Lovis

Jag har också fått träffa lilla Lovis i helgen och vilken skönhet. Så liten och efter som hon var med mig så passade på att vara vaken massor, ja i en veckas gammal bebis mått mätt alltså. 
Lilla söta Lovis en vecka gammal här.

24 år

Igår var det morsdag och även min födelsedag, så nu är jag inne på mitt 24:e år och det känns;) Gårdagen var mysig vi åt både frukost, fmfika med sara, lunch, och em fika med mamma,pappa och frida, ute på altan. Middagen avnjöts inne tillsammans med Annika och Matilda. Vi hade en härlig dag hela familjen och vi spenderade större delen av dagen utomhus, rensade bland blommor, planterade ett träd och bara myste på.
 
Jag fick mig en hel del paket, och man inser väl att man börjar bli gammal när man får ett träd och blåbärsplanta och blir glad för det =) haha! idag regnar det så när vädret tillåter ska jag knäppa kort på mina nya växtligheter i trädgården!

Cypern

Nu har jag återvänt från semester. Jag har haft en härlig vecka som haft ett innehåll av sol, bad, läsning, skratt, godmat och trevligt sällskap. Jag har inte så mycket kort från resan då mitt resesällskap stod för kortknäppandet men hoppas på att få ta del av korten så småningom. =) Det är så härligt att få komma bort, men oj så jobbigt det är att vara ifrån de man lämnar hemma. Både man och barn har varit otroligt saknade. Och tur var det väl att Lova blev glad när jag kom hem, min stortjej kom springades och hoppade rakt upp i min famn. Kärlek när den är som bäst.
 
Det har varit en härlig vecka helt enkelt!

Spontan tripp till Cypern

Ja se hur det kan gå ibland. Det ena leder till det andra och vips så har jag nu packat väskan, i morgon åker jag och Nina till Cypern för en veckas semester. Det är visserligen med måttlig ångest av att lämna man och barn hemma, men samtidigt så härligt att få en vecka bara för sig själv.
 
Vi får se vart vi hamnar vi flyger till Laranca alla fall. Hoppas på ett hyffsat hotell i alla fall annars lär det ju bli bra ändå! =)
 
Nu ska jag passa på och mysa med min man i soffan. Jordgubbar framför hockeyn spännande match.
Ha en härlig vecka det ska jag ha!
 
Kram

Söndag 12 maj

I söndags var vi och hälsade på lilla ALVE <3 Lova kom dit nysoven och hade fullt upp med att få alla att uppmärksamma henne istället för Alve, skratt bus, hopp i sängen, gömma sig, spexa, springa snabbt, ja ni kan ju tänka er allt bus en tvååring kan hitta på. Fast hon tyckte nog lilla Alve var rätt spännande också, min lilla tjej blev genast en jättestor tjej.

4:e oktober 2013

Igår var vi på RUL, allt såg bra ut och vi fick som "hälsa" på vår lilla groda där inne i magen. Nu först går det att verkligen tro att detta ska gå vägen och att min storamage faktiskt inte bara innehåller mat;) Och innan veckans slut har vi passerat halvtid. Tiden lär rusa fram och vi kommer nog vara lite smått chockade efter sommaren över hur snabbt det faktiskt har gått denna gång. Även om krämporna är fler så känns det som att sommaren och allt vad de för med sig kommer göra att vi inte riktigt hänger med i svängarna. 
 
