blev inga bilder

som ni märkte inga bilder på städningen, kanske ni får nästa helg men som sagt vänta inte på för mkt :)

första advent var det ja

den här dagen har bara varit myspys och inget annat nästa, Jag och henke städade monterade grejer och ja lämnade huset i nästan samma skick som innan städningen men med lite mer julstämning :) så i dag har vi bara tagit det lugnt :) vaknade först vid åtta lyckades somna om och vi vaknade vid halv tio jag låg och läste och henke kollad epå tv och satt vid datorn och vips så var kl tolv jag kände mig mkt hungrig så min man fick göra frukost :) Mkt gott var det varm choklad med grädde och macka med messmör :) sedan fastnade vi framför tv i vardagsrummet och vid tre röck vi upp oss duschade och åkte på affären, köpte middag hem och lagade mat sedan lite mys i soffan då jag blev trött av maten, klockan blev dags för henke att fara tillbaka till sthlm så då var det slut på den helgen :/ En mkt mysig helg har vi haft, dock går dem så fort och man hinne rinte så mkt, men det är snart fredag igen och jag får träffa min älskling igen.


Julklappar fundera jag på nu suck vilket jobb, jag är ansvarig julklappstänkare i vår familj, dvs min och henkes :) många som ska få en klapp jag undrar bara vad de ska få.


1dec i morgon och mamma svara inte på mitt sms, dock blir jag grymt besviken om jag inte får ett paket i morgon ;)
hihi!

Puss hej nu ska jag betala sara massa skulder sedan ikea i veckan

tvätta och städa står på schemat

Idag ska vi städa våär lya, och tvätta all tvätt nu ska det bli ordning på kalaset eller hur men säger :) väntar på att henke ska vakna bara :) ska kanske ta lite snö och he under hans täcke :) hihi!med tur för er kan  det möjligtvis inte så troligt men ändå bli bilder fråän dagens arbete lite senare :) trevlig lördag :)

dags att väcka karln


utmanad av thepioneer



Skulle lägga ut bild nr 6 ur bildmapp nr 6 och beskriva den tror jag det var,

här är iaf henkes fötter när vi ligger
och steker på stranden på rhodos!


sen är jag lite bättre än sara då jag faktiskt la ut en bild och inte skrev och berättade ´bara ;)

tid..

körde henke på stationen, vinkade hejdå, sätter mig i bilen den vill inte starta. suck.. Så när henke var i gävle kom jag äntligen hem, efter två turer till svartvik. mkt givande kväll, nu är det wallander och honungsvatten som gäller.


Saknar redan min prins <3

hmm

ja vad ska man säga, tystheten talar sitt språk.
Jag hatar verkligen att inte kunna prata. Problemet sitter i att man hör allt men kan inte svara, kan inte stå till svars för sig själv, och visst är det kul att skoja med någon som inte kan säga emot, så otroligt störande och jobbigt. Fattar verkligen hur många barn känner sig som inte vågar säga ifrån. Det känns som att man är fast i sin egen kropp och inte kan ta sig ut. mkt störande, men rösten kanske är påväg tllbaka vem vet. 

hihi

hörde en gullig grej,
 ibland blir jag bara så förvånad över hur lite vissa personer känner mig.
Eller vilka förutfattade meningar de har!
MEn det var en gullig grej.



För övrigt var jag med i våning och villa i dag och något jag verkligen märkt är att inget som står i tidningen är sant. Inte en enda Sa Lina var så som jag sa. Mkt dåligt alltså. men men är väl kanske inte så noga men jag tyckte texten var pinsam då det inte var alls mkt sanning i den. Men lät som att det var det.. :P men men inget att bråka om. Dags att vara sjuk på heltid nu.sovgott

tyst

Ja nu kan man ju tycka att livet är mkt skönt just nu för LINA har ingen röst och kan inte prata! Endast viska! mkt kul, SKulle verkligen inte klara av att vara stum snacka om jobbigt, det är så mkt man vill säga bara för att rösten inte funkar, hoppas verkligen att detta blir bättre börjar lixom få ont i halsen nu också har det inte gått över på måndag blir det nog till att ringa doktorn och kolla fall det är någon bacilluska där ner i halsen och hälsar på!


Plus att det är någon olycka med något tåg eller så, så henke är inte hemma än. skulle ha vart hemma 19.50. Beräknad tid nu är 22.25 bara hoppas på att den tiden är rätt för annika kommer med hem och hon åker tåget efter dvs lägg på 30 min på 22.25 sedan ska jag köra henne till hemmanet sedan får man äntligen hem och sova ! funderar på att ta en tupplur nu :)

Nej nu ska jag kika på tv och halvsova innan jag ska hämta min man och svärmor:)

kussepuss

har varit med min älskade kussepuss på innebandy, mkt trevligt=) kul att träffas blir ju inte så ofta :/ Alltid kul att prata en massa strunt och andra viktiga saker :) Nu ska jag läsa hennes blogg :)

hellu

ja vad säger man, finns det ett bra liv ? har jag ett liv överhuvudtaget. känns som att man vaknar, och går och läggersig vaknar går och lägger sig sedan kommer helgen, förväntningar som går i tusen bitar, och försök att skaffa ny energi för att orka en vecka till. visst låter det sorgligt? ja ibland känns livet tungt.. mn varför ska man vara negativ när man kan se allt från den ljusa sidan :)

jag menar nu äntligen har min hosta (som jag fortfarande har kvar i värre grad) brytit ut i en regäl förkylning vilket förhoppningsvis betyder att jag snart blir av med den :) Positivt :) sedan är det fredag i morgon och fredagar är ju alltid bra på sitt sett . Det är lön nästa vecka, jag har ett jobb, ett hem ja har världens bästa pojkvän (ibland ) mn som sagt man kan inte få allt :)

just nu sitter jag och dricker honungsvatten och ser lite tv sedan blir det hopp i sängen.

