Photo by Nina Ersson

Som tidigar visats så har vi ju en otroligt vacker dotter. Hon fick en egen liten fotografering några veckor innan bröllopet i sina bröllopskläder. Fin klänning, fin tjej, duktig fotograf = fina kort!
Ni fattar budskapet hoppas jag ;)Love


Fotograf.Nina.Ersson

förkyld

Jag har blivit sjuk, förkyld. Jag har gjort goda försök idag att bota sjukan men det verkar inte hjälpa. Ex, började med en massa surr hemma hos Sara. Sen hem byta om betalade räkningar. Åkte ner på stan för lunch och shopping. Ni hör ju alla detta borde ju ha botat mig, Tyvärr verkar det ha blivit motsatt effekt. Är sämre nu än i morse. Men vad gör det, ska ändå bli mysigt med bio i kväll! Hoppas Lova vill somna i kväll så Sara slipper Lovagnällspik. OCh hoppas för Lovas skull så hon får sova ordentligt:)

Nä nu ska jag vila lite innan det är dags att hämta barnvakten!

2012-08-29

Idag är en speciell dag.
För två år sedan fick vi just denna dag veta att vi skulle få en bebis. Vår älskade Lova.
För ett år sedan på just denna dag förlovade vi oss, jag och min man! <3 
Så idag/ikväll, ska jag och Henrik gå på bio, eventuellt att jag lagar en god middag också!  Ett lagom firande av vår dag som på flera vis är en speciell dag.
 


Uppdatering om sommaren: Vår vackra dotter :)

När vi var iväg på Löran hann vi med att knäppa lite kort också.
Det var en härlig kväll i Juli!
En myggbiten snygging.
Busig.
Och sen har vi den underbara GUBBMINEN

Tisdag!

Solen skiner och himlen är blå. Temperaturen visar höst. På något vis känns det ändå bra. Hösten är mysig, om än inte lika bra som sommaren men det finns något speciellt även med denna årstid. Det kan vara så att jag tycker det känns mysigt med höst för att jag planerar att åka till varmare breddgrader om två veckor men det struntar vi i just nu. Vi kan tänka att det är just känslan av höst som känns okej.  I morse lämnade vi Lova på dagis, efter en mycket bättre natt, hon satt sig direkt vid frukostbordet och vi blev genast utbytta mot havrefras. Jag och min man tog sedan en promenad ner mot staden och miun. På vägen stannade vi på trafikverket och jag såg till att fixa ett nytt körkort som bör komma nästa vecka. Bilden behöver vi inte prata om men herregud är ju bara 10 år man ska ha det ;) Nu sitter vi i alla fall på skolan. Jag har precis skrivit ut en artikel som jag ska ha seminarium på nästa vecka, ska sätta mig och läsa den nu. I år kommer jag förberedd till skolan (första gången någonsin). Man kan ju börja vara ambitiös, så kan man ta semester direkt sen på en vecka med gott samvete ;)
 
På vägen hem sen ska vi hämta ut våra pass också! Ett steg närmare värmen, vi har för övrigt inte bokat någon resa ännu utan väntar ut priserna lite och hoppas på att kunna komma iväg några hundralappar billigare.
 
Ett leende ska jag bjuda på denna morgon/förmiddag i alla fall:) Min vackra dotter Lova!

Glädje, kärlek, bus<3


Uppdatering om sommaren: En kväll på Löran!

Veckan efter vårt bröllop (som för övrigt bör få ett eget inlägg här kan man tycka) var Henkes faster och man kvar en vecka ute i skärsätt. En av kvällarna passade vi på att med en hel del folk (Annika,Masen, Viktor, Matilda, Annica, Jörgen, Kjell, Anna, Alva ) att åka ut till Löran för middag. Maten var riktigt god men tyvärr var servicen inte den bästa denna gång så någon efterrrätt blev det inte. Vi hade i alla fall trevligt och fick njuta av sommaren när den är som bäst, godmat, solsken, trevligt sällskap ett eller två goda skratt.

Måndag 27/8-2012

God morgon/förmiddag!
 
