Thailand



Ja som ni kanske förstod i och med vår önskelista till jul så ska vi fara till thailand! För andra gången, det ska bli så otroligt skönt och vi längtar super mkt!
Det var så himla härligt förra gången vi var där och att få åka iväg under vintern är helt oslagbart, lika bra att passa på medan man kan och har pengar och bara behöver tänka på sig själv.

Denna gång ska vi åka till Krabi, Ao nang. Vad vi hört och läst oss till så ligger alla de där super fina öarna väldigt nära och det går båtar från stranden vi ska bo på i stort sett hela tiden till billig peng.

Denna gång tänkte vi försöka åka på lite utflyckter och inte shoppa lika mkt, en dag i djungeln på elefantryggen är en tanke och några båtturer ut till öarna i närheten för sol bad och snorkling.
Jag längtar som bara den!

Tanken är väl att vi inte ska missa så mkt i skolan heller, så har lagt resan så vi ska slippa missa en tenta, och det är lång resa både dit och hem, så om det inte blir så mkt plugg på dagarna så har vi alla fall 24 timmars resa minst att läsa på haha! Men sara sa att vi absolut inte fick plugga på semestern, vi ser det mer som ett otroligt härligt ställe att plugga på, ska jag ändå ligga och läsa kan jag väl lika väl göra det på en strand i Thailand som hemma i soffan på Kuben!

Vi åker den 27 januari och blir borta till den 12 feb! Så det börjar närma sig lite nu i alla fall!


Hit ska vi.


Bilden är lånad från www.aonang.se

Kommentarer
Postat av: Sara

Ni kommer bli glatt överraskad två gånger under denna resa. Första gången när ni ska checka in väskan och kommer få betala övervikt, trots att ni packade lätt (trodde ni) sedan kommer ni bli chockade andra gången då ni öppnar väskan och titt ut där ligger Sara haha. Vi kommer få så mysigt ;)

2009-11-08 @ 21:09:03
URL: http://sarakarolinaersson.blogg.se/
Postat av: Malin

Låter helmysigt. Det är ni absolut värda och pluggandet går säkert bra ändå.

2009-11-09 @ 16:31:49
Postat av: frida

jag tror inte att det kommer bli så trevligt, eftersom jag inte fick följa med ( som ni nu lovade )

2009-11-16 @ 16:20:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0