schema

Nu ska jag gå upp till jobbet och se vad jag har fått för schema i sommar spännande sen är det stressplugg som gäller :d härligt i morgon kväll beger vi oss ! Längtar :)

En dag kvar en uppgift kvar

Suck hur tusan ska jag hinna med denna uppgift. Det lär ju lösa sig det är ju inte förens halv åtta i morgon bitti jag ska börja jobba :Phaha!
Ska ner på skolan nu snart här, sen växla in pengar på vägen hem. Sen är det bara plugg plugg plugg tills henke kommer hem igen från sin skola! Vi går om varandra nu de här två sista dagarna.

Pappa och jenny har varit här sen igår och ska snart dra sig mot birsta för shopping! SOLEN skiner med värmen lyser med sig frånvaro. Blir säkert bra ändå jag ska ju ändå vara inne och plugga... :/

Hoppas mina käre plugg kompisar kan hjälpa mig lite!

Mitt liv just nu

Hej hopp!
Här händer det grejer vill jag lova. På tisdag 25 maj 20.20 tar jag och Susanna tåget till arlanda. 06.00 på min födelsedag går flyget till varmare breddgrader :) Blir borta en vecka, åter tillbaka den 2 juni.
Så är det någon som vill fira mig kan det som lämpligast ske när jag är åter hemma, alt nu på lördag under dagen! Jag kommer också under tisdags em vara på klockis och fira min kussepuss som fyller 20, så ni vet vart ni kan hitta mig!
Jag pluggar på som tusan här hemma nu, då tidspressen har ökat på mig här:) men jag hinner med mig känns det som!

Puss hejs

Thassos- Grekland Blid tagen från :http://frippelina.blogg.se/images/2008/thassos_14218291.jpg

Underbara dag

Igår var det väl helt underbart! Att springa ute på gräset barfota i kjol och linne är väl härligt speciellt om klockan är em :) Att sedan kunna sitta ute utan jacka till 11 utan att frysa, härligt. Synd att det inte sker oftare!
Vad vore en resa till ett varmare land om sverige alltid hade dagar som igår. Tyvärr är så inte fallet!

Idag är det varmt ute men det regnar, så det blir inte till att vara ute. Bokade i alla fall tvättid i morse fanns en redan i morgon. Perfa! Sen har jag gjort klart min uppgift skickat in den och hoppas att den blir godkänd, suck! Skönt att den är borta nu i alla fall inget att ändra i morgon blir det till att göra en eller två uppgifter till som måste skickas in innan veckan är slut, sen har jag ju en tenta att plugga till... jobbigt! då språkets struktur inte är min grej....

Borde få veta den andra tentan snart också så jag vet om jag ska göra om en eller två delar kan ju var intressant! :)

Nej nu ska jag blåsa håret, sen tror jag vi ska fika lite!

Ikväll blir det nog bio för våran del. Mys.

Tjohejs

Jo just det

Om ni glömt, jag fyller ju år snart också :P

Jag vill ha lite små saker, En bil vore inte helt fel...

Sen har jag skickat lite önskningar till klockis, hoppas ni minns dem! fråga annars ;)

Annars kan jag tänka mig pressentkort på ikea då jag har en hel hög med grejer som jag vill ha därifrån. Suck det blir så dyrt.
Sen vore det ju inte helt fel med en plånbok.
En liten svart väska skulle jag vilja ha.
Kanske något klädesplagg
Pengar är ju inte helt fel heller

Äh det är sjukt jobbigt att önska sig saker för allt man vill ha glöms ju bort då :) men ni borde ju veta vad jag önskar mig ändå. Jag behöver säkert något som ni tänkt på men inte jag!

