Juli 2012Juni 2012


Maj 2012


April 2012


Mars 2012


Februari 2012


Januari 2012


God Jul & Gott nytt år

Önskar Familjen Svanström

Glada besked

Efter en relativt tuff höst så har turen vänt nu tror jag. Igår tog henke examen och vi hade en lagom men mycket trevlig lite tillställning på kvällen. Idag har det blivit klart att henke fått ett vik till våren. Det kan inte bli så mycket bättre än såhär just nu! ja det som skulle kunna vara bättre är ju om min uppsats hade kunna skrivit sig själv medan jag går på julledighet men så funkar inte världen riktigt så jag ska försöka sätta mig och skriva lite nu och sedan ta en veckas lov. 
 
Men just nu lite för glad och sådär sprallig för att komma till ro egentligen men vadå några rader text i uppsatsen borde jag ju lyckas med jag kan ju skriva här=)

En lyckad dag i November

Man ska ju lyckas flytta bilderna från kameran till datorn för att det ska finnas något att blogga om också. Här är bilder från en härlig em hemma hos Nylanders. Vi träffades alla från föräldragruppen och hade lite knytis och barnlek och vuxenprat. En härlig eftermiddag helt enkelt. Lova är mkt med sin stora Idol Tuvalie, Elviras storasyster.

En favoritsyssla som Lova har

Efter en höst med mycket sjukdomar har Lova utvecklat en hobby. Det är att titta på "barnprogram" på telefonerna. 
"blaablaa" (Babblarana) "lilli alt lolli" (rorri racerbil) är de två favoriterna som har gått, men nu har hon som kollat nog på dessa och gått vidare till Byggare bob som är grejen just nu, fast hon säger ju blabla eller lilli ändå. :)
 

Baka baka liten kaka

Förra veckan hade vi både Lovisa och Erika på eftermiddagsbesök. Så då passade vi på att baka lite pepparkakor. 
Lova hade en trevlig stund med full fokus på att äta degen och spexa för kameran ;)
 

Dagis stängt

I går var dagis stängt så då passade vi på att leka med Elvira och Tuvalie. På förmiddagen var vi ut en timme för lite pulkåkning och snöätning. Det var friskt ute med ca 10 minus men ändå skönt att få en stund ute. Efter lunch och sovning gick jag och Lova hem till Elvira och Tuvalie för lite pepparkaksbakning. Lova gillade mest att äta degen. Men det är helt klart två brudar med humör de där brudarna Lova och Elvira. Min min hördes ur bådas munnar och några arga blickar delades ut mellan dem. Fast i andra stunder var det skratt och bus. En härlig ledig dag från dagis helt enkelt!

spexande pepparkaka

Vi skulle prova knäppa lite julkort vi har en liten spexare med full fart hemma som var svår att fånga på bild. Men vi fick till några bra kort alla fall! :) Här är några av de mindre bra korten men med viss charm. 

En uppskattad gåva!

Att få komma hem och se att man har blommor utanför dörren sker inte allt för ofta. Men det är otroligt uppskattat. När de dessutom kommer från personer som är på semester i Afrika blir man lite extra glad!
 

1 december 2012

Med december kom snön. Självklart kom det jättemkt samtidigt och det var kaos. Jag och Lova åkte ut till Klockis och spenderade dagen där. Skottade snö två ggr. Gång två ute upptäckte Lova att man kunde äta snö, helt klart en favorit och det var alltså mycket roligare att vara ute nu. Hon fick även åka på snölasset en höjdare även det. Sen tror jag hon har kommit på att om jag sitter ner och vägrar stiga upp tillräckligt länge lyfter någon upp mig.. ;)

RSS 2.0