Måndag

Nu är det dags att fortsätt plugget! har suttit på morgonen och skrivit lite, men de hade jag inte behövt gjort tydligen, och den andra uppgiften som jag måste skriva känner jag inte för att göra så ska sätta mig och läsa nu på em istället. skulle behöva ta en dusch och diska också! Det är otroligt mysigt i vardagsrummet i alla fall mkt bättre nu när jag har ett bord och sitta vid!

Har varit på prommenad med gobbe också, är inte direkt mysigt ute om man säger så grått och blött!

Dagarna går fort snart är vi där, ibland undrar man varför man inte gör det man borde, det som gör att man slipper ångesten. Det är dags att ladda batterierna och börja om, vart gör man det på bästa sätt? Precis på en sandstrand med en bra bok framför sig!

idag

Känns som att dagarna består av 8 -9 timmar kväll, vid tre är man ju helt redo att gå och lägga sig med det nattsvarta mörkret utan för!

Jag har fixat lite advent här hemma och vi har hämtat hem ett bord från svartvik, vi passade också på att åka och köpa fyra stolar till bordet också, nu precis har vi ätit tacos, vi äter nog inget annat här hemma nu för tiden, konstigt det där med mat allt går i perioder.
Jag har faktiskt knäppt tre kort så får ni en liten kik på hur det ser ut i vårt vardagsrum nu!



Vad fint mattan låg, haha



Skrynklig duk precis dit lagd men det får vara så :D



Observera ny tavla:D

Det var allt för idag!

Puss puss

Igår!

Praktiken slut, super tråkigt! Men det kommer fler veckor, jag fick högsta betyg på allt så det känns ju bra att det inte bara är jag som tror på mig :D haha!

Tvättade och snackade massa skit med sanna!

Kvällen var super mysig hemma hos Nina, Ante och pojkarna! Massa bus bus! God mat och Ante hade bakat mycket god kladdkaka! Tack för en super trevlig kväll, det kan vi göra om!


Idag

Fyller svärmor år, GRATTIS GRATTIS! har vart där på kalas, dvs vi fick både middag och fika!

Annars har min dag bestått av två lektioner på skolan, jag är ensam i dag och i morgon, det kännes faktiskt riktigt bra speciellt med tjejerna! Killarna hade dock precis fått svinsprutan och hade då ännu mer än vanligt att surra om! Men i det stora hela gick allt mkt bra och jag hann med vad jag skulle på lektionerna!

Efter den otroligt ansträngande skoldagen, "hårt liv som lärarstudent", åkte jag in till staden för träff med sanna, och s, mkt trevligt och tiden bara rann iväg, vips så hade vi varit på stan i 4 timmar, men då kändes de som att birsta var en bra ide så vi for ut dit ja och sanna och hittade oss två par skor var, mkt duktigt gjort:) sen fick vi köpa blommor som var från B&T till A, mkt snyggt blev det ju! Trevlig stund på stan och birsta helt enkelt! Något jag helt klart kan göra om snart :)

Nej nu har man sett greys och det är dags att gå till sängs, det kommer en dag i morgon också!


Sov gott

Nu är det klart...

och tusenlapparna bara flög iväg *pang* så var allt borta. :) samtidigt känns det mer nära nu när allt är betalt och klart, bara fickpengar kvar nu!

Så om någon vänlig själ känner att den har ett par tusen över så hör av er/dig till mig! Jag tar gärna emot gåvor :D

tjohejsan

Nu är det knappast långt kvar på detta år det börjar närma sig advent också en vecka kvar bara!
Sen blir det en helg i sthlm med a för julklapps shopping henke ska också ner på någon lumpgrejsimojs.
En vecka kvar på praktiken ska bli super kul, dock måste jag göra uppgifterna som ska in. så man kan plugga på det vi ska ha tenta på sen när veckan är slut.

