måndag

Idag har jag och lova varit med Ida nästan hela dagen! Halv elva for vi ner på stan för lite shopping.. Blev en julklapp till lovas pappa inhandlat. Sen inte mkt mer. På em tog vi och förflyttade oss till birsta Ikea. Blev lite småsaker på Ikea sen en fika på charm. Vi tittade runt men det blev inga mer klappar köpta. Jag köpte hem några små blommor som jag ska göra något fint och juligt med är tanken om det går är ju nästa problem. Ett problem som blir morgondagens! Middag intogs hos Dennis och Ida. Sen tog vi vår snorunge och gick hem. Lova är förkyld inte så hon störs av det i vaket tillstånd mn hon har haft svårt att sova nu ikväll. Just nu sover hon i Henkes famn. Hoppas hon får sova inatt så kanske hon är frisk och kry i morgon. Nu ska jag se lite mer tv sen blir det sängen. Det är slitsamt att shoppa även om man inte rår med sig så mkt hem. Sov gott!

Förslag till Tomten om han/hon vill ge Lova något i JUL!

Filt från IKEA
Disney klassiker  (Lejonkungen, Pocahontas, Aladdin och Skönheten och odjuret har hon redan!)

Kläder storlek 74--> helst uppåt!
NY Bilbarnstol
Vill man ge henne en slant har hon ett eget konto som det går att få kontonummer till om man frågar!

Förslag till Tomten om han/hon vill ge Lina något i JUL!

Jag däremot har ju varit snäll, några förslag även här på saker som inte skulle sitta fel. En resa ligger nog som vanligt i topp! ;) Finns ganska mycket man vill ha när man sitter och funderar så om ni inte gillar dessa saker så kommer ni nog på något annat som jag önskar mig men glömt att nämna! För julklappar vill jag ju ha :D

Förslag till Tomten om han/hon vill ge Henrik något i JUL!
Här är några tips, henke säger att han varit snäll i år. Jag är tveksam!Spöke i gåstolen?

Såhär kan det se ut när man hittar på bus för att inte somna!

Uppgiften

som givit mig ångest är nu klar. Bara resten kvar då :) Nu blir det lite lova mys, sen lussebak! Ha en trevlig kväll!
Kram kram
jag på yran

Nu sjukhuset sen mathandling

Dags att hälsa på gammelmormor Britt på sjukan! Sen ska vi handla lite mat blöjor och annat viktigt! Plugget får läggas åt sidan och forsättas med efter middagen!

Plugg tisdag

Ja faktiskt jag har pluggat idag eller ja lite i alla fall är inte riktigt klar men jag ska bli klar med den här nedrans uppgiften idag punkt. Det kommer ibland frågor från olika håll om hur det går att plugga och vara hemma med Lova samtidigt! Det går. Det som är den stora skillnaden är att man är medveten om att man inte har lika mkt tid att lägga ner och att inte båda kan sitta och hetts plugga sista veckan! Det resulterar i att man har Pluggångest lite tidigare än vad man hade förut. Men det är man ju van vid så det är en ångest som man får leva med som student! Hittils har allt gått bra, henke och jag har klarta alla våra uppgifter/tentor med bravur trots extremt lite plugg. Men jag pluggar inte mindre nu är förut, bara lite mer utspritt. Henke är duktigare än mig på att plugga och få saker gjorda, han är verkligen bra på det. En annan måste ha extrem pluggstress för att lyckas prestera något vilket är ganska jobbigt, men som sagt! Det funkar bra för oss och vi får båda vara hemma och njuta av vår älskade dotter samtidigt som vi kommer allt närmare vårt framtida arbete!
Lova gör det lite roligare och man får göra massa annat skoj på dagarna som man inte gjorde förut!

Måndag

Lova drog till med en riktigt sovning i natt 01:00 till 08:30. innan dess hade hon sovit från 19:00 till ca 21:00 matstopp, sen vid 23 stoppa i tutten. Jag blev i alla fall chockad i morse när jag vaknade Lova som har ätit minst två gånger från ett till morgon de senaste månaderna passade i natt på att ta en långsovning härligt! I sin säng dessutom!
Dagen har varit lugn. Vid elva tog jag och Ida med oss Lova ut på en prommis Lova fick sova en timme i vagnen medan vi promenixade! Halt som tusan var det ute dags att skaffa broddar som gammelfolket tro jag :) Vill ha snö ute nu känner jag! Efter promenad lagade jag en köttfärs soppa. Mkt gott vill jag lova! Sen blev det en lugn em Ida på besök och Hedberg kom förbi på kaffe, så vi bakade en kaka till kaffet såklart!
Lova har hittat på nya hyss och bus. Idag har hon pratat med tungan utanför munnen. Hon ser så sjukt rolig ut så man kan inte annat än skratta åt henne, men så himla söt är hon ju! Det är så kul allting nu, (om man bortser från skolan), livet rullar på och vi njuter av det! Vi funderar på när vi ska åka utomlands och om det är någon som vill följa med?! Vore roligt att ha en resa att se fram emot, då vi som bekant älskar att resa! Det gör nog Lova med hon vet bara inte om det ännu ;)

lördag

Snart i birsta. Snabb titta där sen ska Henke spela innebandy. Hem klippa Henke. Ut till Svartvik, sen är resten obestämt för mig o lova. Mn Henke ska på party! Verkar bli en bra lördag! Får inte till bilder om jag skriver från telefon mn man kan ju inte lyckas med allt! Ha en bra dag!

lördag

Snart i birsta. Snabb titta där sen ska Henke spela innebandy. Hem klippa Henke. Ut till Svartvik, sen är resten obestämt för mig o lova. Mn Henke ska på party! Verkar bli en bra lördag! Får inte till bilder om jag skriver från telefon mn man kan ju inte lyckas med allt! Ha en bra dag!

onsdag

Har vart och hämtat tränings skorna som jag lyckades glömma igår. Klant! Sen har jag blivit klipppt och färgad också. Mkt skönt, älskar att gå till frissan synd de är så dyrt bara. Lova och Henke var på trummis när jag var borta. De svängde förbi bvc och om vår älskling växt jo absolut. Nu mäter hon 70 cm och väger 7980 g. 3 cm på tre veckor,300 g på tre veckor. Liten blir stor!

