En lördag i solen!

I Lördags em var vi hos Lovas farmor och farfar. Farmorn och fastern var ute och körde bil, medan de gjorde det passade vi andra på att ta en prommis, en av oss tog sig ett dopp :) Lova provade att åka i sin nya extra vagn som farfar köpte när vi var bortresta:) Den funkade kanon!

LOVA kalas :)

Lova var som bekant i Turkland när hon fyllde 1 år. Men på söndagen när vi kom hem så hade vi kalas här hemma på em. Det var en hel del gäster och Lova fick massor med fint. Kläder, böcker, gosedjur, dockor en dockvagn osv... Viserligen så verkade Lova mest gilla kortet tilll paketet i alla fall när moster och mormor kom med paket! Äta tårta var ju verkligen en hitt och lyssna på babblarna gjorde vi ju också eftersom det var babblarna på tårtorna som Simone (tartparadiset.se) hade gjort till Lovan! Barnvagnen från Erika var helt klart en favorit! :) Här kommer lite bilder från Lovas första kalas!

Måndag

Veckorna rullar på här hos oss kan man säga! Som vanligt denna tid på året är det fullt upp. Massor med grejer i skolan som ska hinnas med hit och dit! Men det är väl så livet är, innan semestern så är det stressigt. Nu i dagarna tre ska jag skriva hemtenta sen tar jag "lov" över helgen innan det är dags att börja tentaplugga igen inför salstenta!
Lova går mer och mer mot saker och byter stöd, vi undrar just när hon ska glömma bort sig och börja gå utan att hon vet om det! För gå ja det kan hon men hon är väldigt feg! Lova fick super mkt fina paket när hon fyllde år också. Så nu finns det massor att riva fram så mamman och pappan får städa ungeför 100 ggr om dagen och ändå lyckas det vara några grejer framme. :)
Just nu vaknade den lilla tjejen. Ska se om jag hinner få upp lite kalasbilder också innan frukost annars blir det en annan gång. Kan ju tänkas att man måste ha blogg paus i plugget ;)

Turkiet i bilder del 3


Turkiet i bilder del 2


Vi börjar närma oss den där tiden på året...

då det är dags för er att öppna plånboken och verkligen tänka på vilken trevlig person jag är och hur mycket ni vill skämma bort mig ;)
Bilder säger mkt har jag hört. En klipp och färg, nya underkläder, duschkräm från bodyshop, lite extra pengar att förnya garderoben med exempelvis köpa ett par byxor ;) Ja det är sånt som uppskattas hos mig såhär året. Ni gör ju som alltid som ni vill, men här kom bara några tips från coachen!

Turkiet i bilder del 1


Hemma åter i vardagen!

Hej hopp!
Vi har haft en härlig semester. Det var inte tipp topp väder men alla dagar utom en lyckades vi lapa i oss några timmar sol. Kvällarna var otroligt mkt mer varma än vad jag väntat mig och kavajen behövdes inte många kvällar. Otroligt skönt med semester var det ju, sola och bada och bara vara! Jag lyckades hinna med att läsa två böcker också, böcker bara för att ville inte för att det var tråkig kurslitteratur. Så himla härligt! Henke läste en bok han med så tro nu inte att jag bara låg och latade mig ;)
Lova älskar att bada vilket vi visste redan innan vi for, trots att hon huttrade och hela hon skakade så blev hon förbanad varje gång hon blev tvungen att stiga upp ur vattnet. Tokiga unge! Annars har Lovan vart ett matvrak som grät när de plockade bort maten från bordet om kvällarna, och charmade alla turkar! Vi hade det bra helt enkelt och att resa med Lova vill jag göra igen, för hon skötte sig exemplariskt som alltid :)

RSS 2.0