Sen börjar vår härliga resa till thailand närma sig också bara två månader kvar typ :) som jag längtar

Nej nu måste jag verkligen kolla på gossip!

Pusshejs

kommentar från syster

frida om Thailand:
jag tror inte att det kommer bli så trevligt, eftersom jag inte fick följa med ( som ni nu lovade )



Svar: Du får tjata på mor och far så att de bjuder dig och mig på en resa så kan vi åka :) Puss på dig!

Annars då...

Henke har varit djuk i två dagar, jag börjar bli förkyld annars är det väl inte något nytt här hemma.
Vi har praktik nu båda två, jag har vart tre dagar henke bara en då pga sjukdom, men han får ta igen dem, veckan efter helt enkelt inga större problem!

Var på svartvik en sväng igår henke skulle på fotbollsmöte så vi passade på att äta middag där ute. Just precis alldeles nyss var vi på kvällspromenad. Nu är det dags för argasnickaren sen blir det greys för mig och fotboll för henke!

God natt! Fortsatt trevlig kväll!

Lätt att tappa bloggen

det räcker med att man struntar i att skriva en dag bara för att man inte orkar eller inte han.
Sen går det en dag till och en dag till sen har man helt tappat det. Mkt dåligt men så är det!
Det är lite konstigt ändå att man tycker det är roligt ena dagen men inte andra. Jag skriver ju nu i alla fall. .   :)


henkes bakgrund på datorn :D


helgen

Fredags klippning färg
mys på staden
promenad hem
sara här på middag
henke på hockey
idol med sara
henke dennis kommer och spelar tv spel
jag och sara får något cp fel och busar haha
Igår var jag på staden med mamma och shoppade lite!
sen blev det hockey, kollade på dennis med henke och pontus!
Middag hos pontus sen mys hos sanna!
Idag tvättning på fm
Totalt deprimerad pga yber tråkigt väder
Solning med sara
Middag med henke och dennis
Ett oth avsnitt precis tittat på
Nu är jag lite gladare!


Blåmärke

Sara jag har nu hittat ett gigantiskt blåmärke på mitt ben sen vi "busade" i fredags. du måste nästan springa över hit och kolla :)
Jag menar det är ju knappast kul att få ett sms av mig när du lika väl kan läsa denna stora nyhet på min blogg :D

Hade en tanke på att knäppa ett kort men orkar inte haha!

söndagar

är rätt tråkiga, och sen att det regnar gör ju inte saken bättre. Suck denna dag känns ganska onödig helt enkelt..

Nu ska jag hänga tvätt...

Torsdag

Denna vecka har verkligen varit slapp, vi har inte gjort mkt vettigt men ändå har dagarna rullat förbi! Var förbi hos sanna i går fick nybakat bröd och banankaka, inte illa! Funderar på att gå dit varje dag om det fortsätter så här:D 

Sen var vi ju på familjemiddag hos sara igår, mkt mysigt!buspojken pie var där med bror sin, kul att träffa den lilla busungen var ett tag sedan! han var ju på dagis när vi hälsade på sist.

Idag då, sov ytterst dåligt i natt var klarvaken kl 3, varför kan man ju verkligen undra. annars jag och henke gjorde sten sax påse om vem som skulle bädda och plocka undan frukost jag vann.. :D mkt viktigt. henke anklagade mig för fusk, men man kan inte fuska på den leken.

Nu sitter jag här hemma ensam, så skönt man uppskattar verkligen att vara ensam nu sen henke kom tillbaka då jag är van sen ett år tillbaka att vara helt ensam! Nu ska jag sätta mig och läsa om jämställdhet och jämlikhet. Mkt intressant. Sen ska jag luncha med sanna!


Pusshejs 

Idag

Har varit och tränat nu på morgonen. Suck vad jag inte tycker det är kul. Men så är det.
Ska hoppa in i duschen nu när henke åker iväg till härnösand, själv ska jag till min praktikplats och prata och planera med min LLUare. :) ska bli trevligt! Sen blir det nog fika med sanna och dagen avslutas med middag hos sara :)

Känns som en ganska bra dag!

