Svea 1 år

I morse steg vi upp i tid packade ordning det sista och åt frukost 07:42 rullade bilen ut från parkeringen! Vi tog första stoppet på Statoil i bredsand och hälsade på Alexander som strax skulle sluta jobba! Lova busade lite och Lukas var bara allmänt glad! Köpte kaffe och kaka och åkte sedan vidare! 08:11 rullade vi genom Sundsvall efter att vi tankat bilen också och vi åkte mot Umeå för kalas! 

Bilresan gick otroligt bra Lukas sov i stort sett hela vägen och Lova satt och sjöng och såg på ipaden, blev lite less sista 30 min men det gick bra ändå:) 

Sen har vi varit ute här i Umeå hos Svea från 11 fram till läggdags för barnen vid 19! Sommarvärme såklart på Sveabus dag👍


En härlig dag med massor med kalas och bus! Nu väntar det lite fotboll innan läggdags!

Lova "Lotta på Bråkmakargatan" Svanström


En mysig förmiddag i lekparken utanför kulturmagasinet. Snälla "tant" Sara har tagit fina kort på vår Lova! Måndagen, dagen korten är tagna är en dag att bära med sig i energiförrådet. En mysig dag men en kär vän och glada barn utan vardagstjafs 😘👌

Sommar

Åh vilken härlig värme vi har här. Lova smet över till grannen efter fsk när hon såg att de hade vattenspridaren igång! Den dära lilla kavata damen som har selektiv hörsel;) men trevligt att få en pratstund med grannarna och Lova fick leka med killarna en stund innan pappahenke kom hem från jobbet. 

Eftermiddagen har spenderats ute på gården i värmen och vi grillade hamburgare till middag! Så härligt det är med ljusa kvällar, varma dagar och gräset som grönskar. Våren är här för att snart övergå i sommar och 8 veckors ledighet för familjen Svanström som vi längtar! 😘


Älskade Lukas! 
Älskade barn så mycket kärlek det finns att dela med varandra och våra barn 😘❤️3år

Vår älskade Lova har blivit 3 år! Hon hade två härliga kalasdagar. För tre år sedan hade vi en liten nyfödd flicka hemma på 9 dagar. Tänk att den lilla tjejen nu vuxit upp och blivit ett busigt, bestämt roligt barn, en storasyster full av kärlek! 

Vår älskade Lova som fick så mycket fint på sin stora dag! 


Glad treåring redo för pappas match!


Inskolning

Det är inte enkelt att vara barn, även om man som vuxen vet hur bra dem har det och hur lite av verkligheten som de egentligen har "koll" på och behöver fundera på. 
Men den värld som öppnar sig och alla intryck allt nytt som man som barn lär sig är otroligt stor och det är alltid nya saker som händer och sker med kroppen och knoppen! 

Att vara tre år och byta förskola är inget jag rekommenderar men visst kommer det bli toppen! Lova kommer skaffa vänner som bor här i vår närhet som hon kan gå till själv nästan. Det är trevlig personal på fsk så det kommer bli bra.

Men det är jobbigt för Lova även om hon idag har haft jätteroligt så är den där separationen så otroligt märkbar och smärtsam hon är mammig till 1000 just nu. Hon är 3 år och en brud full med tankar funderingar och framförallt känslor som åker bergochdalbana. 

Hemma pratar hon glatt om sitt nya dagis så visst verkar hon trivas, problemet för henne just nu är att jag inte kommer vara där hela dagarna. I morgon blir det en kämpig dag för mitt stora hjärta, jag hoppas hon glömmer bort mig i allt det roliga  i morgon och slipper fundera på om mamma kommer och hämtar eller ej. Att hon innan nästa vecka är slut känner att det är roligt att få leka några dagar/timmar i veckan utan lillebror och mamma, med alla nya vänner!

Som sagt jag är helt övertygad om att det kommer bli bra, det märktes redan idag på Lova men det är jobbigt att börja på nytt ställe och hitta sin plats i gänget. Det tär på en treåring och hennes mamma. 

RSS 2.0