Torsdag

Hej hopp!
Nu har även denna vecka gått, eller ja det är ju helgen kvar, det roliga! Skolan är i alla fall gjord nu vilket är mkt skönt! Man blir verkligen trött av att ha klockan på 6 varje morgon eller ja tre av fyra i alla fall ;)
Bilen är helt full i salt suck vad man hatar saltet, tänkte fara och tvätta den i morgon men åker inte utan henke så får bli på lördag istället! Går nog bra det med!

I morgon ska jag ner på stan och shoppa lite med Nina :) Sen klippning, troligtvis lite mer shopping efter. Sen hem och vänta in henke som arbetar, för att slutligen bege mig(oss- jaghenkesigge) ut till svartvik för lite middag/fest för viktor som ska ut i vida världen och resa!

Löedagen spenderas kanske med att beställa barnvagn, mamma? Sen fest hemma hos sara som börjar med middag för fyra! :)

Söndagen kommer väl till stor del spenderas med en sovmorgon och sen kalas hemma hos sara :) Mkt viktigt alltså! Då blir det kaos med hundar och ungar och ja massa vuxna! Alltid lika trevligt. Dock känns det som du borde skaffa lite större boende snart Sara :D

Ja det är väl så resten av min vecka ser ut. För er som inte träffat mig på länge kan jag säga att jag blir bara fetare och fetare går att se sjukt stor skillnad på magen bara man kollar 1,5 vecka tillbaka man undrar ju hur detta ska sluta.. Men det blir nog perfekt vad annars lixom. Sigge är väldigt aktiv på dagarna och verkar gilla föreläsningar i Sigma eller så vill han bara underhålla sin mor då det är tråkigt, svårt att veta skillnaden! :)

Idag ska jag försöka gå och lägga mig i tid, men är så svårt när henke kommer hem så sent från träningen dumt att hinna somna innan och blir alltid sent om jag sitter uppe och väntar, för då har jag ju så mkt att prata om.. :P

Söndag

Jag är förkyld och det är riktigt illa.. suck! Två nätter med dålig sömn och aktiviteter med Far och Bror på dagarna. Jag är rätt trött nu, men det är svårt att sova med kliande hals och igentäppt näsa. Jag hoppas på ett mirakel och att det går över till i morgon.

Kommer bli en jobbig vecka i skolan annars, men det är ju bara bita ihop och gå vidare :)

Ikväll ska vi på födelsedagsfika, annars blir dagen rätt lugn. Viktor och Henke ligger nu och ser på något himla dåligt på tian. Jag funderar på att ta med mig en bok in till sovrummet och läsa och ha skidskyttet på i bakgrunden. Lagomt ansträngande en dag som denna! :)

=)

Etthundra dagar

Idag är det etthundra dagar kvar tills vår lille Sigge "ska" titta ut. Vi hoppas att det blir plus några dagar, men det får ju tiden utvisa! Något som jag konstaterat är att den här våren har vi fullt upp så tiden kommer nog bara att rusa förbi och vipps så har 100 dagar rusat förbi. Det är lite skrämmande när man ser hur planerad våren redan är och det lär ju hamna fler saker på agendan innan det är klar.
Vi längtar såklart efter dig lille Sigge, försöker klura ut några fina namn, och vi kommer väl en bit på väg men vi kanske helt är ute och cyklar och får tänka om när du väl tittat ut. :)

Etthundra dagar, låter mycket kanske, men jag tror de kommer gå alldeles för fort!




Aron 7år

Idag fyller min yngsta bror hela 7 år. Det man undrar är när blev jag så gammal, haha!
Aron och Pappa kommer med tåget i eftermiddag för imorgon är det hockey som gäller, Aron är tokig i sport så precis som förra året har han fått i födelsedags pressent att komma och till sundsvall och se på hockey. Jag och henke står för sällskapet i pressenten. :) Nu ska vi städa undan här hemma, sen ska jag ner på stan och köpa ett paket åt min bror, och syster som fyllde förra veckan!


Studenten 2008, syskonmys.

Tisdag

Idag skulle jag plugga. Idag pluggade jag inte. Så i morgon måste jag plugga. Så i morgon kommer jag plugga då det är sista dagen ;).

Idag har jag inte gjort så mkt men ändå en del. Jag har betraktat mig själv som ledig kan man säga. Vi har varit hos BM i dag också, lille "sigge" gillar inte att bli tittad på som vi märkte när vi var på ultraljud, Sigge gillar heller inte att bli lyssnad på något vi märkte idag. Det verkar vara en envis liten bebis med en egen vilja. Undra vem som H*n är lik... haha! Det var fina hjärtslag när vi tillslut lyckades höra dem under en längre tid utan att någon där inne sparkades och snurrade runt..

Sen åkte jag och henke på stan en sväng hämtade mina skor och kollade runt lite, hittade inte någon paryt outfit tyvärr så måste nog på stan fler gånger ;)
Sen har vi sett på film här hemma efter middagen och nu är det handboll, men jag ska iväg och tanka bilen och åka på ica med sara så jag måste snabba mig nu.

