Måndag

Sista dagen i mars! Idag har vi haft en lugn och skön förmiddag! Lova sov till 9:30 efter lite Vakentid i natt! Det märks att vi ställde fram klockan i lördagsnatt vi tappar så mkt tid på fm. Idag är det aprilväder sol, regn och hagel har vi fått beskåda! Lova har fått nya gummistövlar hennes fötter hade växt och strl 27 passar nu hennes fötter på 16 cm!

Vi testade på lunchen på Flavors i bommen med Lovisa idag och stötte då på Linda och Alve väldigt roligt😊


Nu sitter vi inne och Lovisa har sagostund med Lova en härlig em när pappan jobbar sent! 


Mina tre favoriter på L❤️
De nya rosa stövlarna!

Lukas

Lukas har hunnit bli 5 månader snart har alltså ett halvt år gått sedan han kom till oss, den där tiden alltså går fort! Läget är väl som så att han är en otroligt nöjd och glad kille! Rutiner har vi nog inte direkt utan han gör lite som han vill med sovning osv! Nätterna tillbringar han med oss i sängen något annat har inte varit att diskutera med honom 😉 däremot tror jag det kan vara läge att testa igen då han äter mindre på natten nu! 

Annars togs det sprutor i onsdags och det fixade han med bravur skrek till men inget gråt. Var nog tack vare lova som var med som stöd! 7155g vägde han och var 65 cm lång! Lite mindre än syrran men marginellt!

Ligger på golvet snurrar över på mage och kan nu vara nöjd med att ligga så och leka i längre stunder! Han äter på allt klias kanske i munnen! Stoppa i och ur tutten är inga problem!  Han har fått smaka lite av varje gröt flest gånger men även sötpotatis och majs potatis med smör, morot och potatis och katrinplommon med päron, banan och gurka har också provats, smörgåsrån och majskrok gavs också tummen upp! Kommer nog inte bli några problem med mat för denna grabb! Än så länge är ändå mjölk favoriten!

Lova och Lukas har funnit varandra och Lukas blir alltid glad när Lova kommer och myser pratar med honom! 

En liten Lukas uppdatering blev det:) Lördag

Jag och barnen har myskväll hemma medan pappan har grabbkväll på stan! Vi sitter/ligger i soffan under varsin filt och bara myser! 

En mysig kväll helt enkelt😘En vecka

Det har varit sportlov pappan i familjen har varit hemma men oj så fort dagarna gått! Jag tycker nog vi varit duktiga på att ta till vara på tiden tillsammans men oj så fort det går! 

Idag har jag och barnen varit på "sångsamling" babysång. Henke for imorse iväg med Alexander för lite fiske! Efter sången slöt jag och barnen upp! Några blev rätt så blöta men trevligt med lite utomhusaktivitet trots att solen lös med sin frånvaro...

Nu har vi lekfarbrorn Alexander på besök så Lova och han leker för fullt uppe efter en god fredagsmiddag! Lukas sover och Henke dukar av. Jag njuter av en stunds vila här i soffan och passar därför på att skriva några rader! Fortsatt trevlig fredag! 

14 februari

Det var den 14februari2014 som Lukas var på ett badhus första gången! Det fick tummen upp från honom. 

Det var också den dagen han första gången vände sig från rygg till mage! Så tre dagar innan han blev 4 månader lyckades han ta sig ett varv runt här i livet och morfar fick det på film😃 

Sen dess har snurandet fortsatt och där skiljer han sig från sin syster som bara provade och sedan struntade helt i det där med att snurra! Fortfarande är det från rygg till mage som gäller två ggr har han lyckats snurra tillbaka från mage till rygg med med tanke på hur mycket han övar så kommer han nog vara en snurrgubbe här snart åt alla håll och kanter! 
RSS 2.0