för övrigt

rullar livet på, jag jobbar på dagis , denna vecka blir det ´sena dagar 17.30,16.00,13,17.30,17.30. Men det är skojj så mig gör det inget, kommer vara trött på fredag bara men vadå?:D får ju ha sitt och trängen också, eftersom annika ska till sthlm! mkt skojsigt! eller ja kul för henne i sthlm kul för mig att ha bil :d haha

Pusshejsleverpastejs!

badrummet

är klart nu, dusch toa badrumsskåp handdukshållare allt finns nu. kanon kul

Här är jag :D

Visst är det kul, har fortfarande hosta! ytterst ansträngade ibland känns det bra, ibland blir det mktmkt hosta! ytterst störande!

Det har varit en mkt ansträngande helg också, dop i går mkt trevligt ! Tror att paket var mkt uppskattat av Andreas i allafall! :D haha (har hört ryckten om det) 

Min älskling har ju varit hemma också har väl inte setts så mkt! men ändå trevligt att ha han här, dock är han tillbaka i fjollträsk nu igen!

Ja visst blir man lycklig av att se på oss:D haha


hosta

tänkte bara tillägga att jag har hosta och att det är mkt synd om mig,

ja vad säger man

känns som att bloggen får allt mindre tid alltså! men jag orkar verkligen inte sätta mig och skriva! i helgen var henke hemma och då känns det bara dumt att sätta sig vid datorn, han är ju inte hemma så länge så man måste ta vara på varje minut! :)

vi han med en massa grejer, vara på ikea två gånger, köpte lite små saker och kollade på säng. åt massa skräpmat osv!

Har jobbat i dag och igår! mkt trevligt! dock blir man ju verkligen utsliten! haha

Nej nu ska jag kolla på sjukhuset! Har nyss sett oth mkt bra alltså :)

hejsvejs

nu ska jag ...

ner på staden en sväng, se om det blir en bokad klipptid eller så :P någon julklapp eller bara något till mig själv, sedan hem och städa undan lite och laga middag!  Kanske en uppdatering i kväll om vad jag gjort nere på stan!


dagens ord

Dagens ord är nog besvikelse...

några få ta ju sån tid


dålig uppdatering här alltså

nej nu känner jag att jag har varit riktigt dålig på att skriva! Har inte haft tid kan man säga! Jag blev kvar i njurunda hela dagen på söndag! när jag väl kom hem vid nio var jag super duper trött stupade nästan dirri sängen! och igår städade jag sedan gick jag till sara och fikade ost och kex och pratade en massa! Väl hemma ett telefonsamtal sedan slocknade jag på två minuter. i morse var jag ändå super trött!

Men men, det blir så när man jobbar man blir trött :) haha! men det är super duper kul att vara på dagis. Barnen är så himla goa! när jag slutade idag så for jag och annika på staden en sväng, sedan hämtade vi viktor och for och åt på max, mkt skönt att slippa laga mat anser jag nog! i morgon börjar jag kvart över sju så det är snart dags att duscha och göra sig klar för sängen! ska lägga upp lite bilder från lördagens bravader.

puss hejs

fest

Ja i kväll är det dags för 30 års fest ska bli mkt trevligt, min partner är kussepuss! så det blir nog super kul, vi ska var utklädda till frida och agneta i abba! bilder kan komma i morgon det beror på haha! Det är alltså Schlager tema på kalaset! så troligt vis lär vi få oss en del roliga stunder i kväll!

Just nu sitter jag bara i soffan väntar på att linda ska höra av sig så man vet när det är dags att rycka upp sig och fara, vi ska till malin(födelsedagsbarnet) i förtid för att styla oss och så :) Blir nog super kul detta!

Ha en trevlig lördag ni andra !

pusshejs

gårdagen!

Var ledig igår eller ja jag skulle bara städa på dagis! Så ppåå förmiddagen tog det allt för lång tid innnan jag kom igång och gjorde mig klar! Men vid halv tolv åkte jag buss in till stan! gick och sa hej till susanna på jobbet! Sedan köpte jag en halsduk och nya fingervantar! Därefter kom mamma ner på staden och då gick vi och kollade på jackor! Jag visade mamma vilka jag skulle köpa en till mig och en till henke, blev svart till båda! Vad säger mamma, jag har kollat på den här på reklamen! Jaja köp den då! Hon hittar sin storlek och ska betala, KÖP MEDJES EJ, så vad får man göra betala mammas jacka också! Men men hade ju lite pengar som var hennes men ändå! Pappa fick sig ett telefonsamtal, undra hur han tänkte när han inte lämnade pengar kvar på kortet? men men allt gick ju att lösa ingen skada skedd, men jag ansåg att det vbar lite kult :)

SEdan gick vi och fikade mamma hade faktiskt kontanter så hon bjöd, och när vi skulle sätta oss ringde annika så hon kom också och fika eller det var bara hon som fika jag och mamma åt lunch! Efter fikat köpte jag en till julklapp till henke sedan for vi hem och lämnade min shopping hemma och mamma fick köra mig till dagis för städnign!

Efter städningen blev det mysmiddag med sara, fläskfile och potatisgratäng, sallad bröd och vitlökssås saras nya favvo :D Passade på att duscha hos sara , såg på idol och ja tog det lugnt! har även kommit på att sara inte har soffkuddar vilket var mkt störande när man skulle ligga ner i soffan! :D

gick hem vi strax efter elva!

RSS 2.0