dålig uppdatering ingen ork

Jag har verkligen inte ork eller lust att blogga nu för tiden. Men undrar ni vad jag gör får ni väl helt enkelt ringa och fråga! Henke är borta i tre veckor nu. Jag jobbar och gatufestar denna vecka, sen blir det jobg en vecka sen blir det gbg en vecka.


nu ska jag ta en cykel tur med sanna

Pusshejs

hej hopp

Ja då var det fredag igen då! se så det kunde bli.

Har varit fullt upp hela veckan och min dator är inte super snabb så när jag väl ha varit till att skriva så har det segat ihop och jag har inte orkat!

I dag har jag vart och färgat håret iallafall blev mkt bra får jag nog lov att tycka! Träffade henkes kusin Erica som också skulle klippa sig dock inte på samma ställe som mig men ändå, hon blev mkt bra i håret hon å :)

Nu sitter jag i soffan och vilar lite, ska snart rycka upp mig köra en snabb städning av lägenheten sen bär det av  mot storstan :)

Ha en trevlig  helg, man vet aldrig när jag skiver här igen :)

Fredag

Så nu var denna vecka slut, eller ja arbetsveckan i alla fall. Jag har löst alla mina problem i stort sett ett problem är inte riktigt fixat får ta tag i det på måndag sen kan vi bara vänta.

Kom hem för ett tag sedan, men ska nu packa på mig lite kläder och fara på fotboll i lucksta med susanna.
Sen efter matchen blir det till att vila upp sig:) och prata med älskling skulle jag väl tro.

Har för övrigt en liten lösning på problemet som är olösligt, dvs henke problemet, men han kommer faktiskt hem på söndag kväll och åker tillbaka på tisdag, hinner dock inte ses så mkt då jag jobbar, men någon timme är ju bättre än inget.

trevlig helg och  kväll :)

Vilka tjusiga personer alltså :)Kusse puss, balen 30 maj 2009Jag och Älskling, balen 17 maj 2008

Utfört

Ja i dag har jag fortsatt att forska i problem nummer ett från förra veckan, verkar som det är lugnt för tillfället hoppas vi får hem ett papper nu bara så det går att avsluta. Känns ändå rätt okej,

Problem nummer två är också löst och det var absolut ingen fara och gick att lösa lätt som en plätt.

Problem/fix nummer tre är fixat ska till min käre kusin vitamin nästa fredag. Mkt bra jobbat av mig i dag.

Då ska tilläggas att jag jobbat 8 timmar städat hemma lagat mat och varit i svartvik på fotboll.


Det sista och största problemet från igår är fortfarande olöst, dvs ingen henke hemma! Typiskt alltså.

Suck

Man kan märka att det är mkt nu, hur kan man vara så dum att man inte dubbel kollar ett datum, men men gjort är gjort och jag borde på någe vis kunna lösa det. Jag brukar ju kunna fixa problem. Problemet från förra veckan ligger lite på is just nu hoppas på ett brev i posten så jag kan avsluta det problemet, suck! Mycket att göra och tänka på och struligt blir det jag blir ju trött, ska försöka få in en klippning i mitt schema också men det går säkert att lösa på något vis, ska fixa det  i morgon också var tanken!

Så förhoppningsvis är alla problem lösta i morgon, dvs, jag har löst förra veckans problem och det är ur världen! Jag har löst denna veckas problem på bästa sätt, och jag har  bokat en klipptid!

Då är det bara ett problem kvar, att jag inte får gosa på min henrik när jag ska sova. Dock får det  förbli olöst, vissa saker går bara inte att fixa.


RSS 2.0