Tack på förhand ;)

Värme

Idag är det varmt ute, när jag klev upp halv nio stog termometern på 17 grader. Härligt. Dock ser jag inte solen riktigt än eller jo pyttepytte lite. Kan detta betyda att sommaren är på väg. Ja troligen men inte än på ett tag!
Annars så sitter jag och skriver klart min skoluppgift som ska vara inne i morgon kväll antar jag senast v 19 stod det så det är ju i morgon kväll det :) hihi! Men jag har nog skrivit klart all text nu var ju inte så mkt men ändå. Det är bara att läsa igenom skiten skriva om och skicka in! Med lite tur får man betyg på det. :)


Henke tog min cykel och åkte upp på dagis och städade. Jag tänkte snart baka en kaka mormor och morfar kommer väl på fika någon gång här på em.. Sedan ska vi ut på alnö på middag och kalaas!
Ingen fotboll i helgen mkt skönt faktiskt.

Det var väl typ det jag hade och säga. inte så mkt mer!

Pusshejs


Hejhopp

jag kanske överdrev när jag sa att henke är överlycklig, han får i alla fall en tv att sätta upp på väggen vilket han har velat haft. Jag blev däremot överlycklig har aldrig skrapat fram en vinst på mer än hundra kronor förut tror jag så 2000 var ju mkt bra ju :)

Jag är rätt stolt över mig själv faktiskt, har sedan jag kom he från att ha jobbat 9 timmar. Skrivit en och en halv sida plus källförteckning på min skoluppgift som ska in denna vecka, jag har också sökt fram i boken vart jag ska ta information och så! Dvs jag är på god väg och nu är det ju bara faktat kvar typ och det är ju bara att skriva om och sätta in i min text. Känns mkt bra! Det här med press och stress plugg funkar nog ganska bra för mig.

nej nu ska jag faktiskt ta och städa här hemma vi ska gå med sopor och sånt tjaffs!

Puss hejs!

Vi vann

Precis två tusen kronor, eller en grej värde 2000! Henke är nu överlycklig det var en 15''LCD tv till sovrummet som vi kan sätta upp på väggen:) Perfekt! Så just nu känns det inte så jobbigt att betala för lotterna till fotbollen!

Kul med lite tur :D

stressiga lördag

solen skiner, staden nästa :)

Torsdag

 Då var det torsdag och snart fredag ännu en vecka har snabbt rusat förbi, suck! Inte kommit igång med vfu uppgiften heller. Jobbigt!
I morgon blir det jobba några timma på Nivrena. Spännande att vara där och vicka istället för att vara praktikanten ;)

Idag har jag varit hos frissan i alla fall, promenerade ner med sara vid kvart över åtta i morse, sen möttes vi upp igen efter klipp och färg för mig och skola för sara!

Väl hemma hade älskling gjort lunch. Lilla Imma var här och busade också! Skulle väl till att plugga lite också en kom inte så långt med det men det ska nog gå att ordna i helgen hoppas jag!
Vi tog och eller henke lagade middag, sen gick vi i solen ner till stan solade och gick hem igen! Nu sitter jag här och henke gick och kollade på fotboll på kuben plan!
För er som tycker att henke har lagat mkt mat idag, kan jag berätta att det är hans månad att laga mat. Spännande annars lagar jag maten av bara farten, mn nu ska henke få göra det tänkte vi ! :D eller ja JAG:)


Min henkeponke

gjorde två mål igår på matchen! Superkul det händer ju inte så ofta! :) En straff och ett vanligt mål :D


Och mamma det är laget som spelar fyran som du ska köpa lott av henke spelade i sexan igår :P

Tenta

Idag har jag skrivit min andra tenta för terminen. :) kommer bli en till den 3 juni, då jag bara skrev en del av denna tenta vet jag att jag i alla fall måste göra om ena. Hoppas att det räcker med den!

Gick ner /cyklade med sara till skolan, sen cyklade jag hem själv! Så lite nytta har man ju gjort i dag i alla fall!
Nu är det dags att storhandla, först blir det duscha, skriva lista! sen ska jag luncha med susanna!
Slutligen blir det kalas hos Matilda som blir 16 år idag!
Grattis grattis!

Imorgon bör jag plugga kanske kan hinna med något annat också :)
Nej duschen var det nu...

RSS 2.0