så nu är det väl dags att gå till sängs!

Oj oj vad struligt det kan bli med bilar hit och dit och klappar som ska slås i och diverse andra problem, och helt plötsligt är det slut på tid!

Men nu är vi i stort sett färdiga i morgon blir det frukost med sara, packning inför helgen, packning för dagen och ja sen är julfirandet igång för fullt!

Kanske att det blir en julbild i morgon bitti innan vi far vidare men det är inget att lova!

Får se när mor och far dyker upp i morgon med, de ska ju fara till järpen i morgon bitti!

GOD JUL alla Glada!


Kramar från mig och henke!


27 min nu

Julen börjar närma sig :)

Idag åkte granen upp så nu har julkänslan nått hem till oss :)Suck jag orkar inte ändra håll på granen men s å här ser det ut hos oss nu :D

för övrigt

som vi längtat efter riktig vinter men -18 är väl lite väl överdrivet speciellt när det håller i sig från morgon till kväll. Hörde att det var ännu kallare uppe i Järpen hela -26 grader.

Här med önskar jag mig en riktigt vinter och med det menar jag max -10 högst -5 sol och massor med snö :)

Hur svårt kan det vara egentligen?

Jag var ju tvungen att ha tajts med långkallingar under idag, tror dock inte det hjälpte så mkt frös som tusan ändå....

Fredag Underbar känsla

Tentan skrevs under tre hela timmar helt sjukt länge satt jag med tanke på att jag bara skrev två delar, men jag tog det lugnt och började de det hela med att skriva ner allt jag kunde så att inte förvirringen skulle komma under tentans gång! Jag tror och hoppas att jag klarade den, det kändes helt okej!

Den härliga känslan som infann sig efter tentan var att för första dagen på två veckor kunna känna att jag inte hade några måsten att göra.
Gick på stan och införskaffade två julklappar till... Sen for jag upp till sanna, länge sen känns det som men två veckor är det väl minst! Man hinner som inte med sig.

Blev kvar där en massa länge sen åkte vi ner på stan och käkade med S och C mkt trevligt. Lille E kom också!
Otroligt skönt att bara vara och ta kvällen som den kommer lixom, utan tenta stress hängandes över sig.

För att göra denna dag lite bättre hade självklart vår lärare sammanställt tentan vi hade i tisdags muntligt och jag klarade båda delarna C och D fick jag vilket jag känner är super bra ju! Allt över E är ju nästan för bra :) haha! Bara tack och ta emot, iofs hade jag nog blivit besviken om jag hade fått sämre betyg för jag kände att jag hade rätt stor koll ändå, trots massa svammel:)

Sen jag kom hem vid åtta har henke och co spelat tv spel och jag har slagit in alla julklappar i stort sett, rimmat på två. rimmen håller otroligt låg klass men vadå :)

Nej nu känner jag hur jag håller på att somna, denna vecka har satt sina spår nu blir det njutning, plus lite plugg innan julen knackar på dörren!

Sov gott!

Onsdag

om en vecka är det dan före dopparedan! Mysigt och snön ligger vit på marken och minusgraderna är här. Härligt!

Idag har jag varit på skolan vi åkte innan sju fall det skulle vara snöstorm eller liknande så vi inte skulle komma sent. Normalföre brukar jag och henke åka halv åtta. Men vi blev ändå inte så tidig fick vänta på en sen buss som s kom med så vi for från stan tio över sju kanske!

DAgen flöt på rätt bra där upp och för första gången var vi verkligen seriösa på seminariet. helt otroligt men sant! Kan bero på den otroliga Ordföranden och ämnesvakten:) vem vet?

Sen hade vi en föreläsning om matte på em ganska givande vilade bara lite!

Väl hemma har jag försökt gå igenom det jag ska ha tenta på på fredag! Det känns som jag har stor koll på det förvånansvärt bra koll faktiskt så det känns bra än så länge vi får se hur det kännsi morgon dagen innan :D

nej nu ska jag läsa igenom plugget ta en dusch sen väntar sängen på mig!

sov gott!

Tisdag

Jahaja. Då började man dagen med att sova lite för länge hur nu de gick till, sova från och till från halv sex och sen var klockan helt plötsligt halv tio. Att jag sedan sitter här och segar på är helt oförståligt jag fattar just nu inte vad jag håller på med, eller egentligen vet jag (undvik tenta plugg när du har alldeles för mkt att nöta in) Det är en sjukdom som jag henke och sara känner till väldigt väl. Tror även att BF C känner till den sjukdommen också. men nästa veckan är vi nog åter friska.