Här hemma har vi haft en ganska jobbig natt och kväll igår. Lova somnade som vanligt men vaknade vid nio av ovädret tror jag. Sen dess har hon snurrat och snurrat och snurrat på i sängen. Jag har sovit som en kratta skulle jag vilja påstå men det har nog Lova också. Hon är förkyld, ingen feber i alla fall, men pga natten valde vi att strunta i dagis idag. När man inte behöver är det ju dumt att gå dit efter en tuff natt. 
 
Lova verkar dock inte så trött, men snorig är hon. Just nu sitter hon och ropar på Pappa. (som är på skolan). 
Å nu ropar hon på maamma och Ova. De tre orden som hon säger mest tror jag. Tacktack och båtta är ju också favoritord. 
 
En annan liten tanke är ju att reklamen på tv måste ju vara riktad till småbarn. Så fort det blev reklam på tv blir ungen tyst sitter och gapar och kollar med stora ögon på tv:n. Var iofs fritidsresors reklam, hon vill väl ut och resa ;)
 
Nä nu måste jag ta och hoppa in i duschen, vi tänkte ta en liten birstatur med Lovisa som numera bor i samma hus som oss. 
 
Puss hejs!
En härlig sommarkväll.

Uppdatering om sommaren: En dag med Elvira!

Sommaren är kort, men vissa guldkorn har den helt klart gett oss. En solig dag tog jag och Lova vårt pick och pack och for till Elvira och Tuvalie för lite bad i "skärsätt" :) Elvira har ju stuga på andra sidan vattnet och där finns det en liten strand. Dessa två brudar är nästan lika gamla och ska nu snart gå på dagis tillsammans. De kommer ha hyllorna bredvid varandra och kanske finns det en trygghet dem imellan då vi umgåtts en hel del under deras första år :)
 
Tuvalie kommer få det jobbigt på dagis, då hon "måste" ta hand om busungarna Lova och Elvira.

Uppdatering om sommaren: En dag i Juli (120709)

På sommaren är man ledig. I alla fall har jag och Lova varit det. I Juli var Noel också ledig så en dag tog han med sin mamma och hälsade på Lova och mig. Han visste direkt vart Lovas leksaker var och denna gång hade han inte brorsan med sig så han behövde inte slåss för att få ha sakerna. Lova kollade med stora ögon på vad Noel gjorde och beundrar "stor"killen lite på avstånd men ändå sådär så man ser att hon vill vara nära. Om ca tre veckor fyller Noel 3 år. Tänka sig vad tiden går fort. Snart är det dags för Lova att hälsa på Noel och hans bror Liam för massa bus och hyss tror jag! 

vardag

Idag är det så mycket vardag som det kan bli i vår familj. Skruttan är på dagis, på riktigt inte längre inskolning! Pappan börjar sista terminen på utbildningen och är i Härnösand. Mamman är på dagis och jobbar! Som det ser ut nu följer morgondagen samma spår! Det är på något konstigt sätt skönt ändå att allt är igång igen. Även om sommaren som alltid känns lite väl kort! Suget efter en resa ligger på och kanske borde vi börja vardagen med en veckas semester!? Den som lever få se vad som händer helt enkelt! Nä nu är rasten slut! Puss hej

Imorgon fyller denna stekare 21 år

Grattis säger vi! Eventuellt att du får paket när vi är åter i Svallet!

Idag har vi vart hos Liam 4år ;)

Kalasdags idag igen denna gång fick Lova vara vaken och fika! Överlycklig fikatokig tjej! Men det var två busiga pojkar som stod för ljudnivån i lokalen :) Gott fika och trevligt sällskap! Ett mysigt kalas, den där Liam han kan han! (eller hans mamma).

Kalas hela veckan lång!

I fredags var det dags för min lilla lillasyster att bli 15 år, hur nu det är möjligt kan jag inte svara på!
I paket fick hon en systerdag med relax på himlabadet, något  vi får se till att boka in här framöver! :)

En dag i Juni

Helgen när pappan var på ett uppdrag eller två med sina vänner var Lovas moster och morbror på besök i stan för lite friidrott!

Grattis min älskade<3

Idag är ingen vanlig dag för det är Henriks 23 årsdag Hurra Hurra Hurra!

RSS 2.0