Äventyrsparken = Busigt barn

Att säga nej till en tvååring är som att säga gör så där du mamma ger dig uppmärksamhet... Resultatet kan bli detta.
 

Gästa

Det bästa med sommaren är att man kan vara ute och leka massor. När pappan var borta i skogen och fiskade passade jag och Lova på att åka till familjen Larsson i Gästa några timmar. Blev både fika lunch och fika och vattenlek för Lova. En perfekt dag!
 

Nora & Aron

För några helger sedan var BARNA här som Lova sa. Nora och Aron hade friidrottstävling i stan så familjen Swartz kom och hälsade på en helg i Lovas hus. Nora hade med sig en kompis och Lova var överlycklig över så många lekkompisar. Hon använde ett samlingsnamn på alla tre istället för att säga deras namn så var det Barna vill spela boll, kom barna sover i Lovas säng, kom barna.. osv. 
 

Världens bästa Lova

 

Matildas student 2013-06-12

I år var det Matildas tur att gå ut på trappan och fira studentens lyckliga dar.
Vi var självklart på plats och firandet fortlöpte sedan hemma hos oss! 
Med mat och drycka och dålig dj, eller hur det nu var... ;)
 
 

Semester Lova Åker Tåg

Att ha en 2 åring är jobbigt. Men det är också mycket roligt. Full fart hela tiden och den lilla människan blir bara större och större för var dag som går. Jag eller ja VI har nu mer en stor tjej hemma som hittar på bus, vill mysa, hittar på mer bus, gör sin mamma gråhårig om dagarna med trots och mer bus. Hon hjälper till och "förstör" och gränsen mellan gråt och skratt är ofta hårfin.
 
I tisdags tog jag och Lova tåget med Lovas farmor till Umeå. Att åka tåg är ju spännande. Men att man inte får springa hur som helst och klättra vart man vill är ju kanske inte lika roligt om man är två år. Tur vi var två vuxna det behövs. Dagen och kvällen spenderades hos henkes kusin med familj, samt Lovas tremänning tro jag det blir Svea som snart är 1 månad.
 
Igår onsdag var jag och Lova kvar i huset medan de andra var i väg på olika ärenden och vi spelade fotboll läste bok, gick till lekparken och myste. Eftermiddagen bjöd på fika på stan i Umeå och en tågresa hem, med en superspidad liten tjej och två trötta vuxna. Men hon är duktig den där Lova, så tågresan hem var inte heller några större problem. Omgivningen kanske tyckte det var lite väl mycket sång hopp och bus men vadå, man är ju bara två år en gång i livet. Lika bra att man får göra det bästa av livet just då! <3
 
 
 

Grodan och jag.

vecka 23 (22+1). Har precis som med Lova i magen fått otroligt ont vid revbenet på vänster sida, det blir ofta värre på eftermiddagen kvällen och ja som sagt har varit med om det förr och det är bara att härda =) Det går väl över så småning om. I övrigt är det mycket jobbigare för kroppen denna gång då fogarna inte alls är överrens med mig, men en så länge går det relativt bra nästan hela tiden. Håller det sig på denna nivå så fixar jag ju lätt 17 veckor till ;) Och blir det värre som det troligen kommer bli så fixar jag ju 17 veckor ändå, man får ju ta det onda med det goda helt enkelt! En liten uppdate om läget helt enklet. Om en vecka ska vi till BM och kolla läget med lilla grodan och även kolla läget med mamman.

"mina" djur och jag


1 Juni

Igår blev det juni månad och det bjöds på härligt sommarväder. Lova passade på att bada lite både i balja och i sjön hos farmor och farfar. Det bjöds på god middag och trevligt sällskap och en hel del myggbett men det hör väl sommaren till helt enkelt. Vi hade en härlig lördag och vi ser fram emot fler härliga dagar!
 
  

RSS 2.0