Onsdag

Hemmadag idag! Sara kom i morse på frukost och hockeydejt. Det satt ju rätt långt inne men tillslut fick de ju in några puckar i mål svenskarna! Lovisa och Curry kom också ut och de blev kvar över lunch och så innan det var dags för jobb för Lovisa! 

Nu är sista plåten med bullar i ugnen! En lugn dag med trevligt besök och bullbak samt lite OS på tvn!Lova ville äta tårta

Så efter lunch åkte vi till Eclair och köpte en varsin Budapest bakelse! Vi fick sällskap av Lukas namne Alexander så vi hade en mysig fika stund! 

Sen hämtade vi moster Frida på skolan och har nu haft henne här hela em! Bus och lek. Lova har hjälpt mig att st gardiner också hon gasade och jag styrde! Hon var superduktig lyssnade till stopp och kör och vi fick till en fin gardinkappa till Lukas rum!


😃gardin

Måndag

Veckorna rusar förbi och jag har en hel del saker som borde göras men som inte riktigt hinns med! Men så kan det vara ibland! 

Idag är vi ensamma hela dagen lång då pappan jobbar till 20:00 i kväll! Frågade Lova vad hon ville göra idag förutom att leka ville hon äta tårta så kanske att vi tar en tur till något fik för lite tårta efter lunch! 

Just nu är vi uppe och leker! Lukas försöker vända på sig här framför mig! Och lova är och handlar inne på Lukad rum just!

Hon har lagat pannkaka kaffe och köttfärssås tur det inte är riktig mat då skulle man verkligen rulla fram, mer än man redan gör :)

Ha en trevlig dag! Kram


Onsdag

Började dagen med huvudvärk! Vissa dagar är inte bra helt enkelt detta är en sån dag! En dag då det är svårt att vara positiv och det man gör tappar betydelse även om man egentligen någonstans vet att det är okej med dessa dagar så skapar de en lätt ångest! 

Att vädret är av de gråaste slag och att jag inte hunnit med det jag borde gör som inte saken bättre! Jag hoppas denna dag avslutas på ett positivt sätt så jag kan gå och lägga mig med ett bättre humör! 
Söndag morgon!

Jag lyckades lura ner de andra så ligger nu själv i sängen en stund njuter av lugnet!

Idag har vi planerat en tur till kulturmagasinet lämna tillbaka och låna nya böcker! Lova är helt lyrisk. 

Igår städade vi lite och grejade här hemma innan vi for ut till skärsätt på em där vi blev kvar fram mot kvällen! Trevlig em i gammons hus!

Nej nu är det bäst jag stiger upp och fixar lite frukost! 
Kram kram
En natt i vårt hus! 


RSS 2.0