Måndag v 43

Jaha då var som halva hösten gjord nästan. Nästa vecka är det skollov. Ja inte för mig direkt men för andra barn som går i grundskolan är det lov, härliga höstlovet. 
 
I helgen fick bilen nya däck så nu är vi redo för snön. Den tjuvade ju lite och kom och hälsade på en dag förra veckan men försvann ju till dagen efter. Jag har ju hellre en massa härlig vit snö som lyser upp vardagen än en massa regn regn. Dagens väder är ju annars att föredra solen skiner och höstlöven (som sitter kvar på träden) ser så fina ut i sina olika färger. 
 
Jag har som legat på lite latsidan med studierna ett tag och nu börjar det dra ihop sig igen dags att lämna in uppgifter dvs jag bör ju börja plugga lite ;) Jag har kollat igenom vad det är jag ska göra i alla fall så jag har som på någotsätt en plan för veckans arbetet! 
 
I morgon är det dags för 18 månaders koll för lillskruttan också. Hur blev hon så stor undrar man ju?! :) 
 
Puss hejs ha en härlig dag!

För 10 år sedan

fick jag ett sms där det stod.. Borde inte vi bli ihop?
Jo det borde vi ju och det blev vi. Nu tio år senare har vi en underbar dotter tillsammans och är nyligen ett gift par. Det kanske inte var vad som låg i undermening i de där smset om vi skulle bli ihop. Med det var så det blev och inga är väl lyckligare än oss för det <3

Mina hjärtan!

Lova och stekar pappan<3

Familjen Annorlunda ;)

 
Ha en underbar Lördag alla goa och Glada!:) Det tänker i alla fall vi ha!
Vår fina lilla familj och alla fiskar ;)
 
Puss hejs! 

Fredag

Det är fredagkväll, härligt! Vi har avnjutit en god middag tillsammans här hemma. Just nu sitter vi och slappar lite här och var, henke och Lova läser just om kaninen som ska bada! Om en stund ska vi promenera över till dennis och ida bara hoppas skruttungen orkar med det alt att hon kan somna där så kan vi sitt där inne en stund och surra och ha det trevligt!
 
Hoppas ni har en härlig fredagskväll!
 
Puss och kram från oss!

Som jag tidigare visat har jag ett glassmonster

 
Det finns inga dåliga sett att äta glass på. Bara mer eller mindre kladdiga ;)

Full fart framåt

Det som var allra roligast på Rhodos var att åka kana tyckte Lova minst 20 gånger om dagen. Vad gör man inte för att glädja denna solstråle ;)
Det är himla roligt med kort det känns som det var en evighet sedan vi var i värmen( var ju bara några veckor sedan) men med korten kan man se tillbaka och få känna den där härlig känslan av semestern om och om igen.

Hej hopp!

Ny vecka, jag har bara försvunnit och inte alls vart bra på att blogga på senaste tiden. Men vad gör man jag är ju här nu och sitter och skriver lite! Idag har Lova vart hemma från dagis, hon är lite irriterad i ögonen så hon fick vara hemma idag så vi kunde ha koll på utvecklingen men jag kan inte påstå att hon är sjuk direkt så jag tror nog hon få gå på dagis i morgon om hon inte skulle insjukna i natt vill säga. Vi har inte gjort sådär super mycket idag, var upp och hämtade Lovas vagn på dagis.  Myst i soffan Lova har lekt rövare i lägenheten. Jag var iväg och gick med Gobbe och Sara en sväng vid lunch. Sen bakade jag ju muffins och Hedberg kom på fika. Henke och Lova tog en prommmis och handlade lite till middagen och ja sen har vi myst på med disney chanel och klättrat i möblerna. Nu ligger Lovan och sover Henke är iväg och pluggar och ja jag sitter här framför datorn med tvn på i bakgrunden. :)
 
Såg för övrigt gossip girl förut idag också, mkt bra vill jag påstå. Och Nina har bokat biljetter till den sista filmen i Twilight som vi längrar nu om en månad är det vi som är uppe halva natten och ser på bio =) Jag bör nog sova middag den dagen för att ens orka med första filmen men jag ska verkligen göra mitt bästa :)
 

Rhodos

Att äta glass är ju som inte helt fel i värmen. Mina två glassälskare<3

Drakborgen

 
Bilder i farten lite suddigt lite kaos men man ser ju hur galen vår lilla lova är i alla fall!

Onsdag

Nu har jag bjudit er på många härliga bilder från vår dag:) Är finns så många fina bilder tur vi har vår fotograf Nina :) Hon är ju bara bäst!

Denna vecka är skolvecka för mig dvs jag har varit på skolan två halvdagar och är nu klar för denna gång. I em ska jag och Lova på drakborgen med lite annat sällskap ska bli trevligt :) Nu är det dags att laga lunch!

Puss

Love


RSS 2.0