Måndag

Idag har Lova ätit banan för fösta gången. Om hon gillar det? JA det gör hon ju, så två gånger idag har det ätits banan tjejen bara hugger efter skeden, blir lite gröt i morgon bitti igen, tillslut borde hon ju gilla det. Hon åt helt klart mer i morse än igår så det går framåt :) Lilltjejen blir stor. Nästa vecka hela 5 månader. Helt sjukt!
Nu ska jag krypa till kojs får se när min lilla älskling tänker vakna för mat, hinner kanske somna först!
SOv gott!

Två dagar på bygget :)

Kom på att vi hade kameran med så fick ju lov att knäppa ett kort när henke målade lite :)
Ny vägg ska det bli :)
mkt skräp blir det ...
Men tänk så fint när allt är klart :)

En kväll i soffan :)

Hej pappa vad säger du egentligen?

Helg

Dåligt med uppdatering här är lite trist att man inte orkar ta sig för att skriva lite är ju kul att ha kvar men men inget att gräma sig över. I går var vi på hemmanet och hjälpte till med huset, och vi ska strax åka ut igen. Någon gång blir det nog klart och snyggt blir det då :)
Först ska vi köra upp pontus och cissi på spa, sen en snabbvisit på dagis för att städa,sen hemmanet och husbyggmål riv eller vad de nu är vi ska göra :)
Till veckan är det dags för skola igen.... tiden har gått fort vi hoppas väl att det ska hinnas med och plugga något också jag har tenta v 40 så några timmar till behöver jag nog lägga på det alltså. Men det ordnar sig nog ska vi se!
Nu måste jag snabba mig. Knäppte lite bilder igår kväll på lovan ska lägg upp dem i kväll så kanske det kan bli ett bild inlägg :) Hejsvejs, TREVLIG SÖNDAG!

Idag har Lovan

ätit potatis. Eller ja ätit och ätit smakat. Ingen favorit dock vilket bilderna visar ;)
Men vi provar väl igen i morgon så får vi ser hur det går, är ju spännade att äta sen var ju smaken inte helt okej tyckte lova :)

Måndag

Dag två utan Pappa Henrik hemma har gått bra! Vi började dock med att vakna vid 6 och inte vara sugna på att somna om. Tur hon är snäll min lilla tjej så hon var nöjd med att ligga kvar i sängen och snacka och vid halv åtta tog vi och somnade lite och sov till nio.
Vi tog och smsade Ida och kollade om hon hade några planer, men hon var ledig och hade ju tid för oss :) Så vi gick över dit och var med henne sen lite prommis i småregnet! På em hade vi en mysig stund i soffan jag och lova, hon somnade vid tre när hon åt och låg sedan i min famn medan jag såg på tv, till halv fem. Mysigt var det men blev faktiskt lite tungt på armen ;)
Efter middagen pratade vi lite med pappan i telefonen, sen gick vi till dennis och ida en stund och myste och pratade på där innan lägg dags. Nu sover lova sen strax efter åtta (frida hon har inte vaknat en gång måste vart du som störde henne igår ;) ) Så sen hon somnade har jag väl slötittat på tv, kollat runt på datorn, tagit mig en dusch, färgat ögonbryn och nu sitter jag här vid datorn igen. Det är lite ensamt när inte henke är här men vi klarar oss bra jag och Lova vi är ett bra team!
God natt!

jag hade lätt

kunna fjällvandra jag med. Ni ser ju hur stark jag ser ut med pontus väska på ryggen:) Eller ja jag skulle ju inte direkt orka gå så långt det var ju lagom jobbigt att få upp väskan på ryggen. Det knepigaste är att för 4 månader sedan bar jag på all vikt som ryggsäcken väger varje dag, och då var det ju inte sådär jätte jätte jobbigt, inte så smidig var jag ju men ändå, skulle aldrig orka ha ryggsäcken på mig en hel dag så ja... knepigt de där!

Dagens förmiddags sömn

moster är framme med kameran och dokumenterar dagens sovtuta.

Idag har pappan

åkt iväg till jämtland för att vandra i fjällen med pontus. Lite vemodigt lämnade han oss hemma i morse. Uppdateringarna vi fått är att de klarat sig från regn rätt bra lite dugg regn men inget värre. Många renar och lemmlar eller vad de heter hade de stött på efter vägen 1,6 mil tror jag de hade gått på em, bil drygt 30 mil ;)
Jag och Lova har haft turen att ha moster Frida här hela dagen så vi har inte varit ensamma många minuter. En sväng på birsta ikea, en sväng och hämta ut pappans skolböcker på ica, middag och lunch hemma och nu lite kvällsmys i soffan med morötter och gurka och sodastream vatten :) Lova har badat och somnat så det är vuxen/ungdoms tid i soffan framför idol nu!
Lova med favoriten pappa på badet i onsdags! <3

2 september 2011

Lovas mamma har handlat leksaker till henne eller ja saker att bita på. (dock har pappan tappat bort en sak redan)

Hon verkar i alla fall gilla dem lite dock är fingrarna fortfarande bättre än bitringen men vad ska man göra :)
Långfot var det visst  också ;)

Tog bort

glömde att nämna att vi tagit bort liggdelen på vagnen nu så nu åker 4 månaders tjejen i sittvagnen och hon stortrivs verkar det som. Kanon att kunna få sitta ivagnen om man vill lixom :) Så sen i fredags två dagar innan stor tjejen blev 4 månader åkte liggdelen ur vagnen.
Annars var det väl inte så mkt mer... Måste sova nu!

Måndag

Imorgon börjar jag skolan... stor suck! Det har verkligen varit skönt att inte ha skolan att tänka på men nu drar det igång och det är väl bara tuta och köra så man blir klar någon gång. Det är en evighetsutbildning vi har valt :)
Jag hoppas bara Lova visar sig från den snälla sidan och inte bråkar allt för mkt med pappan i morgon. ( med bråkar menar jag vägrar äta ur flaskan). För annars finns det ju inga problem med att hon och henke blir hemma själva tillsammans bara mysigt att de får lite egentid utan att jag är där och stör :)
Sista dagen på min mammaledighet var ju förövrigt den 31 augusti redan, hmm tänkte skriva att det var idag men det stämmer ju inte riktigt :) Så var det med de, idag har vi i alla fall hunnit med att låna böcker på bibblan skaffa lånekort till mig, storhandlat på ica maxi, myst hemma i soffan, både mamman och pappan har tränat, och nu har vi soffmys men det börjar bli dags att krypa till kojs så man orkar med morgondagen!
Nina har lurat in mig i Lchf träsket också, så vi provar på det ett tag så ser vi vad som händer :) Spännande!
Hej hopp!
Ps Lova vill åka till ett varmt land, de har hon sagt till mig :) Hon är ju 4 månader så prata han hon ju, på sitt vis :) ds.

RSS 2.0