frida är här



dagen blev inte som tänkt

men det betyder inte att den blev dålig för det. Jag hade bestämt mig för att gå med sanna på stan medan henke var och träffade sin studie grupp. Väl på stan ringer annika och frågar om vi kan komma upp och jobba! Så efter stan blev det direkt upp på dagis och jobba där i fyra timmar mkt roligt iofs men inte så mkt plugg :P men som sara sa man vill ju inte överplugga det kan ju ge hemska men för resterande delar av livet.

Jag känner att jag har halv bra koll på biffen bara rätt frågor kommer så :d haha ! med rätt frågor kan det här gå riktigt bra och kommer inte de frågorna så är det ju inte mitt fel lixom då har jag ju gjort de jag trodde var rätt :)

Måste beställa hem böcker till nästa del också lite drygt ändå. men det är väl bara att klicka hem kan vara bra att få det gjort i dag då får vi dem nog någon gång nästa vecka då vi börjar med det nya :)

Köpte en myspys dress i dag också, som jag suktat efter, blev en mössa och stumpor också då jag inte var klädd för att jobba på dagis.  Bytte även mitt barnbusskort mot ett ungdom ganska stolt är jag nog :) fyllde även på det.

har hunnit bakat en sockerkaka och en kladdkaka i dag också då vi hade ägg som gått ut på datum. 
 
just nu är henke ute och springer lite överseriöst anser jag nog. Han har reflexväst mamma du behöver inte vara orolig.  så jag tänkte lite mer gå ut och gå med  sanna och olle istället för att inte känna mig allt för dålig :)



Lördag

henke städar och jag sitter här och han tror att ja pluggar hihi. ska gå och hjälpa till nu!

Ha en trevlig lördag ;:)

Fredag

Vaknade tidigt då jag skulle oväg och jobba. var och jobabde till två då for jag och henkeponken till birsta, träffade på nina ante och pojkarna. det var en sur liten pojke som efter ett tag valde att dra lite på smilgroparna :) Jag och henke vandra sedan in i shoppinghuset, jag ville köpa något med visste inte vad, henke köpte ett par nya skor, och jag köpte två t-shirsts till mig örhängen och en t-shirt till henke. sen köpt vi nytt te också :) Vi for hem till marcus och hämtade hans gamla tenta, sen bar det av ner på stan för mys middag. blev två rätters ingen efterrätt. henke åt gravlax toast och jag  nån tunnbrödkorg med skagen, sen åt båda oxfile till varmrätt. mkt gott var det ju i alla fall :) sen åkte vi och hämtade sara hos nina och co. sen var dagen slut och vi satt oss och betalade räkningarna och kollade lite på tv innan det var dags att hoppa isäng.



Även under fredagen blev det några roliga kort :d


Till Sara

Jag kommer här med en mkt viktig nyhet, eller ja nyhet och nyhet.
Det finns endast 14682 st ogifta män över 15 år här i sundsvall, och några av dessa är ju då sambos eller pojkvänner, så jag tror det är dags att du hittar någon snabbt innan alla tar slut, du har ju inte allt för många att välja mellan ;)

en fredag för....

7425 dagar sedan föddes en mkt vacker varelse kl 07.04 det var jag :D


Tisdag

Hej hopp!

Idag har vi blivit vuxna på riktigt vill jag lova var på banken och kollade om vi kan låna lite pengar. Det ser ut som att det inte borde vara några större problem med en liten påskrift från mamma och annika.
Sen passade vi på att hälsa på henkes mormor och morfar, när vi kommer in och Tage frågar vem Britt pratar med säger hon ; Men det är ju gullungarna som är här! :) Alltid lika trevligt att hälsa på.

Sen har vi eller jag passat Olle en stund mkt mysigt haha! Henke är på hockey med Dennis och Hedberg kul för honom. Just nu sitter jag och ser på systrar i jeans Susanna for nyss hem!

Kom på att jag och henke knäppte några fina kort med webbkameran på hans dator här om dagen ni ska få se två :D haha

Fanns många olika finesser vill jag lova :D




Efter en hård dag i söndags såg jag såhär stark och glad ut ;)

halv lovade bilder på sovrummet




Dåliga bilder men ni kanske kan se lite ändå hur det ser ut, henke pluggar ju i alla fall som ni också kan se. Stöket får ni bortse ifrån!