Puss hejs

tisdag, igår

Började dagen på sjukan i tre timmar, gubben blev inlagd men lika bra det.
Sen gjorde vi inte så mkt, tog det lugnt på eftermiddagen! Sen for vi ner på stan en sväng och köpte en julklapp.
blev middag i soffan och sen lite tv mys.

Vad gjorde vi mer, knappast så mkt. Jag läste lite skolbok det var väl det.



Måndag kväll

Så då var denna dagen slut. Sådär super mkt plugg blev det ju inte, men har i alla fall kollat lite och så känner ingen stress ännu.
Har däremot varit och hälsat på henkes mormor och morfar och varit med T på vårdcentralen. I morgon blir det akuten med gubben, så ska nog allt bli bra med dessa ålderdommens krämpor.
Sara följde med ut för att hälsa på farmor sin som dock inte var hemma. Sen kom hon över på middag här hos oss, blev makaroner och köttfärssås dagen till ära. Hon fick plus låna skrivaren lite också mkt snällt av oss anser jag nog:)

därefer blev det lite klippning så vi får se om hon återkommer i morgon för att fixa till det snea haha kan ju inte blir rakt på en gång.

Sen har henke spelat tvspel i hundra år han blev till och med röd i ansiktet av allt tvspelande då har det gått för långt haha!

Sen har jag sett ullared programmet helt sjukt vad folk handlar så mkt finns det faktiskt inte där :) mn mn
Nu är det väl dags att gå till kojs tror jag.

Sov gott!

Ny vecka

Ja nu är det ny vecka igen och det är dags att plugga på hemmaplan igen! Förr när man gick i grundskolan var året uppdelat efter alla lov, dvs vad jag längtar till novemberlovet, vad jag längtar till julllovet, åh är det inte sportlov snart, Äntligen har vi påsklov och den stora höjdpunkten nu är det snart sommarlov :)

Nu när man går på högskola så är året indelat i 4 och 5 veckors perioder så man hinner som inte riktigt med, allt kretsar kring nästa tenta så om det är maj eller november spelar som ingen roll, nästa tenta är det fokus ligger på! Ganska konstigt med så är det och fort går tiden :)

DEt var inte det jag skulle skriva men ändå. Självklart funkar inte mailen på miuns sida. (som vanligt)
Jag har i alla fall sorterat ut vilka böcker som vi ska läsa ska försöka läsa en bok i alla fall denna vecka. Sen har jag tagit fram tentorna nu som vi ska utgå i från i vårt plugg. Ska ner på stan och träffa sara vid tolv. Henke är i härnösand nu. Så jag är ensam hemma det är ganska skönt!

Just nu ser jag på blondinbella och nils på tv4 ganska kul faktiskt :D

Thailand

Ja som ni kanske förstod i och med vår önskelista till jul så ska vi fara till thailand! För andra gången, det ska bli så otroligt skönt och vi längtar super mkt!
Det var så himla härligt förra gången vi var där och att få åka iväg under vintern är helt oslagbart, lika bra att passa på medan man kan och har pengar och bara behöver tänka på sig själv.

Denna gång ska vi åka till Krabi, Ao nang. Vad vi hört och läst oss till så ligger alla de där super fina öarna väldigt nära och det går båtar från stranden vi ska bo på i stort sett hela tiden till billig peng.

Denna gång tänkte vi försöka åka på lite utflyckter och inte shoppa lika mkt, en dag i djungeln på elefantryggen är en tanke och några båtturer ut till öarna i närheten för sol bad och snorkling.
Jag längtar som bara den!