Sparkar gör grodan för fullt och det har jag väl känt i nästan en månads tid nu om än mer och mer tydligt. Även pappan i familjen har fått sig några sparkar, vi är givmilda jag och grodan! <3
 

Onsdag

De senaste dagarna har bjudit på härlig sommarvärme här i Sundsvall! Idag ser det också ut att bli en härlig dag. Just nu är jag inne på jobbet och ska lägga in lite provresultat i systemet, väntar bara på någon som kan hjälpa mig med detta. Sen är det dags att åka hem till Hunden som så snällt väntar på mig där hemma. Jag har blivit med Hund kan man säga sen vi flyttade till huset. En stor lurvig Gobbe, men det är ju bara trevligt med sällskap på dagarna och det är ju mycket härligare för honom att få vara ute på dagarna än att ligga hemma och vänta på matte och husse. Plus jagar han ju bort alla "inkräktare" på gården också ;)
 
Det är verkligen "lill"lördag idag eller lillfredag kanske man ska säga denna vecka. Maj bjuder ju inte bara på härliga dagar utan också härliga kortveckor och lovdagar. På fredag morgon tar vi tåget ner till storstan för lite familjemys i ett dygn för att sedan på lördag kväll återigen ta tåget tillbaka till Sundsvall. Ska bli härligt med ett litet stopp i vardagen!
 
Nej nu ska jag ta tag i det här jobbet och sedan fara hem till solen!
 
Ha en underbar onsdag!

Valborg på Hemmanet

Vi gick upp till brasan här på grusplanen. Lova skulle direkt fika och sprang till korven. Sen var det dags för braständning och man kan ju undra vad det var i den där brasan för oj vad med rök.. Efter korven var uppäten ansåg Lova att det var dags att gå hem. - Kom mamma hem, sa hon och sedan drog hon iväg hemåt.
Vi hade en mysig familjekväll helt enkelt, när lova somnat såg vi på film, kan hända att jag somnade i soffan efter halva men ja henke såg ju klart filmen alla fall ;)

En söndagskväll hemma hos fam Svanström

Nu är veckan snart slut. Här hemma har vi en sovande dotter och ska strax slå på en film och äta lite gotta. Idag blir det jordgubbar och melon. Ett skönt avslut på veckan. Nu ser vi fram emot nästa vecka och vad den har att erbjuda!

Lova 2 år

Igår blev vår lilla stortjej hela 2 år! Vi började dagen med, Ja må hon leva och paket i sängen. Lova vaknade direkt och började genast öppna alla paket. En liten busig brud som verkligen njöt av paketen och mysstunden med mamma och pappa. På förmiddagen var vi hemma och städade och förberedde för kalas på em. Vid ett tiden började gästerna komma och oj så många paket Lova fick. Hon hade inte alls ro att öppna alla paket utan ville gärna (öppna allt, exempelvis kundvagnen med all mat och grillen) och leka med det hon fick. Liam ansåg att Lova öppnade paket alldeles för långsamt! Solen valde att visa sig och vi kunde tack och lov vara ute, trots lite väl kalla vindar. 
Vi hade en väldigt nöjd tjej här hemma igår kväll och idag har hon lekt förfullt med sina nya saker. Vår lilla tjej är nu en stor 2 åring full med bus, glädje och bråk ;) 
 
 

Torsdag

Det är nu åter torsdag, veckorna bara springer förbi och vi är nu inne i maj månad, dag 2. Lova hade det lite kämpigt i natt med snorig näsa men var ändå pigg och glad i morse när vi for iväg alla tre mot jobb och dagis. Vid nio ringer dagis och säger att Lova har feber och är "nysig". Jag hade bestämt dejt med Sara så hon fick rycka ut som Lova hämtare på dagis och vi har precis ätit lunch tillsammans på stan. Lova åt min soppa över hela sig så vi fick ta och köpa nya kläder till henne samt nya nappar.
 
Nu sitter jag här på jobbet och ska strax springa upp på lektion. Dags att börja med lite litteratur, och det blir två böcker från tidigt 1900-tal som eleverna får välja på. I eftermiddag väntar seriepremiär för Henke så vi trotsar Lovas förkylning och åker och hejja pappa bollen. För så sjuk verkade hon inte vara nu när jag träffade henne på lunchen.
 
Dags för jobb. Fortsatt trevlig torsdag!
 
Dagens lunchdejt, efter lite sanering...

Gunga, gräva, leka, ute!


Lova och "lovas" Gobbe!

Så här mysigt kan man ha det efter en dag på dagis

RSS 2.0