2014

Några timmar kvar på 2014🎉


Vi befinner oss just nu i Lerum för att fira in det nya året!  2014 ska vi nu lämna och vi ser fram emot ett 2015 med många nya och roliga minnen som vi tillsammans kommer skapa!

Gott nytt år allesammans 😘❤️

Vårens planer

Jag valde igår att tacka ja till religionsvetenskap a 30hp vilket jag kommer läsa till våren. Det känns bra att få med sig innan jag tar ut examen. Jag har som mål att under året också hinna klart med den sista delen av samhällsvetenskapen för att innan jul nästa år ha min examen i handen. Det är en plan och just nu känns det bra och rimligt.  Nu dags att hämta hem mina små troll.

Plugga in i kaklet

Med barnen på fsk är det dags för mig att slutföra den här terminen. Har högvis med plugg att göra så på fm i dag ska jag börja beta av listan. En lista som är
Påbörjad lite här och var haha. Men det ska nog gå bra att knyta ihop säcken. 😃 jag har ju lyckats förr.

Inskolning

Torsdag morgon, i måndags 1 december 2014 började min minimänniska på förskolan med min lite större minimänniska. För Lukas var det då inga problem oj vad lycklig och glad han var över att äntligen få stanna kvarnoch leka med alla grejer på det där roliga stället. Lova däremot har haft stora problem med att jag varit på
Avdelningen och på så sätt stört hennes "vardag". Det hade funkar betydligt mycket bättre om Lova hade gått på den större avdelningen men verkligheten säger något annat. 

I tisdags ville lova stanna kvar på dagis när jag och Lukas gick hem så då fick hon vara kvar till efter mellis. Igår var jag bara där en timme sen hämtade jag barnen efter mellis. En underlig känsla är det, mina små minimänniskor någon annanstans än hos mig. Blev en kort inskolning för lovas skull och ja Lukas han älskar än så länge stället och har inte brytt sig alls om sin stackars mamma. Idag lämnar jag och går hem direkt på morgonen vid 9.

Hoppas på en fortsatt bra upplevelse för mina små hjärtan. RSS 2.0