v.39

Inte har jag direkt mkt övers för denna vecka, har en hemtenta att skriva och en dikt analys problemet är min otroliga rastlöshet och oförmåga att koncentrera mig som stör plugget. I morgon ska jag iväg klockan ett för jobb i tre timmar så det kanske gör att jag får tillräckligt med press för att klara av att arbeta snabbt och effektivt.

Som sagt jag har 4 dagar och 8 sidor att skriva dvs 2 bra sidor om dagen så blir inte detta några problem, det gäller bara att följa planen.

Jag har lyckats betala alla räkningar också vilket känns skönt har till och med pengar kvar tänka sig ;) dock var detta sista månaden med både csn och lön, fast jag har ju jobbat en del nu denna månad med så några kronor extra blir det även i oktober mkt bra alltså :)

Annars är jag förkyld och har dålig blodvärde så ska väl försöka åka upp på sjukan och hämta mina tabletter snart också kan väl vara en fördel tro jag.

Sov gott alla glada :)

Första gången

Idag har jag röstat i ett riksdagsval för första gången.

EU grejset förra året kändes ju inte riktigt som på riktigt men jag röstade även då såklart, då det är min rättighet att göra det. Dumt att inte ta till vara på chansen att få rösta när man har den.

Och vet ni jag röstade RÄTT :) Hoppas bara att resten av Sverige också förstår att de bör rösta som mig för att vi alla ska få det bra! Egentligen borde jag ju själv ha satsat på politiken för en bättre stadsminister än mig går ju inte att få. hmmm. Kanske få bli skolminister lite senare i livet, måste dock bli lite mer politiskt aktiv då tror jag men allt går väl att lösa eftersom ;)

Nej men så var det med det. Har ni ännu inte röstat så har ni fortfarande 1 timme och 48 min på er innan det är för sent.

Trevlig kväll:)

Utmanad av Nina:)

Kärleken i mitt liv är min Henrik.

Min favoritfärg är nog rosa och svart.

Jag är fantastiskt glad då jag får som jag vill, ganska ofta vill säga;)

Jag vet fortfarande inte hur framtiden ser ut.

Min dröm är att bli en omtyckt och bra lärare. En bra mamma och fru kanske :) haha Jag vill kunna känna att jag har allt jag behöver i min närhet utan att behöva vrida och vända på varje krona.

Jag tror
på kärleken!

Jag kommer förmodligen aldrig bli en person som håller sin åsikt för sig själv.


Tisdag

Man blir som lätt dagvild i detta hemmapluggande. eller ja plugg och plugg:) Man gör ju lite av varje! Ibland pluggar man ibland inte :)
Idag har jag inte gjort många knop, var nere på miun här i stan förut och satt och pluggade (och pratade) med sofie på förmiddagen. Några saker lyckades vi reda upp i alla fall hoppas jag! :)
Em har tillbringats i soffan mesta dels, ätit lite tittat på datorn, kollat på tv, ja typ det. Slöat helt enkelt.

I morgon ska jag jobba, Lillebror i morgon kommer jag till din klass igen, som du saknat mig ;)

Annars är det väl inte mkt som händer här hemma.

Fortfarande vill man ju åka till thailand men det smartaste och mest vuxna är väl kanske att ta och köpa en bil, vilket också vore grymt skönt att ha. Men som sagt jag har inte vunnit på triss än. men i morgon kanske ;)trött

Ja är verkligen helt slut, tre förmiddagar i skolan är allt man behöver för att vara helt nockad. Slutkörd!
Denna gång har vi ialla fall en vettig människa som håller i kursen, men sen är det väl inte så mkt mer att hurra för! Verkar inte vara något som riktigt fungerar så det är väl som det ska vara!

Veckan har trots trötthet varit relativt bra må jag tycka :) skönt att vara igång igen, och vipps snart är det dags att läsa AOU2 med min gamla studie grupp (hoppas jag) (inte för att den jag har nu är dålig) utan för att man saknar Carro så mkt :) Vi hade helt enkelt sjukt kul tillsammans! Men nu ska jag ha roligt med brudarna jag läser med nu, för visst kan man ha kul trots att det man pluggar är mindre roligt, det är ju det som är grejen :)

Nej nu blir det lite tv sedan sängen för en sliten kvinna som mig :D

Sov gott alla!

RSS 2.0