Fredag

Nu är helgen här igen och regnet har varit här lite titt som tätt under veckan. Även frosten har hittat hit två mornar. Det har i veckan gått från att vara en väldigt varm höst till att slå om till riktigt höstväder och man var som inte riktigt beredd på kylan som kom. Igår var jag in och köpte nya fleecekläder till Lova så hon slipper frysa när de är ute på dagis.
 
 
I helgen väntar årets sista fotbollsmatch för henke, och helt plötsligt har vi klarat av ytterligare en säsong med fotboll. För jag anser nog att man kan säga vi, trots att det bara är henke som spelar och tränar men nog tusan påverkar det hela familjen, med träningar, matcher och annat som hör till. Som det verkar får grodan inte se någon fotboll live under sina första dagar utanför magen, som Lova fick, men det lär ju bli allt fler på tvn istället nu när det är fotbollssäsong i europa.
 
I övrigt så har diskmaskinen gått sönder i veckan så det ska vi också se till att fixa i helgen, dvs köpa en ny! :) Pengar in och pengar ut helt enkelt.. 
 
Nu ska jag fixa lite här hemma sen fara in och hämta mina älsklingar<3

Lovis dop!

I lördags den 14 september var vi på lilla Lovis dop ute i Galtströmskyrka. Det var fint väder och Lovis skötte sig väldigt bra! Därefter spenderades eftermiddagen ute i Nysäter där vi fick god mat och gott fika!
 

Onsdag

Idag har jag hunnit med att umgås och studerat. Åkte in med Lova och Henke i morse och tog bilen och for till Lovisa för frukost. Alva var också där så vi åt mysfrukost framför nyhetsmorgon. Trevligt med lite surr och frukostsällskap. 
 
Jag hade en intervju inbokad till examensarbetet vid elva så jag begav mig då till den skola där intervjun var. Det kändes bra och det var en otroligt trevlig och hjälpsam lärare som jag intervjuade. Spännande att träffa folk som är ute och arbetar man får allt som oftast med sig mycket från möten med andra lärare. 
 
Efter intervjun begav jag mig hit till Miun och här har jag och john suttit och försökt arbeta under em. Känns som att vi nog har lite bättre koll på vad vi håller på med och på något sätt är påväg åt rätt håll. Men jag har fortfarande otroligt svårt att finna syftet i att skriva uppsatser då jag kan se så mycket annat som vore så mycket bättre för mig att få med mig ut i arbetslivet. Men men bara bita ihop och göra det vi kan och hoppas att vi hinner klart i tid. Det ska ju födas barn och grejer här på slutet så jag känner mig ändå rätt ok med att gå upp med uppsatsen i januari istället om det skita sig här på slutet. Vi stärvar ju självklart mot att bli klara nu vilket vore det bästa, men man ska inte ha för mycket skrivet i sten då det finns faktorer som kan påverka resultatet som man inte kan råda över. 
 
I morgon ska jag iväg och ha min sista intervju så innan veckan är slut har jag fått ihop mina intervjuer och hunnit sammanställa mitt "fakta" till undersökningen. Vilket känns bra. 
 
Nu ska jag snart packa ihop mina grejer och hämta hem min familj. Det regn som lyste med sin frånvaro i sommar "tack och lov" har denna vecka intagit Sundsvall, men det är ju kanske lite mysigt...
 
Det blev en lång uppdatering om inget intressant för någon annan än mig men vad tusan :)
Så här kan det se ut när man pluggar hemma, vatten i tekoppen och datorn på bordet!
Eller två datorer och kaffe i mitten!
 
 

Fredag

Nu är det fredag. Veckorna går som fort ändå på något vis. Nu ska jag göra mig klar och åka in mot stan. Klippning står på schemat innan bm besök och avslutningsvis familjemys med fredagsfika som start :) Solen lyser med sin närvaro även idag!
 
Bara passa på att njuta av ljuset den delger oss med nu innan vi går in i årets mörkaste tid ;)
 
Ha en bra dag!
 
Trevlighelg!
Lova och Moster Frida på Alves dop!
 

skötbord fixat

Vi har i allafall börjat fixa lite smått till grodan och ett nytt skötbord har införskaffats och målats om. Lova har provat och det är godkänt!
 

Torsdag

Hej hopp!
 
Idag har jag suttit och pluggat i stort sett hela dagen om man bortser från lite rast här och då. Detta ha resulterat i dåligt humör, stress, trötthet och ja till viss del lite plugg också. Det är skönt att det börjar närma sig sitt slut med skolan om än jag har mycket kvar att fixa. Det jag vet idag är att jag kommer vara klar till nästa jul. Jag har som inte bestämt hur hösten nästa år ska se ut och vi tar det som det kommer helt enkelt=) 
 
Jag är som vanligt väldigt less på att plugga, men samtidigt finns det väl en viss charm med det hela också. Jag kommer nog längta tillbaka någon gång och undra varför man klagade så mycket. Men även det hör väl livet till.
 
September bjuder på riktigt härligt höstväder i alla fall så man kan ju njuta av solen såhär genom fönstret. Synd kroppen inte orkar några längre sträckor för det hade ju varit härligt att gå ut gå och rensa tankarna. Vilket inte är aktuellt med min kroppsstatus idag. 
 
Det är med skräckblandad förtjusning som vi räknar ner dagarna här hemma, det som varit så långt bort kryper nu allt fortare i kapp oss. Det är nu mindre än en månad kvar tills lilla grodan har sitt bäst före datum ;) Jag tror vi kommer få vänta ytterligare några dagar men helt klart har tiden sprungit fram och vi ska snart bli en familj på fyra. Spännande, skrämmande och roligt. Lova börjar bli allt mer redo tror jag hon brukar fråga om när pojken kommer ut. Den senaste tiden har hon varit fast bestämd om att det är en pojke så vi får väl se om hon har rätt eller inte=)
 
Nä nu blev det massa kuriosa om lite allt möjligt här. Tänk att det är så lätt att skriva om  ingenting och allting, men när man ska plugga finns det inte ork eller ord att använda.
 
Ha en fortsatt härlig torsdag <3 

RSS 2.0