Vardag och många minus

Nu har vintern verkligen hittat hit och vi kan vara säker på att det är januari månad och inte oktober eller mars. Det ligger snö på hustaken och termometern står på -18. 
 
Barnen är på förskolan och jag har pluggat nu på förmiddagen, nu sa jag ta mig lite lunch och sedan gå en promenad upp till Jossan för en kopp kaffe och lite surr innan det är dags att hämta hem mina små igen. En mjukstart på veckan helt enkelt. 
 
Eftermiddagen består av lek med mina två stjärnor, laga mat skriva matlista, en måndagshandling, mera mys och sedan läggning och mer plugg när barnen somnat.  Vardagen är igång helt enkelt och det har absolut sin charm. Det gäller att njuta av de friska dagarna för snart är det väl dags för några omgångar förkylning igen :)
 
En dag i december på dagisgården.
 
 

Kreta 2015

Ikväll har jag betalat in handpenningen till en av sommarens roligheter! Den 30 juni drar familjen Svanström till Kreta en vecka för sol och bad och massor med glass 😉

Känns så skönt att ha något roligt att längta efter för hela familjen, Lukas fattar inte så mycket just men tror han kommet uppskatta resan ändå :) bad och glass gillar han ju allafall :) 

Nu hoppas vi på mer vinter nån månad till innan våren får komma, detta blask och tråkiga vinterväder gillas inte, -5 lite mer snö och sol nu fram till början på mars om jag fick önska ;) 


Dålig natt, tidig morgon.

Känslan när man vid 4 på natten varit vaken ett slag har ett barn i sängen som stirrar storögt runt om i rummet utan att göra så mkt ljud av sig men ändå stör så pass att kag inte kan komma till ro! Att jag dessutom vet att jag måste väcka denne lille människa innan sju för en dag på fsk gör att man känner större frustration och önska om att kunna förmedla den informationen till det vakne barnet. Nu är klockan efter 6 börjar bli dags att skynda sig, en dag i verkligheten väntar för hela familjen.

Ha en härlig dag! 
Orolig sömn

Lukas har på senare tid sovit rätt uselt i spjälsängen minns inte när han sov en hel natt i sin säng faktiskt. Så nu har vi helt enkelt monterat ner spjälsängen och han har fått tagit lovas säng med sidobräda medan hon nu åter sover i en 120 säng. Jag tycker det känns som en bra lösning och hoppas Lukas kommer sova fler nätter i sin säng för sin och vår skull det blir som lite lätt trångt som i natt då vi alla fyra sov i vår 160 säng! Men självklart har det också sin charm. 

Nu har vi också flytta ut barnens garderober och var och kollade på ett skrivbord förut som vi nog ska köpa. Mer lekyta på barnens rum men fortfarande ett gemensamt lekrum med lite av varje att busa med! 

För att återgå till anledningen av inlägget så var väl det att konstatera att vår lille bebis nu är en rätt så stor kille! Som dessutom håller på att utveckla sitt humör, inte till det bättre kanske, men klart han ska få säga till och ställa krav han med:)

Natti natti Nyår i Lerum

Bjuder på några bilder från nyårsfirandet här i Lerum igår! Lova var vaken till halv ett helt otroligt och go och glad hela kvällen. Så hon sov längst av alla idag och vaknade efter några försök till väckning 11:30:) vår lilla tonåring 😂 i morgon är det åter dags för en lång bilresa tillbaka till svartvik! 

RSS 2.0