Efter dagis shopping

Idag har Lova varit på dagis och lekt. När jag kom och hämta var hon och Elvira helt inne i en lek vid båten! Lova låg nedbäddad och Elvira var och handla tror jag! De hade roligt såg det ut som allafall😃 

Efter dagis for vi på stan och köpte en vinteroverall till Lova var 25% på kapphal så då passade vi på! Lova valde overall själv, blev en mörkblå i år! Blir bra det till hennes färgstarks stövlar!Nu saknas någon mössa och vantar sen kan vintern komma Lova är redo!


Paket till Lukas


Lukas fick nya fina kläder av Anders och Eva som var på besök nu ikväll! 👍

Måndag

Nu är vardagen igång igen! Henke ska tillbaka på jobbet i dagarna tre, novemberlov för elever innebär tid för lärande/diskussion och planering för lärare! Så det skickar vi iväg pappan på och dagen för oss andra tre bjuder massa bus och mys. 

Vi väntar på besök från Erika och Hampus idag, kanske även Frida kommer förbi! Lova är sugen att gå på dagis så i morgon ska hon få åka dit och leka av sig lite innan det blir ytterligare en vecka hemma med mys! 
Gårdagens frukosttjej på hotellet i Umeå!Livet

Nu har vår minsting funnits hos oss i en vecka. En minibebis sover mycket och det har även Lukas gjort. Han är däremot väldigt vaken när han är vaken, och det blir fler och fler stunder för var dag som går. Han äter, sover, skiter och är vaken korta stunder :) Nätterna fungerar bra än så länge inget skrik bara matpauser.
 
Lova har blivit så stor och är gärna nära och tittar och pillar på lillebror.
Har honom gärna i knät. -en liten stund till mamma, sa hon när jag frågade om jag skulle ta Lukas när han började grina.
 
"kattkopporna" är nu torkade och idag fick hon äntligen åka till stora  lekparken. (drakborgen)
 
Vi har haft en bra vecka hemma tillsammans, synd jag hade sån huvudvärk från fredag till måndag bara men nu är det glömt. I morgon packar vi in familjen i bilen och åker till Umeå för dop och lite semester.
 
 
 

17 oktober

Den 17 oktober valde vår lille gosse att titta ut 03:56 fyra minuter i hel istället för fyra minuter över som för oss andra i familjen! 
 
17 oktober som reDan innan var en speciell dag då det var dagen vi blev ihop, jag och Henke! vem visste då att vi 11 år senare skulle få vårt andra barn och bo i hus och ha vart gifta i dryga året! 
 
Den 17 oktober 2013 är också dagen då vår älskade storasyster Lova fick vattkoppor, men verkar ändå vara vid gott mod!
 
17 oktober var också dagen vi sa hej då till Britt! ❤️
 
Att en dag kan fyllas med så många olika saker är smått fantastiskt! När allt kommer om kring så handlar nog ändå alla delar av dagen den 17 oktober om kärleken och familjen💕😘 livets viktigaste delar💜

RSS 2.0