några önskningar :)

Högst upp på listan står en RESA till ett varmare land! En vecka vore härligt :)


Sen skulle vi vilja ha eller i alla fall ha ett bidrag till denna:)
Hemnes byrå. Bild tagen från ikea.se.

Ja sen blev det lite svårare, en ny dammsugare skulle vara behövligt då vår är riktigt usel.
Dock tråkigt att önska sig!

Jag skulle vilja fixa naglarna, dvs göra en nagelförlängning:)
Annars vore det väl inte helt fel med någon ansiktsbehandling eller fotmassage eller dylikt.


Sen tog det slut på ideer för nu får fylla på lite senare då jag kommer på :)

V.46

Annars rusar bara tiden förbi, snart är det första advent. Ska bli mysigt jag längtar verkligen till julen!
Ska försöka att klura ut en önskelista också och se omm det är något speciellt jag önskar mig till jul:) Något roligt borde jag ju vilja ha! Ska fråga henke också, fall någon mot förmodan tycker han ha varit snäll iår ;)

Har varit och fikat med S nu på kvällen mkt mysigt trots att hon glömde plånboken när vi gick hem så vi fick vända, men det var tur hon märkte det ganska fort och att den låg kvar på stolen ;) Alltid är det något!

Nu är det dags för gammal tant att göra sig klar för kvällen!

Sov gott!

Pusselipuss

Olika tankar

hur gör man när ens egna visioner och tankar om hur det ska vara och vad som är rätt, ligger så långt ifrån den personen som "står" över i rang. Hur gör man när man ser hur fel och hur illa det verkligen är och den andra personen, berömmer och säger att eleverna jobbar bra? Efter en vecka vill jag inte direkt gå in och kapa lärarna vid fotknölarna och säga hur illa jag anser att det  är, men någon gång under denna period måste jag på något vis försöka öppna ögonen på dessa personer, för visst måste det vara så att de har gått och blivit hemmablinda?

Ja det är inte alls som jag hade förväntat mig men det är otroligt nyttigt tror jag att få se hur olika det verkligen är, att komma in utifrån med kritiska ögon kan vara bra för verksamheten, men hur kritisk får man egentligen vara. Jag försöker verkligen att vara öppen för de bra sakerna, men det känns som att fler och fler saker läggs på och jag blir mer kritisk.

Men herregud det är lång tid kvar fyra veckor och sen är jag kanske omvänd. :) Ska försöka vara possitiv och se de bra sakerna och ta till vara på dem.


v.44

Nu är v 44 snart slut Solen skiner och det blåser isvindar ute. Dammet lyser med sin närvaro här inne men vem orkar städa lixom ;)

Denna vecka har varit min sista lata vecka detta år, och självklart har jag itne gjort det jagskulle .. SUCK! Dåligt av mig! Men det ordnar sig nog ändå tillslut!

Vi har också tagit våra besparingar och köpt oss en bil. Så nu blir det inga julklappar då pengarna är slut... Våra konton är öppna för påfyllning ;)

Annars har det lagts golv, varit på stan, pratat, skrattat, bakats, gått, ätit, spelat kort, spelat spel, kollat på tv, färgat hår, suttit vid dator, lekt med pie och noe osv.. En massa saker som vanligt, men inte det som borde göras kanske men vadå ;)

Imorgon börjar min VFU så då är det upp tidigt och arbeta i fem veckor, hoppas på en rolig tid :)

Nu blir det en dusch för kroppen i alla fall håret får vänta en dag till så inte färgen försvinnner order från frissan ;)

RSS 2.0