Tisdag

Nu har ännu en dag med värme varit här. Härligt! Jag har arbetat, prommnerat, lagat mat, och ja vilat på balkongen och nu bär det snart av på fotboll för andra dagen denna vecka.

Gjorde mkt god middag i dag.
Ris kyckliing tzsatiki bröd sparris och bubbelvatten!

Sparris stekt i smör och vitlök är helt klart svårslaget, sjukt gott är det!

jag hade rätt i den senaste sportfrågan. måste vara så att jag är bättre än henke på sport ;)


Jag och Matilda är bra på det mesta :)

Ledig

Så nu har jag arbetat färdigt. Känner mig riktigt trött nu vill jag lova efter tio timmar på arbetet idag med en paus på fyra i mitten!

I morgon hoppas jag på ännu en dag med sol, då det blir minigolf och fotboll skulle jag tro!

Tog en prommis ner på stan förut och åt lunch med henke sen låg vi ute i solen här hemma på min rast.

Annars i helgen har vi varit på midsommar firande över hela njurunda typ, och varit på middag på klockis, sett film och tvättat!
En helt okej helg trots arbete i 19 timmar :)

Ha en fortsatt härlig kväll!

Nu diskuterar jag och henke viktiga saker här sport, jag lär ju ha rätt. lika bra att google söka!

Torsdag

Igår kväll satt jag ute i gräset nästa två timmar, det var en dålig ide då jag idag känner mig rätt slagen.
Skulle kanske ha fixat lite allergi tabletter men sjukt jobbigt och lär bli lite stressigt om jag ska hinná innan jobbet.


Solen skiner idag i alla fall härligt.
Jag ska ta mig en smörgås och sen försöka mig på att göra något innan jag ska upp på jobbet och avverka em/kvällen där.

HA en härlig dag!

Puss pusss

Onsdag

Idag är jag tjurig, på allmänt dåligt humör. Det gick i alla fall bra att jobba det var trevligt rätt skönt att bara jobba 4 timmar. I morgon blir det mer jobb 12-21 det blir nog bra det med.

Solen är lite tveksam på om den vill vara framme eller inte vilket är lite störande, annars hade jag nog tagit med mig hunden ut och lagt mig på gräset.
Får se vad jag ska göra nu känner inte för att göra någonting vilket är sjukt drygt den känslan gillas inte.
Aja dagen kan väl bara bli bättre ingen ide att sitta och tycka synd om sig själv.

hejdå

Tisdag

Nu är det dags att gå till jobbet, gick bra igår kväll med.
Åter hemma klockan 11 typ, hopppas vädret är lika bra då:)

Ha det bra så länge!


Det börjar arta sig

Ja verkligen, i morse och under fm har det varit 13 grader ute men nu är det 17.5 i köket vilket vi får betrakta som godkänt, i solen steker det på som tusan sjukt härligt. Köpte mig en känning och ett långt linne (klänning) på gina idag och tre ringar, och ett nytt lås till förrådet då jag tappat min nyckel och det är osmidigt att bara henke har en  nyckel dit ner.

DEt börjar närma sig arbete för mig, eller ja jag börjar om två timmar vet inte riktigt vad jag ska göra fram till dess, ska skriva ett mail i alla fall! sen får vi se.

Livet i lägenheten har fastnat, vi är knappt här känns det som och när vi är det är det ingen som orkar ta tag i något. så det skulle behöva storstädas men hur kul är det då? inte direkt roligt!

Nej nu var det att försöka ta vara på tiden innan jobbet!

Hejsvejs

Grekland 2010Vi hade det super!

Nu är längtan stor efter nästa resa :)

Dagens Lina


Eftersom det var

så länge sedan jag skrev kan jag ju skriva ett till inlägg på samma gång:)

Har varit i annat land, solat och badat, läst ex antar böcker och återigen blivit fast i vampyrernas värld. Sjukt mysiga böcker. Jag har varit på bröllop på Ikea och på tv:n. Jag har firat student och ja bara tagit det lugnt.

Massor med saker har jag gjort, men orken att skriva blogg har inte varit direkt stor. Vem vet om den kommer vara det nu men troligen kommer jag nog börja skriva igen, det känns som så. Sommaren är här, trots att värmen lyser med sin frånvaro kan man njuta av den:) Kvällarna har oftast finast väder faktiskt och sitter nu och kollar ut på blå himmel, ja lite moln med men ändå :P

Tro jag ska till att föra över lite bilder sen min och susannas resa till grekland och läsa lite bloggar.

I morgon är det dags för jobb, och det är väl det större delen av min vecka kommer innehålla, mån-tors och lör-sön, är jobbdagar för mig. Ska bli skönt tror jag, jag hoppas att det blir roligt i allafall :) Ska ju jobba med Sara i morgon spännande, eftersom vi troligen jobbar på helt olika sätt,( och mitt sätt är troligen rätt;) ) .

Tjohejs

tröttsamt

är precis vad det är ibland.
Undrar varför folk inte kan säga som det är på en gång istället för att lura sig själva och ja ingen annan när de drar till en halvlögn?

Om jag fick som jag ville skulle det knappast vara så, mn de jag tycker är kanske inte det rätta, trots att jag har svårt att tro något annat ;)


RSS 2.0