Fredag 20 mars

God förmiddag.
 
Jag har kaos i mitt huvud för tillfället och kan inte finna fokus att göra något alls och samtidigt kommer stressen av att man har massor av saker att göra. Det är dags att skala bort och skala av för att få något konkret gjort helt enkelt. Det brukar ju ordna sig bara man benar upp vad man ska göra och i vilken ordning.
 
Tillexempel så verkar jag finna det sjukt nödvändigt att skriva några rader här just nu. Troligtvis bara för att få en paus i tankarna lite och för att hämta lite energi innan jag kör igång dagen igen! 
 
Barnen är på förskolan och har det bra, Lukas gick hem själv igår och gick till förskolan idag, mycket roligare att gå än att åka vagnen lixom, min lille storkille <3 Så liten men ändå så stor, det är så fantastiskt och jag kan inte förstå att jag för ett år sedan ammade den här lillekillen och att vi då var hemma och myste hela dagarna det känns så långt bort just nu. 
 
Nu ska jag slänga ihop en bulldeg sen få lite gjort medans den jäser, då blir det ett konkret resultat idag allafall, och hur härligt blir det inte med bulldoft i hela huset nu inför helgen ;) 
 
älskade Lova får sprida glädje! Tänk snart är den härliga sommaren här :)
 

Måndag

Solen skinder och vårvintern ger oss hopp för vad som komma skall,samt huvudvärk till mig vad det verkar! 

Förmiddagen har spenderats med föreläsningar och anteckningsblocket. Nu har jag just ätit lunch och ska packa ihop för att gå till bussen och åka till skolan. Blir en skön promenad i solen och tror jag köper mig en latte i stan innan jag går mot skolan👌 fördelar med buss, mer motion för mig samt latten som visserligen slår ut promenaden mn som är värd det👍

Resten av veckan blir jobb och plugg på onsdag ska lova ta med en kompis hem första gången, spännande😁😃👍

RSS 2.0