Det var väl lite allmänt om min dag.

Kramkram

Sigge 24+5



I morgon går vi in i vecka 26 (25+0)

Jag mår bra bara revbenet som är besvärligt på eftermiddagarna.
Det bökas på i magen varje dag. Annars är det väl inte så mkt mer att säga!
Vi har det bara bra helt enkelt!:)

Fredag

Så då var denna vecka avklarad. Jag har skrivit min tenta, och vad ska man säga om den! Vi ber till gudarna att poängen räcker, gör dem inte de så går det bättre på omtentan sedan inget mer med det helt enkelt!

Sjuk miss av läraren som hade tagit med ett drama som han hade plockat bort från litteraturlistan... Vilket visar på att han troligen bara öppnade dokumentet från förra terminen och kollade snabbt igenom och vipps la inte märke till sitt lilla misstag...

Men men. Gick på staden en kort sväng efter tentan och nu på em har jag inte gjort mkt bara tagit det lugnt och vilat. nu är det skidskytte på tv.n. Lika bra att kika lite.

Får se vad kvällen och resten av helgen har att bjuda på sen!

Trevlig helg! :)

Trött

Jag är verkligen trött. Sov dåligt i natt och var på skolan både igår och idag, ska även dit i morgon. Man blir helt klart utsliten. Sen får jag otroligt ont under/runt höger revben när jag sitter länge vilket är lite störande, men det lär ju knappast bli bättre bara bita ihop och gå vidare lixom.

Annars ja, jag är på skolan lyssnar lite går in mkt går ut. Tenta på fredag, omtentan ligger den 11 februari vilket jag redan har planerat in. Ska försöka plugga så mkt som möjligt ändå i morgon efter skolan så jag kanske kan skrapa ihop en hög poäng ändå så omtentan går rätt smärtfritt sedan.
På onsdag nästa vecka ska vi in med en uppgift till denna kurs också ska väl försöka börja kolla på den i helgen i alla fall läsa texten till blir till att skriva den på tisdag och onsdag då det står jobb på schemat på måndag.

Nu ska jag skriva ut lite grejer och packa väskan till imorgonbitti, blir till att åka vid sju tiden.
Sen ska jag ta och hoppa in i duschen för att sedan ta mig till sängen och hoppas på att hjärnan också kan sova så man slipper ligga vaken så länge efter pisspauserna på natten...

Sov gott!


tänk vad härligt med lite värme och färg på nosen...

måndag v.2

Vi ska fram till söndag v.17 minst är planen dit är det 15 veckor drygt. Under den tiden ska massor med skola hinnas med. Lite roligare saker än skola ska vi också försöka hinna med.

Jag har i allafall ett pappa och bror besök här nästa helg.
En 22 årsfest och troligen ett 22års kalas också till samme vän.
En 50 årsfest blir det.
Försöka ta mig iväg och simma 10 gånger i alla fall med Ida. :)
En tur till sthlm ska vi hinna med.
En tur till Umeå kanske vi också kan få till.
Säkerligen massa shopping, då det är för mkt plugg på schemat och man behöver paus.
Ett 25 års kalas ska jag nog också på:)
Några andra kalas blir det nog också under våren då det är många som fyller år.

Ja det är väl det som jag har en liten hum om idag, men troligen så lär det ju fyllas på med en massa mer saker som vi ska göra under vintern/våren.

Idag har jag pluggat en del, lämnat in mina skor som gått sönder, sett  på tv, storhandlat på ica i kvissle, hälsade på Svartvik medan henke var på spelarmöte. Nu ätit glass med chokladsås och sett på 3:an.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och hoppa ner i sängen :)

Hejsvejs



I vår familj har vi lite problem med att bli snygga på kort. Men vad gör man inte ;)

Söndag

Idag har ví gjort lite nytta här hemma i alla fall.
Började dagen med att ´slänga in tre maskiner tvätt sen blev det frukost.
Efter frukosten tog jag tag i att plocka undan julen, så innan tvätten var helt klar de 5 maskiner vi tvättade så hade vi fått undan julen och granen. Bara gardinerna kvar som jag ska byta, men det får bli en annan dag.

Sen har vi sett på massor med skidor och hunnit med att äta pannkaka till lunch, som vi äter hela tiden nu tror jag men mkt gott blev det ju!  Jag har pluggat lite idag också, inte alls mkt men det tar tid att läsa helt klart. Skulle nerpå stan och reklamera mina skor jag fick av henke i julklapp, men det får bli en sväng i morgon istället.

Vi har också varit duktiga att plocka upp all tvätt "även den från förra veckan;) " så nu är det halvsnyggt här hemma. Nu ska vi till att åka på middag på svartvik, vi bjöd in oss själv mkt smart tycker jag nog!

Ja det var väl det, jag har tvättat en duk för hand också och städat lite inne i badrummet, inte att förglömma.