Tanken är väl att vi inte ska missa så mkt i skolan heller, så har lagt resan så vi ska slippa missa en tenta, och det är lång resa både dit och hem, så om det inte blir så mkt plugg på dagarna så har vi alla fall 24 timmars resa minst att läsa på haha! Men sara sa att vi absolut inte fick plugga på semestern, vi ser det mer som ett otroligt härligt ställe att plugga på, ska jag ändå ligga och läsa kan jag väl lika väl göra det på en strand i Thailand som hemma i soffan på Kuben!

Vi åker den 27 januari och blir borta till den 12 feb! Så det börjar närma sig lite nu i alla fall!


Hit ska vi.


Bilden är lånad från www.aonang.se

Hallen dock inga före bilder



Dåligt ljus blev det ju men nu ser ju ändå :)



fettsugnings grisen står på sin rätta plats igen, alla som vill får lämna bidrag:D



Vårt blomsterland:P



Ja mer än så här blir det inte, iaf inte nu, golv och lister får bli ett senare kapitel :D

Söndag

Kom på en till sak till listan! Ett nytt tv spel till Wii skulle inte sitta helt fel, har kommit ett nytt sport spel minns inte vad det heter men är massa olika typ skidor, basket, snowbord ja lite blandat alltså som verkar himla kul!

Just nu håller jag på att tvätta ska gå ner till tvättstugan nu igen, henke är på dagis och städar.

Jag ska försöka knäppa kort på hallen och lägga ut i dag också det blev färdig för denna gång, jag menar pappa gjode klart köket för ja måste snart vara 10 år sedan och de finns fortfarande inte lister så att vi inte har några betyder ju  att vi har 10 år på oss typ ;)

Farsdag i dag, inget direkt vi firar! Men Grattis pappa 1 och pappa 2 på farsdag:) Hoppas ni får en bra söndag

julen 2009 önskelista

Linas önskelista!


Baht
Mobil :D
Peak tröja med dragskedja, M
Smink från body shop
Body butter
Böcker
One tree hill s. 2, 5, 6




Henkes önskelista!

Baht
Pjäxor 27.5
Fleace tröja, L
En bra bok
Vailent linne, L
Soda stream



Saker som båda vill ha!

Brödkavel (Hypad ska den vara säger henke)
Mortel
En kokbok typ STORA kokboken
Köksknivar
Äggdelare


Sen finns det ju säkerligen en massa andra saker som vi önskar oss som ni redan vet om och kommer köpa!



Jaha..

då var det lördag då, ska snart åka och hämta svärmor och svärfar är tanken nu får de vara nog på festligheter tycker jag nog!

Sen jag kom hem; har jag tapetserat, målat, ätit varit på hockey, sett film med sara, nu ligger jag här och ska som sagt snart åka!


Imorgon blir det sovmorgon sen storstädning tror jag!


Tack och adjö sov sött! I morgon(senare i dag) kan om möjligt min önskelista lyckas släppas ut till allmänheten!

vissa hemliga inslag kan även släppas!

Kram sov gott

torsdag

det är alltid något speciellt med innevecka. denna tredje är nog den bästa eller ja alla har väl sin charm.
På något sätt är det roligt att få sitta och vara dö less på föreläsaren, att vänta in nästa del av dagen och att snacka en mäng med skit, haha! Sen slinker det väl in några kloka ord lite då och då, men inte så ofta. Vi har det bra min studiegrupp och henke! han får vara med oss som enda kille och han passar in i gruppen mkt bra! haha

HAr insett att det här är mitt sett att plugga, en vecka, en grisvecka då man blir helt slut av allt surr och alla föreläsningar och seminarium.  och sedan hem och kämpa på egen hand. Sen är det väl inte super duper kul alla gånger men ändå! Det känns rätt bra! En dag kvar imorgon sen är det fem veckor till nästa gång:) Skönt det med!

HAr två veckor praktik framför mig som säkerligen blir mkt lärorik och rolig!


