Tisdag

Sista April. Hur är det möjligt, i morgon går vi in i bästa månaden på året ;) MAJ! Min älskade lilla Lova blir 2 år på lördag! Idag ska jag försöka fixa det sista i paket väg till henne och ev fixa lite inför kalas på lördag. I kväll blir det grillat och majbrasa här på byn ;)
 
Lova pratar om kalas och Lovaspaket om dagarna, när man frågar vad hon vill ha i paketen säger hon allt som oftast Hampus, av någon knepig anledning ;) självklart är ju Hampus inte hemma på lördag men jag tror nog vi kommer ha en nöjd glad och sprallig tjej här hemma ändå!
 
Igår var vi på utvecklingssamtal på dagis. Spännande att få höra andras syn på vår lilla kärlek, och det är skönt att höra att hon uppför sig när inte vi är med;) Hon leker gärna med de större barnen när hon är ute för deras tempo är lite mer likt Lovas, utetempo. Inte för  att de kommer som en nyhet, i helgen exempelvis ville hon gå ut efter frukost och vi var ute till middag, efter middag ville hon ju gärna gå ut igen. Full fart hela tiden och det är en trött tjej på kvällarna!
 
Nej nu ska jag ta och göra mig klar för dagen!
 
Kramkram
 

Fjällen - Påsk 2013-


Ledig onsdag

I onsdags bestämde jag mig på morgonen för att jag och  lova  skulle ta en hemmadag. Jag orkade inte åka buss fram o tillbaka till stan egentligen. Vi tog verkligen tillvara på dagen och åt mysfrukost, var ute en stund, bakade bullar inför Lovas kommande 2 års kalas, hade fin besök av Susanna och Olle, grillade till middag och hade det allmänt bra helt enkelt! 
 
Lova var så himla duktig när vi bakade, vi rullade ihop bullarna lite åt olika håll och hon gillade att smaka på vissa bullar också. Ett gäng stora bullar blev resultatet och en trevlig bakstund.
 

Min sömntuta

Här är min härliga lilla prinsessa som gärna kommer in till mamma och pappa på natten. Men vem vill inte vakna bredvid denna skönhet?

Jobba

På torsdagar från förra veckan fram till sommaren kommer jag jobba och ha lektion svenska på ett gymnasium här i stan. Det är väldigt roligt och givande att undervisa och få vara ute i verkligheten! 
 
Det är roligt att se vilken skillnad det är i disciplin när jag sitter på skolan och jobbar på torsdagar, då är jag effektiv och jobbar på hela dagen. Vad gäller mitt eget plugg finns det inget som skulle kunna kallas disciplin men det har ju lyckats fungera ändå de senaste fyra åren och alla år innan det så det lär nog inte bli någon ändring där. För övrigt klarade jag tentan jag gjorde innan påsk. Vilket mirakel! Det känns så skönt men helt ofattbart att det ens var Möjligt att lyckas! Nu kan jag lämna det bakom mig och gå vidare, skönt! 
 

Det är mycket nu

Livet går i ett tempo och jag går i ett annat. Ibland hänger de där två sakerna inte riktigt ihop och just nu känner jag ett starkt behov av semester ett avbrott från vardagen och massvis med sol. Trots att tiden för ett avbrott inte finns så är det verkligen ett stort behov just nu. Det är för mycket som händer för mkt på g och det går som på högvarv helatiden och just nu orkar jag inte göra mycket av det jag borde. 
 
Inte nog med det kan vi lägga till huvudvärk och ont i kroppen. Tur vi har vår trotsiga lilla snart tvååring hemma som både livar upp och tröttar ut sina föräldrar =)
 
 

RSS 2.0