Grattis mig!

Ja igår fyllde jag faktiskt år, dagen var väl kanske inte den roligaste jag varit med om under mitt liv. men det var roligt med besök i alla fall! och tack så hemskt mkt för alla paket.

Speciellt tack till sara för den stora insatsen med hela 21 paket (20 på morgonen 07.04) , och den fina sången. Super duper snällt av dig!

För att förtydliga så var det en helt okej dag om man bortser från vissa saker, men jag blev ju vuxen så då är det väl dags att livet ska börja jävlas! eller något! Detta blir väl en erfarenhet det med.

Nej uppdaterar lite senare om jag har tid nu är det greys en viktig del av vuxenlivet!

Pusshejs

Helgen

Det vart en mkt bra helg, så skönt när henke är hemma, det känns som vanligt som det ska vara så! DEt är ju bra för han kommer ju hem tillslut och det kan ju vara en fördel att det känns bra att umgås och bo tillsammans om man ska vara sambos :D haha! Men vad vet jag!?

Känns som vi han med att göra en massa saker ändå i helgen trots att den var kort, men utnyttjade tiden till fullo helt enkelt!DEt har varit härligt väder i helgen också vilket gör det hela ännu bättre, dock var det ju lite växlande väder i lördags men de tär faktiskt rätt mysigt när det spöregnar ena stunden och är sol och varmt andra! i går var det super fint väder i alla fall vi tog cyklarna till stan och kunde sitta ute i linne och äta lunch hur mysigt är inte det ?! jo det är super duper mysigt, synd att henke var tvungen till att åka tillbaka till sthlm men vad ska man göra, den här sommaren kommer kanske kännas lång för en gångs skull vilket iofs är trevligt, dock är det ju lite drygt att inte henke är hemma men det får vi helt enkelt leva med!

Nej nu var det slut för detta inlägg tjohejs leverpastejs

Onsdag

vaknade kl sex i morse, det är något tok med mig just nu vill jag lova! haha! sen var det klurigt att somna om så slog på tvn med där var det barnprogram, haha!

Följde med sara på bibblan, sen hem och fikade plockade lite sen bar det av till birsta med sanna, köptetvå hyllor som vi monterade ihop sedan blev mkt bra. sen middag hos sanna. ner till stan en sväng sen for jag hem. sara kom hit kollade hur allt blev sen blev hon kvar gick precis hem. mkt bra greys i dag vill jag lova :)


i morgon kommer katten hit och ska bo här i två veckor.  blir nog bra det.  sen börjar väl allt annat skit.. men det blir nog bra..

nu pratar jag med henke så blir inget mer skrivet nu...

Tisdag

idag har jag varit duktig, jag har bakat bullar! och i går kväll bakade jag snoddas så nu är jag redo att fylla år och få gäster! JAg ahr diskat tre gånger i dag också vilket jag borde få pris för nästan håller även på att städa och fixa ordning i lägenheten, köpte ny "duk" till köket och ny gardin också dags för sommar där inne nu!

De andra gardinerna i sovrum och vardagsrum får passa året om haha eller till jag känner för att byta nästa gång :P inte direkt roligt att  köpa :)

Ett litet problem med att baka är bara att få plats med sakerna i frysen sedan men jag antar att mängden kommer minska inom kort och då är det probemet löst.

har vart lite barnvakt också varit och fikat och gått fram s till mig från mig till s och sen från s till mig igen det anser jag också vara bra :D haha ena vägen bar jag en tungklump i famnen men en gosig sådan :)

Sen har jag ätit middag nu också kyckling grejs och ris.

Aja inte fan var det mkt logik i detta inlägg men som sagt man kan ju inte direkt  förvänta sig mer.

Puss hejs

en vecka och en dag kvar

ja en vecka och en dag är vad jag har kvar innan det är dags att avsluta mitt liv som tonåring, jag undrar lixom vad jag ska göra dessa sista dagar under min tonårstid jag kommer ju aldrig få den tillbaka :D haha Fast egentligen vem vill återuppleva tiden som tonåring? visst har jag gjort en massa roliga saker men det är inte så att jag skulle vilja göra om det för så kul är det inte direkt. :P mn mn nu till vad kan man hitta på en sista vecka ja förmodligen inget speciellt men det blir nog en bra vecka tillslut eller... ja den som lever får se helt enkelt.

.....

Så nu har ni fått några bilder att kika på i alla fall, vi hade det super duper bra när vi var borta, varmt och skönt mest hela tiden. Nu är vi dock tillbaka i vardagen, några ljus finns det efter vägen men för att jämna ut det så finns det även en massa mörker fram över. Vi hoppas bara att allt påbästa sätt så ska nog sommaren och resterande delen av detta år bli bra tillslut :)

Nu ska vi snart hämta upp tvätten, sen blir det njurunda några timmar och sen om möjligt lite änglar och demoner i kväll :)

Henke har just nu full fokus på inslagning av sin systerspaket, han ser rätt kul ut :;) hihi

Nej nu är det bara att rycka upp sig.
Trevlig lördag !

Bilder


Nu åker vi..

Nu har vi packat klart ska snart gå till bussen som ska ta oss ner till stan för att ta nästa buss som ska ta oss till sthlm för att ta nästa buss som ska ta oss till arlanda, jädrans mycket bussar i dag vill jag lova, Leif vore stolt ;)

Tror att vi/ jag har lyckats fått med alla saker, mkt är det i alla fall men det känns ändå inte riktigt okej än alltså :) Har med en filt så man slipper frysa i natt när vi ska sova på Arlanda (otroligt mysigt) men det är det värt hoppas vi.

Nej nu måste jag rusa, ha en trevlig vecka och håll tummarna för att vi får super duper bra väder i veckan :)

Puss och hejs!

RSS 2.0