Gatufest vecka 2010

Ja nu är väl veckan igång, än har vi inte varit nere på stan något (på kvällen), men det väntar nu fyra dagar med festande på stan och två dagar till med jobb för mig och tre dagar för henke. Värmen är här för att stanna kan man tro, super varmt ute trots molnig himmel och dygnets rätt så sena timma.

Sommaren är en underbar tid på året helt klar, det enda som skulle kunna vara bättre är en resa till thailand på vintern, bara för att komma bort från kylan! :) Det är helt enkelt underbart att kunna vara ute och gå i kortbyxor och tshirt på kvällarna och bara njuta i värmen här hemma. Nackdelen med detta underbara är att orken till att laga mat tvätta städa tänka på hemmet, ligger långt ner på priolistan, och det blir som lite försummat. Det är iofs aldrig direkt roliga saker men just nu känns det ännu tråkigare:) men vad gör lite skit i hörnen när värmen är här :) Knappast något..

Nu har vi precis kommit hem från en kort kvällsprommis. Resterande delen av kvällen kommer att bestå av Mys i soffan, ja framför fotbollen men ändå, och tvättande. Tur att vi är två då går allt mkt lättare och fortare framför allt!

Nej nu ska jag kika runt lite här och se vad ni andra gjrot för trevligt eller ska göra!

Pusshejs
Gatufesten 2008

Sommaren

Har verkligen kommit till Sundsvall! Igår for vi ut till njurunda och badade med mor syster och bror. Blev kvar där på middag och en bra bit in på kvällen. Idag är det ännu varmare, 24,5 grader inne. 28 grader ute. Solen tittar just nu fram också så det blir till att åka och bada någonstans i dag med.
Får nog åka och köpa lite fika först bara det vill man ju ha med sig:)

Vi börjar med lite frukost sen kommer nog pappsen förbi så vi kan ta bilen!

Hoppas alla får en härlig dag ute i värmen!

RSS 2.0