Måndag

Så denna dag vaknade av att henkes klocka ringde han skulle upp till härnösand. Jag kände mig lite trött så jag låg kvar i sängen, sen ringde de från bemaningen och frågade om jag kunde jobba men jag kände inte att jag kunde så jag tackade nej ( jag har ju trots allt sagt att jag kan kvällar och helger,) vad jag vet är kl 7 på morgonen inte kväll eller helg om det är måndag :)

gick upp och pratade lite med henke sen la jag mig ner och såg lite på tv. vid strax efter¨åtta var det dags att göra en uppryckning så då klädde jag på mig bäddade sängen och gjorde mig lite te och macka. satt mig och läste lite skolbok. sen tog jag paus när henke kom hem vid elva, gick på en promenade sen förbi ica och köpte korv med bröd till lunch, kom hem gjode lunch sen fortsatt plugg. Vid tio i tre åkte vi och hämtade masen och matilda, körde dem till dagis, hälsade på alla barnen som vart glada att träffa mig tror jag verkade som så då jag fick en flock abrn runt benen :) Alltid kul att vara där, saknar det verkligen!

Sen tog vi moppen hem, lite mer plugg innan det var dags för middags lagning kyckling ris och rosepepparsås blev det, sen tog vi moppen till stan. jag provade byxor och provade byxor och provade, sen tillslut hittade jag ett par som jag gillade sen tyckte henke jag skulle köpa en tröja som jag kollat på jätte länge så köpte den också även fast den var lite för dyr enligt mig, sen blev det en ny plånbok också.

Men nu till dagens stora händelse, i fyrkorsningen vid texas där tror jag henke håller på att köra omkull oss jag blir livrädd, men han räddar det snyggt, trodde dock bara att han slirade till, henke säger att det är däcket jag tror knappas på han sen kliver vi av och ja det är total punka, så då drog vi hem moppen. En mysig promenad så där en måndagskväll, men tur var det ju att vi inte flög av och gjorde illa oss det hade kunna slutat mkt värre, nu fick vi ju bara lite extra mkt motion. Så nu har vi en moppe med punka som står här ute, så typiskt men men det ska ju alltid vara något som jävlas :P

Nu har ni fått en bra uppdatering av min helg tycker jag ju, ska försöka skriva mer men jag tycker datorn är farlig nu när man pluggar för man fastnar så lätt i att göra annat än det man ska och det håller ju inte i längden :P

Pusshejs nu är det snart Anna anka haha

söndag

Hade sovmorgon till tio i åtta, vaknade ju trots allt sju i lördags så det var hela 50 min senare. Fast jag låg ju kvar i sängen och kollade på tv och försökte få liv i en viss henrik, Vid tio åkte vi på affären köpte gröt och mackor sen hem gjorde frukost för att sedan åka till svartvik för fotboll. blev en stor vinst för svartvik trots seg start på matchen. Sen for vi ut med släpet och tre sängar till skärsätt, sen med släpvagnen till kubal, för att sedan åka till dagis och städa. För att slutligen åka och besöka bebis alias Apan "i brist på annat namn" :) Mkt söt liten bebis som är väldigt lik sin bror, bus Liam var det full fart på och vi busade en massa! han bara växer och växer! Himla go lite pojke alltså, längtar tills jag får komma och busa med dig igen :)


Inte nog med alla dessa saker, påvägen hem från nina och ante med pojkar, så åkte vi coh köpte pizza, hem och åt det framför tv sen bar det av ner på bio, för att se Flickan som lekte med elden mkt bra film även denna. Längtar efter den tredje filmen redan då slutet på denna film inte var så där super bra man väntar ju på fortsättningen :)

Lördag

Ja vad gjorde vi, vi började dagen mad att tvätta det som inte hans med i tisdags. gick ju rätt fort ändå, sen kom pontus och cissi skulle hämta mr hilti! de var här pratade och gick, efter fem min kommer jag på att de glömde mr hilti henke ringer pontus som svara; JAG VET!!!

mn så kan det gå när man är gammal :) Vi åkte med la familla Åsell till la stada, där var det stress shopping ab. För en viss bror skulle spela match, men jag tror alla han med att köpa de som de skulle! Jag och henke blev kvar och vi köpte överkast till sängen och lite ljus! var 30 % på ljusen så det blev ju bra! Sen köpte vi kina mat och tog bussen hem :)

Efter maten vid 3 var jag mkt trött så jag la mig framför datorn och kikade runt lite när jag sedan reste mig fick jag akut huvudvärk och var tvungen att lägga mig och vila. Sen for vi ut till njurunda, jag gick och grattade hedberg sen följde jag med annika till skogen så henke fick leka själv med pojkarna! Sen hämtade jag hem honom när annika ville sova och även jag!

Det var väl min lördag!