Jag har i alla fall lyckats göra klart en grej tror jag tror att den är bra nu eller hoppas det får ändra på det i kväll annars då jag ska börja plugget till tenta nr 2 denna vecka.

Nej nu rinner tiden iväg och här sitter jag och undviker de jag ska göra!

Puss hejs!

att vara omtänksam

är inte lätt alla gånger. Det är ganska jobbigt att hjälpa andra och inte få något tillbaka när man själv behöver lite hjälp. Man ska inte behöva tjata till sig hjälp anser jag... mn mn som jag sagt så många gånger förr;

Det finns bara en jag och JAG är jävligt bra! Så jag fixar det ju såklart själv.


God Natt!

Gissa vem som varit på besök tre gånger sen i fredags?
Mitt och Fridas Julkort :D God Jul från oss!


Lucia

Ja i dag var det lucia då och jag kan inte påstå att jag sett ett enda lilla tecken på detta, det ska vara att det har snöat idag men jag har inte varit ute med än 10 minuter så det är inget jag märkt av så mkt. Det lär ju för övrigt vara borta till imorgon!

Vi har försökt plugga lite kollat på skidor av alla dess slag och ja lagat mat ätit mat gått med sopor.

Fick också ett adventspaket i dag! Mamma och Frida var här mkt snällt! Nu står den på köksbänken vid micron och lyser upp tillvaron!

Nu dags att gå till sängs! Skolvecka på g bara ladda för de jobbigaste veckan detta år men sen är det bara 2 v kvar av året så de borde vara den sista jobbiga! "för detta år i alla fall" Bara bita ihop.

Tänk vad glad ni skulle bli om ni öppnade ett paket med detta kortet i


Sara om du läser detta nu dvs torsdagkväll innan halv tio betyder det att du egentligen borde plugga!
Eftersom vi är så goda vänner kommer vi snart över med kvällsfika till dig!

Ses snart:)

Tiden går

Nu är det bara två veckor kvar till jul och var är snön, var är stressen över att det snart är jul. Jag känner inget, för att det skulle kunna vara jul om 14 dagar känns ju helt fel, plusgrader ute och ingen snö. Nästa vecka är totalt fullproppad med plugg och tentor. Det finns knapp någon tid över att andas nästa vecka så späckat schema har vi! Sen kommer helgen och efter det bara tre dagar till jul och vips så är vi där, oj oj nu kommer det lite stress över julen faktiskt! Men jag är ju bra på att shoppa så julklapparna borde inte vara ett problem. Det fixar sig köpte ju två till idag bara det är ju framsteg, är nu färdig med Sara, pappa Lars, Frida, Aron och Nora, britt och tage, Henke är jag också klar med men vem vet en extra klapp kanske slinker ner i hans påse innan julen är här. Mamma och Annika är halvfärdiga och sen har vi ju pappa och jenny, matilda viktor och hampus också! Jaja det var ju 14 dagar kvar herregud mkt tid :) Stackars mamma har väl inte ens börjat, med lite tur slipper jag en spruta iår!Att bli lärare är inte lätt eller?

Ibland blir man bara så sjukt irriterad på vissa saker och ting. Finns som inget att göra åt saken. Nu skulle jag in och kolla om det hänt något på skolmailen dvs jag loggar in på miun, ser att vi fått info om den kommande muntliga tentan som vi har v. 51. (för hur den skulle utforma sig visste de ju självklart inte när vi var där på innevecka för tre v sen.)  Kanon tänkte jag skönt att veta hur det blir. Sen läser jag och blir bara så trött ska inte vi bli lärare?

"Studenterna indelas i 3-grupper av organisatoriska skäl, men kommer enskilt in till examinerande lärare. Detta hoppas vi upplevs mindre stressande för den enskilde studenten eftersom det innebär att de andra två studenterna inte kommer att sitta med och lyssna."

Har man problem med att ha tenta med två andra, vilket jag kan se leda till diskussion i ämnet som i sin tur enligt min mening är en av delarna till högre betyg, kanske man inte ska bli lärare! Personligen så känner jag mig mer utsatt i att sitta ensam i ett klassrum tillsammans med en person som ska bedömma mig och jag ska spotta ut information till denna person och en bandspelare.

Jaja det är väl bara att åka dit och göra tentan men det känns ju lite som dagis nivå...


RSS 2.0