Nu har vi jävlats i hallen i 3 timmar, det börjar snart arta sig, nu ska vi fika och sen blir det sängen!


Hoppas ni har det bra!

Kramkram


Kvällen

Åkte till svartvik för masen skulle kolla på bilen, blev hundprommenad och lite te för min del dator och hundprommenad för henke. Sen när vi väl kom hem igen så har henke slipat det vi spacklade i morse så i morgon är tanken att vi ska ¨måla taket på fm tror jag! Jag själv har plockat undan tvätten som blev kvar igår den hade inte riktigt torkat så vi fick hänga den i sovrummet. Sen har jag plockat lite i papper och städat undan (läs plockat) i vardagsrummet. Har också skrivit ut papper som vi har fått till delmoment 2 som börjar i morgon, de flesta papper behövdes inte före fredag, men nu är de utskrivna så jag måste inte göra det en annan dag.!

Nej nu sitter vi och kollar på femman, helt sjukt dåligt program men men, jag ska gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen nu tror jag med förhoppning att jag orkar upp imorgon bitti!


Sov gott

Måndag v.45

Ja dagen började mycket konstigt, klockan ringde 07.20 och det var helt omöjligt att kliva upp, det är inte ens tidigt, men jag kunde helt enkelt inte vakna. Henke var lika trött han och ingen av oss förstod varför, jag lycakdes få på tvn vid åtta men kollade inte, utan sov vidare, tio i nio vaknade jag till och såg sista minutrarna på the vioce.. Sen tog det ytterligare en halvtimme trots dålig tv shop innan jag tog mig upp, henke hade plockat fram frukost. Efter frukost bytte vi om och började spackla lite, efter det var det dags för lite snabb plugg, efter det blev det lunch, och då händer det...

när jag håller på att laga maten och ska ställa in makaronpaketet så tappar jag det självklart och alla snabbisar ramlar ut över hela köksgolvet, henke fick komma och sopa :P massa makaroner var det....

Sen åkte vi och hälsade på Nina och Noe mkt mysigt, han har blivit så stor lillkillen! Han växer så det knakar kan man säga eller brakar för det gjorde det i byxan hans när han satt hos mig, haha det är väl som det ska vara han spydde inte på mig i alla fall som jag hört att han brukar göra på moster..;)

Sen var det raka vägen till härnö för tenta skrivning, suck vad mkt man var tvungen att skriva, men svarade på allt i alla fall, sen har jag ju inte rätt på allt det känndes kanske pissigt om jag får säga det själv, men vi får helt enkelt hoppas att jag ordbajsat tillräcklinget bra!

Förmodligen blir det ett Fx men det får vi leva med.


söndag

idag har vi slipat och spacklat, tråkigt!

Vi har också gått på en promenad i solen tillsammans med sara ner till staden och köpte mer spackel.

åkte med dennis ut till hemmanet, åt middag där och sen hem och han slänga i tre maskiner som vi nu har halvt torkade i sovrummet det enda ställe i lägenheten som inte var i total kaos men är det nu!

Nu har vi i alla fall bil så vi tar oss till härnö denna vecka, ganska drygt med inne vecka men det blir nog bra! tiden går fort helt enkelt.

denna vecka ska jag maila min mentor till praktiken och kolla om jag kan komma dit något v 46 så vi kan bestämma schema och dylikt, spännande med praktik ändå lite fjantigt med två veckor men det kanske är lagom!
Vem vet..

Nej nu är det dags att dra sig tillbaka mot, sängen kallar!

Pusshejs

Sara sa

Att hon skulle göra en önskelista och lägga upp på bloggen, jag ifrågasätter varför det ännu inte kommit upp någon lista. hon skyller på bloggen, och visst är det lite segt men hallå jag kom ju in och kan skriva!

Lite dåligt tror hon håller på med något annat fuffens och skyller på bloggens seghet bara!

men det kanske händer något där borta hos henne snart vem vet.



RSS 2.0