Vardagen

Annars kan jag inte påstå att det händer så mkt kul i livet, vet inte hur vi ska lösa plugg problemet, vi kommer förmodligen att slå ihjäl varandra innan detta är över, men det blir nog bra tillslut ;D man får sätta upp planer för vad man ska göra på kvällarna så går det nog bra! (det är verkligen tråkigt att plugga)

vi har köpt en ny säng också, och gjort om i sovrummet, tyvärr kan jag inte delge något före kort ,en ett efterkort kan jag kanske fixa :P

Dock efter en veckas pluggande under samma tak efter ca 11 månader med 40 mil emelllan oss och sängbygge på eftermiddagen resulterade i några vansinnesutbrott, mn nu är allt på plats och friden i hemmet åter.

dåliga fotografer

För att det ska bli några kort när man är iväg behövs nog en personlig fotograf det hade inte vi och därför finns det inga kort på mig och henke tillsammans, ett ego kort på mig, henke pröövar heltäckande skägg, och de många blåa männen utanför café opera.

dålig uppdatering

Ursäkta dålig uppdatering. Men jag har inte direkt haft så mkt tid över, men samtidigt känns det inte som jag har gjort ett skit. Mkt knepigt.

Har försökt plugga, men ja nu är lumpen över och det otroligt jobbigar året. Så nu börjar nästa väntan, väntan till att skolan ska bli så där rolig som jag hade hoppats. Men vi får väl hoppas att det blir bättre snart! Med henke hemma lär det ju kanske bli bättre haha eller så blir det motsatt effekt men de hoppas vi verkligen inte, för vi måste ju fixa det här och tillsammans klarar vi ALLT :)

Just nu sitter jag här med frida bakom ryggen och hon lockar mitt hår :) hoppas det blir fint, troligen lär jag bara bli ett enda stort krull men jag är ju snygg i allt :)

Imorgon komme mammi och pappi hem, ska bli skönt att få sova några timmar i min säng, en sista natt ensam sen hoppas jag att det dröjer innan jag behöver vara ensam igen :) Lovar du henke?

Nej nu ska jag fortsätta och söka adresser så jag hittar vart jag ska på lördag.

Sov gott hejs

Hemma

JA eller jag är på klockis i alla fall ska ju dock bo här en vecka nästan med mina kära småsyskon. Men i natt tänkte jag faktiskt få åka hem och sova.

Sthlm var helt okej må jag väl tycka. Fredag åkte vi ner strosade runt på stan sen hem till am kompis sen åkte jag till hotellet där jag tog mig en dusch och sedan la mig i sängen och såg på lite tv och pratade med henke i telefonen! Igår fick henke mot alla odds sluta tidigare så vi fick umgås från kl 2 och till vid elva i dag ungefär.

Det brann i tunnelbanan igår också så vi fick  promenera en massa men det var riktigt mysigt det med då solen var framme och värmde.

Henke fick den äran att locka mitt hår och han skötte sig mkt bra tycker jag nog han blev bara sur ett fåtal gånger.

Balen var mkt trevlig men vi blev inte kvar allt för länge strax efter tolv gick jag henke och hedberg mot t centralen för att åka åt olika håll. Sen idag har väl min dag mest bestått utav att fika åka bil och äta .


Nu tror jag det blir fika här på klockis när pappsen kommer sen får jag ta bilen hem till mitt krypin ska bli så skönt.

KRamkramkram

Lista

Melodifestival
Sova hos Lovisa
tidigmorgon föreläsning
lång dag med nollning
kort natt
packning i panik på tidig morgon
sthlm
vila shoppa umgås
BAl
sen hem.

Allt för mig och denna vecka, kanske tar med datorn tills sthlm


Mkt nytt

Ja det kan man ju verkligen säga, mkt nytt känns inte riktigt verkligt. Det som känns mest surt är att jag bara har föreläsningar denna vecka sen har jag tenta 5 oktober. men det löser sig nog man får väl åka dit någon fler gång om man känner för lite mer info eller att man måste prata med någon lärare eller så.

Ytterst intensiv dag igår, tråkig information dock, men rätt kul nollning ändå. Jag och susanna går under namnen bill och bull eller 3an och 4an. Kan inte förstå varför men men :) vi har helt klart snyggast kläder och vi är nog två av få som ändå är rätt normala.

Om man säger såhär, jag förstår varför så många har så knepiga lärare. För att göra en snabb bedömning av utseende och dylikt så kan jag säga att max 10 % av de som var där kommer bli accepterade i klassrummen speciellt på högstadienivå. De kanske är super trevliga jätte snälla och kanon pedagoger men det är inte det ungdommarna som sitter i skolbänken bedömmer än efter.


Nog med detta. Tycker egentligen det är totalt super duper töntigt med allt som har med nollning att göra, men så länge jag och susanna är där och gör det tillsammans så blir det rätt skoj. Vi har ju som jag skrev tidigare hittat vår plats i gruppen :P

Nej nu ska jag plocka ihop och packa lite tror jag är tanken. så jag är klar till tio då henke kanske ringer om han fått sluta.


RSS 2.0