Dagen

Dagen har varit bra. Den började med att den lilla solstrålen vaknade vid sju och vi låg alla och myste i sängen till åtta ungefär då det var dags för frukost. Efter frukost pluggade jag ett tag innan jag och Lova skulle upp till Haga för mammabebis träff vi var bara 6st idag 3 mammor och 3 barn, men det gick ju bra det med ser inte lika roligt ut när man kommer med tre barnvagnar som när vi kom med 7 här hemma sist ;)  Vi tog oss en härlig prommenad i alla fall gick och handlade så vi kunde göra lunch sen blev det surr och bus hemma hos Millan och Melvin. Så himla roligt att se hur olika barnen är trots att de är samma ålder, full fart på alla tre men på helt olika sätt! :) Jag har bilder men har inte lagt in dem i datorn än och orkar inte fixa det just nu.
Väl hemma igen myste vi i soffan lite med pappan i familjen sen blev det middag och jag for därefter iväg och träna. Vilken idioti, de hade inte någon ventilation igång och syrenivån och värmen i lokalen var inte att tala om. Svettig blev man bara man gick in i rummet. Men nu är det gjort! :) När man kommer hem från träningen får man ett skinande leende från världens busigaste och gladaste tjej, bara lyser i ögonen på henne. Lova och Henke hade helt klart haft en rolig stund utan mig!
Imorgon ska jag klipp och färgas. Suck att det ska vara så nedrans dyrt... Mn man kan inte se ut hur som helst heller.
GOD NATT SOV GOTT

Tisdag

Försökte blogga från mobilen i morse, men det funkar bara att skriva rubrik man kan inte skriva text, knepigt verkar bara funka om man har en iPhone... Dåligt, när jag tänkte vara duktig alltså!
Just nu har jag lite brått ska iväg och träna. Tutte till Lova och sätta datorn på ladd sen bär det av. Uppdaterar senare om jag orkar om dagen!
Kramkram

Lova 6 månader

Ja 6 hela månader har hon hunnit bli lilltjejen, ja nu var det ju 10 dagar sedan men ändå ;) man kan ju inte lyckas med allt ;) haha!
Poosa kan hon göra i alla fall, idag efter badet!

Så hur är det med vår lilla skönhet då. Jo det är nog bara bra skulle jag tro, hon säger inget annat i alla fall! Men å andra sidan kan hon heller inte prata ;) Men ljud kan hon göra och det är så sjukt många olika så man blir så full i skratt när hon låter. Just nu är det rätt skoj att blåsa upp ansiktet och sedan släppa ut ljud "blir som pruttljud", eller varför inte testa styrkan i rösten och prata så det skakar i väggarna, "man kan nästan tro hon är ledsen, men hon pratar bara högt". Annars gör hon något roligt ljud långt ner i halsen, skorrande ljud av något slag härmar man henne blir man alldeles torr i halsen. Enligt Hedberg låter den som hon njuter av en öl. :) Ljud finns det som sagt många olika av. Sitter gör hon ju fortfaranade och hon blir allt bättre på det sträcker sig efter saker och kan kolla bakåt utan att ramla. (men visst ramlar hon ibland ändå). Bada är fortfarande en favorit och plaska i vattnet så hela badrummet blir ned stänkt är ju super kul. Leka med tutten är ju kul och man kan använda den till så himla mkt. Äta på händerna så de bara smaskar i munnen är ju bra, ser inga nya tänder så det kliar nog bara skönt ändå. Hon är lite bråkig på nätterna, eller ja hon vaknar och äter några gånger men allt som oftast somnar hon om igen efter lite mat. Hon somnar vid sjutiden får då sova i sin säng. Sover ofta till tio elva, får lite mat "som hon äter utan att öppna ögonen" haha. Sen sover hon vidare i sin säng. Sen är det lite olika när hon bestämmer sig för att vakna och sova med mamma och pappa. Ibland redan klockan 1 ibland vid 3. Som sagt olika där. Sen äter hon ofta vid 5/6 tiden för att sedan äta gröt på morgonen. Hon är alltid en solstråle på morgonen så även om hon varit bråkig på natten kan man inte annat än bli glad på morgonen när hon ligger och surrar. Fötterna är fortfarande en favorit och för ett tag sedan insåg hon att de funkar lika bra som händerna att äta på :) Hon visar rätt tydligt när hon är trött då blir det kli i ögonen. Ett satyg hon har för sig är att hon river drar och sliter än i ansiktet in i munnen ja överallt. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det för man blir lite lagomt less på henne. Men ger man henne något att hålla i ska ju det bara in i munnen och då glömmer hon bort att äta istället ;) men men!
Så nu har jag skrivit upp lite hur det är med skruttan, just nu är hon trött och grinig men med lite tur orkar hon vara vaken till läggdags ändå.

RSS 2.0