Lova

Hej Hej!
nu har vår lilltjej blivit stor, eller ja i morgon är hon 3 veckor, tiden bara springer fram! Igår vägde hon precis 4000g och var 55 cm lång! Hon växer så det knakar, men följer sin kurva bra. Tänk om man skulle fortsätta växa i samma takt, 5 cm på tre veckor är ganska mkt, långa skulle vi ju helt klart bli hela bunten :)
Annars är hon en väldigt snäll bebis (än så länge)! Hon har visserligen börjat skrika högre och mer argt, men det är bara när hon är hungrig eller vill byta blöja så det går ofta väldigt bra att lösa hennes problem och hon blir glad igen!
Hon sover oftast till halv fyra fyra på natten och äter då, sen sover vi vidare till åtta tiden. Fm brukar hon vara vaken på men just nu ligger hon och sover med pappsen i soffan. Hennes stora fina ögon får vi se allt oftare och hon blir starkare och starkre i nacken. :)
Det var väl det! I morgon ska hon få träffa Morfar och Moster för första gången också och på lördag kommer gammelfarmor och tittar förbi!
Lova ca 2 veckor

Klagomål

Att arbeta i grupp är ett mysterium i sig. Att få det att gå ihop är ett annat problem. Att studera heltid innebär i alla fall för mig att den tid man studerar på är mellan 8-16 på dagen. (ja någongång där emellan brukar jag plugga om jag får för mig att göra det). Kvällar och helger hör inte till tid då studier bör göras. Tyvärr verkar det som jag har missuppfattat läget och kan man inte träffas på kvällar så är det brist på "arbetsmoral".  Jag å andra sidan kan ju se det så att de som valt att arbeta heltid samtidigt som man studerar heltid, förstör en hel del för oss vanliga döda som valt att ta studiemedel och studera när man studerar och inte något annat.

Att jag ska få skit för att jag inte kan ses på kvällarna och att jag borde anpassa mig efter gruppen sista veckan innan arbetet ska in är ord som jag inte riktigt kan ta åt mig utav. Om jag hade haft äldre barn som hade aktiviteter på kvällstid skulle jag då säga till mitt barn nej tyvärr kan du inte få gå på det i dag, du måste följa med mamma och pappa när vi ska plugga. För två av dem vi pluggar med jobbar på dagarna. Helt sjukt om ni frågar mig!

Jag hatar att behöva lägga massa onödig energi på att få vissa människor att förstå att jag haft rätt hela tiden... Ibland önskar man att man bara kunde ha fel och ge sig med det. Men jag vägrar ta skit för något som jag inte ska ha skit för...

Tack för mig!

Onsdag

Idag har vi varit ensam här hemma på fm då henke arbetade. Em spenderades ute i solen med en prommis och fika i parken. En sovande liten tös och fika sugna föräldrar. Kan inte bli bättre!
Annars rullar livet på här hemma. Vi tar det långsamt på förmiddagarna bara myser och vilar upp oss. Inte för att vi har gjort så mkt på eftermiddagarna heller men ändå :) haha

Medan henke tränade passade jag och Lova på att åka till klockis en sväng så vi slapp sitta ensamma här hemma och dega. Just nu ligger både Lova och Henke och sover här i soffan! Mina två gofisar!

Nu ska jag återgå till tv tittandet innan det är dags att sova.

Skrev för övrigt en hemtenta förra veckan, bra jobbat av mig eller egentligen mest bra jobbat av henke men ändå! Vi fick ihop 6 sidor var bara hoppas att de är tillräckligt bra för att bli godkänt! :)


Här är vår snygging i badet!Piraten simmar!


Tisdag

För en vecka sedan hade jag värkar som kom och gick och jag packade bb-väskan med de grejer som jag ville ha med mig. Henke hade ju tjatat ett antal dagar då han inte ville ansvara för packningen ;)
Ringde till bb och kollade läget sen tog jag mig en dusch för att sedan gå och lägga mig, och försöka sova. Vila mellan värkarna blev det ju dock...
Så här en vecka senare sitter vi alla tre i soffan Lova ligger i henkes famn och jag har kollat runt lite på datorn. Nu är det dags för lite bb innan vi ska försöka få gå och sova för kvällen.
Den här veckan har vi en hemtenta att skriva får se om både jag och henke gör den eller om en av oss gör den. Tiden får helt enkelt visa hur det blir med det.  Nu har de allra flesta hälsat på vår lilla skatt!
Från igår hade hon gått upp 160 g typ... haha! Lilltjockisen, nu väger hon mer än när hon föddes igen och allt såg bra ut hon från bvc tyckte vi hade en super fin lite tjej :)
Sov gott!
Kramar

Nu är hon här

Igår den 4 maj 2011 13.04 kom vår lilla tös till världen!!

LOVA Matilda Britt Svanström

50cm 3876 g


Tisdag :)

Ingen sigge i dag heller :) Susanna får behålla sin dag för sig själv :)

Idag har varit en slappar dag, hunnit vara nere på stan och fikat och gett paket till susanna i alla fall:) sen ätit go middag som älskling lagade:)

Snabb uppdatering från oss:)

Måndag :)

En ganska trist dag eftersom inte solen är framme :) annars en kanske slö dag!

Duschade och klippte henke på fm, plockade fram lite plugg material sen kom jag inte längre :)

Em blev lunch på sibylla sen en sväng på birsta och ica maxi för att handla lite mat för denna månad, tråkigt men man  måste ju tydligen äta också :)

haha! Tar för övrigt sjukt lång tid att handla mat har jag märkt, eller så är affären alldeles för stor.

Nu har jag vilat och precis ätit middag, dags att byta om och gå på bio med susanna :)

Och nej det är ingen Sigge på g i dag heller :) Det är ju varken fredag eller en solig dag, så självklart väljer han/hon att stanna kvar lite till vem vill födas en måndag lixom :)


Kramkram

Söndag :)

Äntligen är det Maj :) måste ju vara årets bästa månad nästan :) hihi!
Vi har börjat dagen med att tvätta, ska gå ner och hämta upp tvätten nu, tänkte bara säga hej föörst! :)

Ikväll blir det kalas hos susanna som fyller år på tisdag :) har dock inte något paket så tänkte fira henne lite på tisdag också :) Perfekt va!

Nu har alla de där långa dagarna gått och bäst före datumet är nått:P Verkar dock inte vara någon unge som är påväg här inte så vi får nog vänta ett tag till! Men vad gör väl det, ut kommer ju ungen så småning om i vilket fall. Vilken dag det blir spelar ju som inte så stor roll.

Det är dock lite kallare ute idag, precis som igår, men vi kan fortfarande skymta solen ute vilket är härligt :)

Nej nu ska jag stänga ner här och hämta hem tvätten!

HA en trevlig dag allesammans!Sigge är lite egen och gör precis som H*n själv vill :)

RSS 2.0