Nej nu ska vi fara. Ha en fortsatt trevlig söndag!

sjukt svårt att skriva när jag har lilldatorn i knät på ena benet bara den gungar lite fram och tillbaka och jag harinte riktigt funnit alla knappar ännu.

Torsdag




Dagen har väl inte varit direkt händelserik. Men en del saker har jag i alla fall gjort.

Började med att kämpa mig upp ur sängen och vidare till duschen, bara det var ju jobbigt! Sen blev det frukost.
Efter de satt jag mig och läste en stund, sen kom jag på att det kanske var skidor och slog då på tvn och såg skidor och läste samtidigt mkt bra kombo. Efter skidorna och när henke kom hem från träning så gjorde jag soppa till lunch. Tog lite potatis broccoli och morot, blev mkt gott. Ska börja göra mer soppa helt klart! Efter lunchen var det ju dags för damerna att åka skidor så då blev det till att titta på mer skidor och läsa lite till.

Sen somnade jag i soffan och sov allt för länge, henke väcker mig inte heller.. Men jag behöver kasnke sova! När jag åter vaknat så göra jag pizza deg och sätter mig och läser lite till. Sen blir det Pizza till middag.
Efter middagen går vi ut och skottar lite, eller ja vi skulle göra det men vi fastnar ju framför herrarnas slalom först, sen gick vi ut. Sopade av bilen och skottade lite på parkeringen.

Efter det har vi mest sett på tv och nu är det dags att gå och sova.

Jag hade gjort ganska mkt idag ändå trots att utgångspunkten har varit soffan i stort sett hela dagen :)

Sov gott nu!

Kramarom


Onsdag

Idag har jag varit trött trött och mer trött..
Men jag har lyckats plugga lite, haft svärmor på fika besök hon stod för fikat vi för kaffet ;)
Har också varit ut på birsta en kortis med henke! Vi gick ett varv och henke fick med sig ett par svarta jeans hem.
Jag fick med mig en ramlösa men lika glad var väl jag för det.

Nu sitter vi och ser filip och fredriks program på femman och på hockeyn. Snart blir det väl till att hoppa ner i sängen, börjar bli trött..


Kramkram

oturen fortsätter...

Igår fm fick jag ett sms från folktandvården att jag skulle dit i dag på morgonen kl 7.30. Jag bara jaha det var nära inpå, senare  under dagen när posten kom fick jag en kallelse. måste fått en återbudstid helt enkelt.

Åker dit i morse tänkte väl inte mer på det mer än att det skulle vara någon typ av rutin har inte varit där på 1,5 år då ringde jag dit och ville kolla får tandregleringen hade sagt att jag skulle ta bort mina visdomständer när de kom ut. Men när jag var där då var det inte någon stress ingen fara alls.

Väl hos tandläkaren i morse så säger han det var visdomständerna va, de tog bilder och sen säger han innan du åker här i från så har vi tagit bort en av tänderna... Jag bara okej! Lite panik för jag har inte tid att ha ont i munnen och inte kunna äta ordentligt nu.

Så nu har jag legat utslagen hemma här på fm men en visdomstand mindre och fortfarande lika mkt kvar att läsa.. Åt nyss lite yogi och tog en alvedon kan tänka mig att det borde börja göra ont snart lika bra att vara beredd.

Så det är väl dags att försöka vakna till liv och hinna läsa lite i dag i alla fall, problemet är att orka hålla ögonen öppna samtidigt ;)

Hejhopp.

dåligt

Det går sjukt dåligt att vända tillbaka dygnet, men en trevlig kväll med kussepuss och Tommy går ju knappast att motstå och Sigge har ju fått höra sin och Erikas låt, haha ;)

Men nu är det bara att hoppa ner i sängen i morgon måste jag kliva upp tidigt och hinna plöja lite kurslitteratur så jag med gott samvete kan hälsa på simone och charlie på em.

Har åkt spark i dag också mkt trevligt!

Sov gott alla glada!



Plus jag vann när vi spelade kort, henke kom sist ;)

2011

Årets första dag har varit otroligt slö... Vi kom hem vid halv fyra tiden i natt vilket gjorde att vi sov till halv ett i dag. Otroligt skönt och välbehövligt! En trevlig kväll i går då jag som nykter var piggast av alla trots att man hade kunna tro att jag borde vara tröttast, men så kan det vara:)

Jag och henke gjorde väl ingenting och ingenting mer såg på film och fotboll, lyckades få i oss lite pannkakor trots att vi inte hade tillräckligt med mjölk men det gick ju bra med vattenmjölk;)
Sen har vi varit på middag på klockis, dock fick man ju som vanligt rycka in och hjälpa till med maten! Mkt gott blev det i alla fall!

Väl hemma igen har jag suttit här vid datorn och henke har kollat en massa på tv.. Nu ska vi nog dra oss till sängen det är dags att försöka ställa tillbaka dygnen till normaltid dvs inte vara vaken hela nätterna och sova på fm. =)

Sov gott! Dag 2 på 2011 börjar snart;)

Pusshejs

Nyår 09/10  vi har ett litet problem med att se normala ut på kort ;)

RSS 2.0