Några bilder från året 2010
Thailand!


Påsk!

Diskmaskin!
Grekland!


Viktors student!


Midsommar!


Yran!


Julen!


"Sigge"Gott nytt år!

Tisdag

Vi hade en härlig jul, inget stress utan vi tog det bara lugnt och njöt av dagen! Både jag och henke fick massor med klappar, vi måste helt enkelt ha varit snälla även detta år :) Tack så mycket för paketen alla! Även Sigge fick sig en del paket, de tackar vi också för!

Sedan jul har vi verkligen tagit det lugnt här hemma, vi har tagit långa sovmornar och varit vaken sena kvällar. Vi har monterat byrå som vi fick i julklapp, tog bara två timmar, men ack så fin den blev!

När byrån var klar och vi skulle möblera om i sovrummet igår så insåg vi att det är väl lika bra att lägga det där jädra golvet på samma gång, så nu har vi ett kombinerat sovrum/vardagsrum och en byggarbetsplats i sovrummet, men det blir bra när det är klar, förhoppningsvis redan idag! Bara mannen börjar lägga snart, han har dock fastnat framför tv-spelet.

Något som var lite roligt på just jul var att jag var helt säker på vad henke hade köpt och han trodde att jag visste vad det var. Men när jag öppnade paketet var det inte alls det jag trott. Vilket var lite roligt :) Henke trodde han visste vad han skulle få också men han hade också helt fel, lite skojj var det!

Ja annars är det väl inte så mkt som händer här hemma, jag måste ta tag i plugget och ska göra det alldeles snart, men det känns verkligen inget roligt då det känns som en omöjlighet att hinna läsa och lära sig allting. Men thats life! Det är inte alltid rättvist....

JAg har knäppt lite kort också men det är ju jobbigt att lägga in i datorn så de kanske kommer några sånna senare  någon annan dag:)

23 december 2010

Så nu är det alltså bara några timmar kvar innan det är dags för julafton :) Mysigt! Synd att julkänslan inte infunnit sig riktigt ännu. Jag har x antal klappar kvar att slå in och vi ska väl nu strax plocka fram för lite fika, julskinka ska det bli! Första gången jag har fixat en hemma själv så det blir intressant att se hur det smakar.

Erika och Tommy var här en sväng också fick ett superfint armband av Erika som hon gjort själv:) Tack tack!

annars har vi varit på staden en sväng i dag med syster, köpte de sista klapparna.  Och en klänning till henne, hon hade ju inte pengar så det räckte och vi orkade knappast söka efter någon annan :) Haha , hon fick bjuda på mat i stället.

I morgon blir det till att vara ute på klockis, blir nog kanon det! Först julfrukost med sara, vår egna lilla tradition,
3:e året nu :)


Förra årets gran på snedden ;) kanske det hinns med att bli en årets gran också innan julen är över :)

God Jul !

Kramar
Lina

Sigge!

Nu har jag gjort det enkelt för er :) Som ni ser har vi lilla "sigge" till vänster och dagarna tickar neråt lätt som en plätt att hålla koll på tiden:) 

Så här ser det ut idag, lite info om läget!

Du är på dag 147 av 280. (52,5%)
Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 6 fulla dagar (v20+6).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Sön 1 maj 2011
Du har 133 dagar kvar till beräknad förlossning.
Tisdag

Tentan är inte att leka med. Det känns tugnt men vad ska man göra lixom bara bita ihop och se glad ut. I morgon ska jag försöka skriva inlämningsuppgiften som ska in på fredag och sedan göra klart en fråga på tentan minst så jag på något vis ska ha en chans att bli klar innan måndag med allt :)

Dvs man måste jobba effektivt varje sekund hur tusan ska jag orka det inte min starka sida, men stressen brukar ha en bra effekt på mina studier så det är bara att köra på! Nu blir det lite mer tv sen sova!


Annars v.49

Tiden rusar förbi två veckor kvar till jul, vi har börjat med en del klappar men halva familjen är väl börjad på i alla fall alltid något! sista dagen på praktiken i morgon. Nästa vecka är överfylld med plugg och stress som lär fortsätta fram till jul. Sen tar jag en helg ledigt kanske det blir lite plugg i mellandagarna då vi tydligen ska ha både inlämning och tenta på kursen som vi har till v2. Mitt liv är jobbigt just nu ;) jag måste alltså plugga.. hur är det möjligt då min sysselsättning är just att studera?! ;)

Nu är jag så otroligt trött efter 13 timmar på praktikplatsen så är det dags att göra kväll. Sov gott!

Pusshejs !

svar till sara

Det är väl självklart att jag har braiga önskningar och att de blir bättre och bättre :) Du har väl sparat så du har råd med allt jag önskar ? :)


Tillägg....

Om någon vill överraska med en lite dyrare modell på datorn så är ju det självklart tillåtet :)

En sån här vill jag ha i julklapp!

Acer Aspire One D255 (vit)

ASLUSDG0B021
Acer Aspire One D255 (vit)2490:- Elgiganten
"bild och text från elgiganten.se"


RSS 2.0