Han kryper

Idag långfredagen 2017 lärde sig Helmer att krypa 👌🏻👍🏻 efter en härlig sovstund i pulka på fjället idag så fick helmer till krypningen idag på eftermiddagen 😃 som han har kämpAt och äntligen fick han lite utdelning. 


Så igår var nog sista dagen på ett tag som jag kunde lämna helmer ensam med sina syskon för att smita ner och duscha! Vi har en ny spännande tid framför oss. En annan lär ju bli gråhårig😂

Glad påsk 🐣Busstur

Tog bussen till stan med Helmer efter att ha lämnat två påskbarn på förskolan. Uträttade lite ärenden och hann med en lunch med Susanna innan vi tog bussen hem igen. 


En härlig dag men med riktiga april vindar:) nästan så vi blåste ikull. 

En kaffe med svärmor här hemma nu på eftermiddagen och nu börjar det bli dags att fixa middag! Henke ska på träning och jag ska på föräldramöte på skolan. Tänk att Lova snart börjar skolan...😱 helt galet! Men först en lång och härlig sommar efter en mysig vår här framöver 👌🏻 om man får beställa 😅Helmer

I morgon blir min bebis 8 månader. Har svårt att greppa att den där lilla människan funnits hos oss så länge samtidigt som han har en helt självklar roll i familjen.


Var dag kämpar han med att lära sig nya saker och det är spännande att få vara med på hans resa! Han pratar som aldrig förr och har massor att berätta. Lite svårtolkat än så länge dock 😅 försöker lära sig att ställa sig mot saker och blir starkare för var dag. Försöker lära sig krypa men hamnar mest på magen och har inte riktigt hajat hur han ska lösa problemet ännu. 

Alltid lika glad när han får syn på sina syskon, även mamma o pappa såklart 😘

Ännu en kramgo och gla unge. Som vi alla älskar❤❤


RSS 2.0